שבוע טוב ומבורך

3 ימים במיטה

בהתחלה זה היה פינוק לישון כל הבוקר מיום רביעי נכנסתי למיטה שובתת, לקחתי חופש מהחיים , ומזדהה עם המורים (ואני בפנסיה כבר כמה שנים ) ראיתי טוב משכתי את זה ליום נוסף וככה רק לקראת כניסת שבת קמתי לשים פלטה מסתבר שאני עם שפעת כמו כולם דיי חלשה וכואבת הבטן ,אבל זה יעבור עם הזמן , השפעה השנה חזקה מאד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את ממש כוכב
בבדיחות , מסיפה עוד בדיחה לערב מצחיק 1*שאלה: "למה בלונדינית עומדת בחורף בפינה?" תשובה: "כיוון שיש שם 90 מעלות 2*פסיכולוג אחד הראה למטופל האלכוהוליסט שלו למה גורם אלכוהול. הוא העמיד שתי כוסות, אחת מלאה מים והשנייה מלאה באלכוהול. כשהכניס תולעת לכוס עם המים היא התחילה לשחות, אך כשהכניס אותה לכוס עם האלכוהול היא מתה. שאל הפסיכולוג את המטופל שלו, "מה מוסר השכל?" "מוסר ההשכל הוא", השיב לו המטופל, "שאין לי תולעים בגוף..."

../images/Emo24.gifנסיכה המון בריאות מאחלת לך .

יקרתי שתבראי במהרה ותתחזקי לקראת הצינטור שיעבור במהרה , וישיב אותך בריאה וחזקה יותר
טלי

שבוע טוב ומבורך

אחרי שבת שבה בקושי קמתי מהמיטה הגיע יום א מהבוקר שמש נעימה מייבשת לי את הכבסים ואני באינטרנט מחפשת ענין או בדיחה מתכננת עוד מעט אחזור לנוח קמעה כי אני כבר עייפה ומוטשת ,אז עם זה רק יום א היום שנת הצהרים קוראת לי לעצום עיניים ולנוח

למעלה