שבוע טוב ומבורך

שבוע טוב ומבורך

שבוע מלא אור ואהבה כיאה לשבוע של טו באב והשבוע אולי תרגישו בתקשורת את ההתעסקות של התקשורת באהבה ובאהובים ולא מתחשבת באילו שלא נמצאים בזוגיות עוטפת פעם נסחפתי עם העניין וכתבתי סיפור שכתבתי פנטזיה על אהבה בטו באב על החוף משהו דמיוני לחלוטין , שסיימתי את כתבתו לא ראיתי מסך, וידעתי ששמתי בו את כל מה שרציתי בחיים היו שם דיאלוגי וקשרי אהבה בין 4 דורות בעל אשה והאמא של הבעל והתינוק קטן , הנכד הראשון של סבתא על הטבילה הראשונה שלה בים , במקום במקווה, שהאם של הבעל שומרת על הנכד היא טובלת בים , והוא שומר שלא יתקרבו אליה שהיא טובלת בים עירומה , לא בא לה הפעם ללכת למקווה וכאשר הם חוזרים אל החוף , התינוק מחכה לה בידיים של הסבתא , מחכה לאוכל המוכן שאמא הכינה לו היא מניקה את התינוק, והסבתץא מדברת אליה,ו מילות האהבה ששמתי בפה של הסבתא אל האם הטריה אני יודעת שלא אזכה לשמוע בגלגול הזה , כתבתי ובכיתי והתרגשתי, המילים כתבו את עצמם אבל הכתיבה הביאה אותי לעומצת ריגוש כזה שבכיתי שעות , שלא נרגעתי שבוע , לא יכולתי לכתוב מילה באינטרנט והתפלאתי שלסיפור הזה ענו לי נשים שהוא ריגש אותן מאד , אמרו לי תודה שהזכרת לנו למה נועדה האהבה עד היום יודעת שהכתיבה של הסיפור העזה לא דמתה לשום דבר אחר שכתבתי בחיי

שיבולת7

New member
יום האהבה..כמה עצוב לי..

החל מאתמול מקבלת SMS ומיילים עם הצעות לבילויים ביום האהבה...והלב כל כך מתגעגע.. לא להאמין שבשנה שעברה עוד חגגנו יחד את היום הזה,והיינו אופטימים שננצח את הסטטיסטיקות של המחלה.. והיום... אמרתי בבוקר לילדי "יום אהבה שמח",ונשקתי אותם. מחפשת בכוח את ה"יש",כדי לא ליפול לתוך ה"אין". שבוע נפלא לכולם. מקווה להצליח להכנס היום לצ'ט.

אם החיבוק שלי נחשב

אז שולחת לך חיבוק ענק וים של אהבה אשה מיוחדת הערב אשתדל להגיע לצט להיות איתכם בצט ידעתי על מבול הלחץ של יום האהבה לכן הדמתי ושלחתי את ההודעה אתמול בערב

שיבולת7

New member
בוודאי ובוודאי! תודה !

ומה שלומך? אני אנסה להצטרף לצ'ט מאוחר יותר. מגיעה אלי חברה...

אני אשרוד

יש כאבים במפסעה הימנית , רופאה אמרה להמשיך עם אנטיביוטיקה אשתדל לנוח כך שאוכל להכנס לצט הערב יקח זמן עד שהרגל תחלים ותחזור למצבה הטוב

למעלה