שבוע טוב ומבורך

פשו שי ת

New member
רוזהלי היקרה

תודה תודה

פשו שי ת

New member
שבוע טוב ומבורך

מזמן לא כתבתי היו שבועיים מלאים ב'ה התחלתי לימודים חדשים היה אירוע משפחתי בשבוע שעבר פשוט מדהים.. היינו רוב הנכדים הגדולים במשפחה בחתונה של אחר הנכדים מאחר ואני הנכדה הגדולה החלטתי שחייבים לעשות מפגש של כל הנכדים ואז אספתי מספרים של כולם ואנחנו נקבע יום ונפגש להפנינג מיוחד רק לנכדיםםםםםםםםם.........

yamkachol

New member
שבוע טוב לכולם,

טוב לשמוע ממך פשושית. נהדר לך. בהצלחה בלימודים החדשים. מה את לומדת?

שבוע טוב

חגית ,איזה כייף לפגוש משפחה ,אנחנו נוהגים להפגש כל המשפוח'ס בבית סבי ,שכיום גר בו בן דודי, בשמחת תורה ..זה כייף כי בחצר הבית קיים ביה"כ וכל המשפחה המורחבת הגרה בסביבה מגיעה .השנה פספסתי מסיבותי ומרגישה את החוסר . ספרי מה את לומדת? ואך הילדודס? שבוע טוב לכולם . טלי

פשו שי ת

New member
שבוע מבורך

אכן כייף לפגוש משפחה בייחוד שאני גרה בירושלים ורוב הנכדים שלנו בצפון ואני לא נפגשת איתם הרבה רק באירועים מיוחדים כמו החתונה שהיתה. התחלתי ללמוד קורס שיווק- לעצמאות כלכלית-בתחום האיפור והקוסמטיקה שלמדתי עוד שבועיים אתחיל קורס תסרוקות לכלות לארועים גם קורס עיצוב גבות יהיה לי השבוע(סדנא של שיעור אחד) ושבוע הבא יהיה קורס( גם שיעור אחד) שעווה לכל הגוף. בקיצור הרבה לימודים יש החודש הזה אההה...כמעט שכחתי ביום שני יש לנו כנס מאפרים בתל אביב של חברה בינלאומית שמתחילה לשווק את מוצריה בארץ. בקיצור לא ישעמם לי החודש וכמובן שיש את הילדים המקסימים ואת החלאקה של הנסיך שיהיה בתחילת חודש הבא.

למעלה