שבוע טוב ומבורך

שבוע טוב ומבורך

השבוע הוא פרשת חיי שרה אברהם אבינו קונה חלקת קבר לו ולאשתו האהובה זו שהחזיקה את אוהלו שנים רבות וחלקה איתו את הדרך וכאשר הוא קם מאבלו מביא לו בנו אשה חדשה את קטורה שאומרים שהיא הגר וזה המסר שלא טוב היות האדם לבדו , אולי זה הטיפ למי שמאבד את אהבת חייו להקים מחדש זוגיות ואהבה של פרק ב

בוקר אור

לאחר סופ"ש של שאנטי וסטלבט ,חוזרת עם כוחות מחודשים , מאחלת לכולנו שבוע של עשיה פוריה , שבוע של בריאות ,שמחה וכיופים . וכעט יולאת לעמל יומי . יום נעים ומחוייך לכולם רק טוב טלי .

צהריים טובים

אכן שבת היא הזמן לנוח בכייף לצאת ליום ראשון עם כוחות מחודשים ושבוע חדש של פעילות מתחיל ממקום טוב יותר

לנסיכה ומלכה שלום

אפשר ללמוד מפרשת השבוע ,ובמיוחד שלא טוב היות אדם לבדו בתאוריה זה נשמע טוב ,במציאות זה כבר אחרת אהבת חיי אחרי 40 שנה ,אי אפשר לשכוח אחרי פרק זמן מסוים כמו בזמן התנ"ך, הוא לקח אישה די מהר אחר זמן האבל. הוא קם מאבלו כבר היה לו אישה אחרת נו איך עושים דבר כזה ??? נשמתה ורוחה של אהבהת חיי נמצאת איתי במחשבות שעה שעה יום יום איך אפשר כל כך מהר לחשוב על פרק ב' ?? ( תשעה חודשים סה"כ ) לכל אחד יבוא הזמן בקצב שלו להתחיל פרק ב' בלי להרגישם בוגד ואשם מול אהבת חייו בעבר. שנשמע רק בשורות טובות בברכה שוורצה חיה

פרק ב הוא שונה

יש בו יותר הבנה וחברות ופחות אהבה סוערת הרי שניכם נכנסים להרפתקאה עם זכרונות וחויות מהעבר אז החברות והשותפות תחליף את האהבה הסוחפת לאט לאט תתחיל אהבה בוגרת לצמוח בניכם אבל קודם כל תפגוש אחת שתגרום לך לצאת מהקפאון אחת שכזו שתגרום ללב להחסיר פעימה כגבר בטוחה שהעיניים רואות את הנשים שסביבך מתחילים לדבר על כוס קפה , מביטים בעיניים ומשם נוצר הקשר בין הנשמות תאמין לי זה אפשרי וזה יקרה שהנשמה שלך טיפונת תרגע חפש בשלב ראשון את זו שיש לך מה לשוחח איתה ותתרגל מפגשים זה יבוא בשבלים כמו שהתינוק לומד ללכת , פעם ראשונה נופל בוכה ואז לומד להחזיק את השולחן ומתחיל ללכת , לאט לאט מתחיל לרוץ

פרק ב' ,יש עוד זמן

בוקר טוב נסיכה מלכה יכול להיות שזאת הדרך ,הזמן אולי יעשה את שלו, נצטרך הרבה הרבה סבלנות לעצמינו ,כי הגעגועים מאד מאד חזקים לאהבת חיי .... דברתי עם הרבה אלמנות ואלמנות,שהתחילו פרק ב' ,לקח להם כמה שנים עד שהחליטו להתחיל חיים חדשים. כל אחד בקצב שלו , בפרשת השבוע בטלויזיה ערוץ 1 ביום שישי הרב לאו הצעיר ( בן של רב הראשי ) אמר ,שבדידות הורגת כמו כל מחלה. זה נכון ,הבעיה היא: הנאמנות שקיימת לאהבת חיי, בין הבדידות העכשיוית ,פשוט נקרעים לגזרים ...... אין פתרון פשוט . אני עדיין בטירונות שלב א' בהתמודדות עם השכול. מאחל לכולנו שנעבור את כל השלבים ,ושנמצא עוד תמצית ומטרה בחיים, בלי להרגיש אשמה וכאב. שיהיה לנו יום טוב שוורצה חיה

הכל בקצב שלך

העיסוקים שלך כיום לא משאירים אותך בבדידות אתה מדבר עם אנשים ונשים שחווים את המשבר כמוך אני בעד שתתחיל לדבר איתם גם על המחר , על השמחה של התחלות חדשות ותראה שמהר מאד אתה תהיה שם , במחר הפרטי שלך גם לך מאחלת בת זוג אוהבת ונאמנה , כי אתה בנוי לזוגיות תוססת

ברור שפרק ב' הוא אחר

לפרק ב' מגעים אנשים בוגרים ומעוצבים עם הרגלים שקשה לשנות,בפרק א' אנו צעירים מעצבים את חינו ויותר גמשים לשנויים . אולם לומר שבפרק ב' אין אהבה סוערת? מה גם זה ימנע מאיתנו? אכן, אהבה סוערת לא דיי בא להחזיק קשר, היום בן זוגי יהיה קודם כל חבר לחיים ... כן, מזמנת לחיי זוגיות,וזה לא מפחית מאהבתי וגעגועי לאישי, בעלי,... רק טוב טלי

מאחלת לך

שתמצאי חבר לחיים ובן זוג ואהבה סוערת שיהיה לך הנאות בחיים , שהחיים לא יאכזבו אותך לרגע כי את אשת חייל פעלתנית מאד מארחת ויודעת להנות מהחיים

ALIZ58

New member
פרק ב"

ערב טוב שבת שלום מאחר ואני עוד לא הבנתי עם הכותב הוא גבר או אישה אפנה בכלליות,,גם אני מאד רוצה ,,אדם לצידי לתמיכה נפשית רגשית אבל הכי חשוב אמין וישר,, לדעתי מי שהיה לא קשר טוב, זוגיות טובה, מחפש את זה ,,וחי למען זה.

למעלה