שבוע טוב ויום נפלא

ע ו פ ר ה

New member
שבוע טוב ויום נפלא

אני אחרי 50 דקות צעידה. היום בחרתי מסלול שונהלצעוד בו. הציפור הראשונה שראיתי היה שלדג. לשלדג יש צבע טורקיז נפלא כשהוא עף. בהמשך ראיתי פרח יפה וסגול שהיה מונח על עלים ירוקים. אני חושבת שאלה צבעים נפלאים להתחיל איתם את השבוע. אז שיהיה לנו שבוע נפלא וצבעוני. באהבה עופרה

sunny8

New member
יום נעים ושבוע נהדר גם ממני ../images/Emo140.gif

עופרה כל הכבוד , 50 דקות של יום זה מעולה. אני בדרך לחדר כושר , כל יום שעה על המכשירים , ירדתי 5 קג' , לאט אבל אני מקווה שבטוח. מהר מאוד עולים חזרה ויוצאת הנשמה עד שמורידים. טורקיז וסגול ..... צבעים מדהימים להתחיל איתם את השבוע ..........שיהיה לך שבוע מהמם ! שנדע רק בשורות טובות - אמן !

ע ו פ ר ה

New member
סאני יקרה

מה זה המשפט הזה: "מהר מאוד עולים חזרה ויוצאת הנשמה עד שמורידים"? אם כך את חושבת מוטב להישאר שמנים, כי היויו / האקורדיון של יורדים עולים יורדים עולים מאוד לא בריא. תתחילי לדמיין את עצמך רזה ותאמרי לעצמך שאת מוגנת מכל רע ואז לא צריך להשאיר את השומנים שישמרו על הגוף. גם אני בירידה עכשיו מתוך החלטה להישאר רזה. באהבה עופרה

zahav2007

New member
בוקר טוב עופרה!

איזה כיף לקרוא את ההודעות האלו שלך! ממש עושה טוב על הלב,ונותן תחושה אופטימית! אני מתחילה שבוע קצת קשה,אבל מקווה שלא יהיה יותר מידי קשה. בעלי נוסע היום ל-3 שבועות מילואים. הבוסית שלי בחו"ל עד יום ראשון הבא ואני לבד במשרד... ואחד הדוגסיטרים שלי בחופש יומיים,אז פחות כסף. בקיצור,אבל אסור להיכנע לשלילי...יש גם דברים טובים! צריך רק למצוא אותם,נכון? שבוע טוב ומקסים זהב

ע ו פ ר ה

New member
בקיצור, קיבלת חופשה

מהבוסית, מהבעל ומהכלב. תחשבי איך את נהנית מהזמן הזה ורואה רק מה טוב וחיובי בזמן הזה. אף אחד לא מנדנד לך חוץ מאת עצמך (בד"כ אנחנו עושות את זה נפלא). באהבה עופרה

zahav2007

New member
איך אפשר להפוך כל דבר לחיובי,הא?

תראי,זה דברים שסך הכל טוב לי איתם ואני אוהבת אותם,אז זה לא שאני ממש צריכה חופש מהם. אבל כמובן שזה לא מזיק מידי פעם לנקות את הראש ולהתרחק קצת... אני פשוט דואגת לבעלי,שיציבו אותו במקום נורמלי ולא במקום מסוכן.כי אני אשתגע מדאגה. לגבי הכלבה,אני פשוט חושבת על הכסף שיורד...ובזמן האחרון היו יותר מידי קטעים כאלו! מה חדש אצלך? זהב

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

שלומי טוב. ובאשר לתשובה לשאלה איך אפשר? אני לא יודעת אם זה בילד אין או שפיתחתי את זה עם השנים. אולי זה שניהם: בילד אין ופיתוח. אני מוכרחה לומר לך משהו על דאגה לקרובים ומאוד אשמח אם תאמצי את הדברים שלי. הדאגה מזיקה לך וגם לבעלך, כי היא מחלישה אנרגטית את שניכם. כל פעם שתרגישי שאת דואגת לו: דמייני שהוא נמצא בתוך עיגול של אור עם מגן דוד לבן. תרוויחי בזה שני דברים: א. תהיי באנרגיה טובה יותר ובמקום לשבת בחיבוק ידיים הרי את עושה משהו. ב. הוא ירוויח כי את שולחת לו אנרגיה מחזקת ואנרגיה של הגנה. את יכולה להכניס לכדור גם אהבה ואז את שולחת לו גם אנרגיה של אהבה. באשר לכסף שאת לא מרוויחה עם הכלבה: תאמרי לעצמך שבמקום הכסף הזה תקבלי כפול ממקום אחר. בהצלחה עופרה

zahav2007

New member
לגבי האיך אפשר? זה היה רטורי כזה...

אבל לא נורא... תודה על העצה המדהימה שנתת לי עם הכדור אנרגיה... אשתדל ליישם את זה! את צודקת בהחלט שהאנרגיה של הדאגה מחלישה מאוד!ואני צריכה לעבוד על הדאגנות שלי... לא הבנתי את הקטע עם הכסף,שאקבל ממקום אחר כפול??? תוכלי להסביר לי את זה בבקשה? באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
לגבי הכסף

כשמשלמים כסף או לחלופין לא מקבלים כסף כי בעלי הכלבים בחופש, אפשר לומר: הכל לטובה. אני יודע שהיקום יגמול אותי בכפול כסף. זו צורת אמירה ולעיתים יש הפתעות ומגיע כסף לא צפוי ממקומות לא צפויים. הכל פתוח ויש זרימה בחיים. אני הולכת לישון את שנת היופי שלי. באהבה עופרה

למעלה