שבוע טוב וחג שמח.

שבוע טוב וחג שמח.

יש לי שאלה משפטית:אני בן 19 ויש לי חבר בן 15.5 שהתאהב בי רצח...ועשינו ביחד קצת שטויות... אמא שלו התקשרה אלי ואיימה עלי שתפרסם אותי ושתמסור אותי למשטרה. כי הבן שלה שבוי בידיים שלי ושפוט שלי וכו` בלה... בלה.. בלה.. ואנחנו יודעים שאנחנו הומואים ועשינו את זה מרצוננו. האם יש צד להפליל אותי?? [אולי בגלל הגיל או שזה לא קשור] מי שיכול קצת להרגיע אותי אני יודה לו מאוד. למה, אין לי כח להסתבך בגלל הנטיות שלי... חג שמח. נ.ב. אנחנו עדיין חברים טובים ואוהבים אחד את השני בנשמה !

MRSHIVER

New member
יש לה קייס...

עדיף שתתרחק ממנו עד שיהפוך לבן 16 ואז הוא יהיה חוקי. [החוק אומר - עד גיל 16 מותר עד הפרש של שנתיים, מגיל 16 חוקי לעשות הכל - בהסכמה כמובן.]

Boy Interrupted

New member
כדאי שתרד ממנו.

גם אני אוהב צעירים, אבל אני לא רוצה לשבת בכלא בגלל זה. עדיף שתעזוב אותו מאשר לשלם על זה ביוקר. מצטער שזה לא נשמע טוב, אבל זאת האמת.

Alnilam

New member
יש פתרון, בעקרון.

כמו שאמרו כבר - אם הוא מתחת לגיל 16 ואתה מעל 18, אתה יכול להיכנס לכלא על זה. מעל 16, כל עוד זה בהסכמה ואין יחסי מרות מעורבים, זה חוקי ואין לה מה לעשות. אז יש שני פתרונות. הראשון, המאוד-לא-מומלץ, שבו המדרון מאוד חלקלק והנפילה מאוד כואבת לשניכם - תכחישו. אם היא פונה למשטרה, שניכם תצטרכו לשקר בצורה משכנעת ולהגיד שלא עשיתם כלום. אם אין לה הוכחות שבאמת עשיתם משהו, אין לה שום דרך לעשות לך כלום. אם יצליחו להוכיח שכן, וזה מאוד אפשרי [ההודעה כאן, לדוגמא, יכולה להיחשב אם יצליחו להוכיח שכתבת אותה. יותר מזה - חוקר פרטי ראוי לשמו יכול למצוא הוכחות כאלה תוך שבוע. זה תלוי כמה רחוק היא מוכנה ללכת, ונשמע שהיא לא תחסוך באמצעים] - אתה יכול להיכנס לכלא, או לפחות שיפתחו לך תיק ולפתח כאב ראש כרוני. וגם לו ייפתח תיק על שבועות שקר וכיוצ"ב. ככה שזה אפשרי, אבל זה רחוק ממומלץ - ואני באמת דוחק בכם לא לעשות את זה. הפתרון השני, העדיף בהמון רמות - תמשיכו להיפגש, תמשיכו לצאת, אבל אל תעשו "ביחד קצת שטויות". ביום הולדת 16 שלו הדלת תהיה פתוחה בפניכם, אבל עד אז - פשוט שימו את החלק הפיזי על Hold, תחכו, ואל תעשו שום דבר שהמדינה לא מרשה לכם לעשות. זה לא צריך להיות כל כך קשה. Alnilam

וואלה תודה חמודים.

אבל עוד שאלה קטנטנה: מה יקרה אם חבר שלי יגיד שזה היה מרצונו ולא כפיתי עליו כלום. האם גם בכזה מצב אני זה שיאכל קש ?!

James Hammerton

New member
כן, תחכה פשוט עד שהוא יהיה

בן 16. אני לא יודע בדיוק מה מותר ומה אסור לעשות עד אז (אם למשל אסור גם להתנשק), אז אני מציע לך או לברר את העניין ביסודיות או להמתין.

tooly111

New member
אז זהו, שלא.

כל עוד החבר שלך לא הלך למשטרה בעצמו והתלונן לא יעשו לך כלום. אמא שלו או כל אחד אחר יכולים ללכת ולהתלונן עליך, אבל זה לא יעזור, רק אם הוא בעצמו ילך להתלונן יכולים לעשות לך משהו. זאת אומרת, כל עוד אין שום סיכוי שהוא יתלונן עליך, אתה יכול להרגיש חופשי לעשות איתו מה שאתה רוצה.

Alnilam

New member
לא נכון.

בנושאים של אונס ובעילת קטינים - זו עברה פלילית. כל עוד יש הוכחות לכך שהמעשה התבצע, הוא יכול להיכנס לכלא. זה לא רלוונטי מי מתלונן ומי לא. ותשובה נוספת לילדון מירושלים - כן, בהחלט. גיל 16 נקרא "גיל ההסכמה", כי זה הגיל שבו החוק מכיר ביכולת של אדם להסכים לקיים יחסי מין. בגיל 15 מישהו יכול להסכים עד כמה שהוא רוצה, לרצות וליזום ולבקש ולהתחנן אפילו - אבל החוק לא מכיר בו כבוגר מספיק כדי לבצע את ההחלטה הזאת, ולכן ההסכמה שלו לא רלוונטית. [מבחינה חוקית - ילד בן 15 שמסכים לקיים יחסי מין זה כמו ילד בן 7 שרוצה להטיס מטוס סילון. טופחים לו על הראש, מחייכים, ואומרים לו לחכות כמה שנים.] Alnilam

בדיוק !!!

ללכת על Hold יהיה הפתרון הכי פשוט. יש גם מצב שהאמא לא באמת התכוונה לזה, אם כן אז הייתה כבר עושה משו. זה גם בהסכמת הילד, ואופיני שהיא תתנגד כי זה שני בנים. אבל בטח שצריך להזהר.

לפרסם אותך היא לא יכולה

כי היא פוגעת בפרטיות שלך אבל למשטרה כן,כי מתחת ל16 הוא קטין תנסו לשחק אותה נפרדים,ותחיו בסתר אנערף, כדיש היא תרד ממכם

למעלה