שבוע טוב הילה

simbav

New member
שבוע טוב הילה

זאת סימה 2.3.80 (מהאתר הקודם) מה שלומך? הייתי מעוניינת במסר כללי לשבוע. תודה ובברכת שבוע טוב ובשורות טובות

מצטערת סימה אך השבוע אין מסר

עבורך. הקלף שיצא הינו הכהנת הגדולה וכידוע אין אנו מפרשים אותו. הקלפים אינם יכולים לתת לך השבוע מסר. לא נורא... כל עקבה לטובה :) ויקירתי בפעם הבאה בבקשה לשרשר את הודעתך לאשכול המסרים.

simbav

New member
בכל זאת תודה

חיפשתי בפורום קצת מידע אבל לא כל כך מצאתי מה פרוש הכהנת? זה טוב או רע? מדוע לא מפרשים אותה?

הכהנת הגדולה.

בפורום עדיין אין מידע מגובש על הכהנת הגדולה כיוון שאנו לומדים את הקלפים על פי הסדר שבחרתי - הסדר של סיפורי המיתולוגיה היוונית. כעת אנו לומדים את הקיסר ולאחריו נגיע אל הכהנת הגדולה. בטוחה וסמוכה אני כי יתגבש כאן חומר רב מאוד. הכהנת הגדולה עד כמה שהיא עלומה היא מלאה בתוכן. הכהנת היא אשת סוד. כאשר היא יוצאת בפריסה ישנם שלא מפרשים אותה בעמדה בה היא מופיעה - הקלפים אינם יכולים לתת תשובה לשאלה - וישנם המדקדקים יותר ולא מפרשים את הפריסה כולה. גם בפריסה של כן או לא תשובה של קלף הכהנת הגדולה היא תשובה ניטרלית. אני באופן אישי לא מפרשת את הכהנת הגדולה בעמדה שלה בלבד. אבל ! אם יוצא לאדם פעמים רבות את הכהנת הגדולה - תלוי בעמדות ובשאלה כמובן - מבחינתי הפירוש הוא אחד משניים - 1. אין תשובה. 2. הקלפים דוחקים בך לממש את הפוטנציאל הרוחני המיסטי שלך ולהוציא אותו לפועל. אני מקווה לראות אותך כאן יותר סימה. לא רק במסרים של יום ראשון :) בברכת אור ואושר הילה.

למעלה