שבוע טוב בנות

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
שבוע טוב בנות

מזמן לא כתבתי כאן מכל מיני סיבות, אבל התגעגעתי. אני בתקופה לא הכי טובה כרגע, אחרי כמעט 15 שנים החלטתי סוף סוף להוציא את השלדים מהארון ומי כמוכן יכולות להבין עד כמה זה לא קל. אחרי כמעט 15 שנים הכרזתי בפניי על שנת אבל שלא יכולותי להרשות אותה לעצמי אז. לא מאמינה איזה רגשות הצלחתי להחביא בפנים ובאיזה עומק, אבל הכי חשוב שסוף סוף אני מרשה לעצמי להרגיש. Such a lonely day And it’s mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned It’s a day that I can't stand The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day Shouldn’t exist It's a day that I’ll never miss Such a lonely day And it’s mine The most loneliest day of my life מזמן לא כתבתי כאן מכל מיני סיבות. And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day And it’s mine It’s a day that I’m glad I survived Lonely Day Lyrics Artist(Band):System of a Down

עודליל

New member
מצטרפת גם לשבוע טוב, כל הכבוד לך

על האומץ לפתוח הכל אחרי 15 שנה. יש דברים שעדיף לעשות מאוחר מלעולם לא,וזה כנראה אחד מהם.

עידן64

New member
לא מכירה אותך ממש...אבל התגעגעתי

השם שלך נעדר מעיני וזכרתי אותך כל הזמן.שולחת לך חיבוק גדול ומחזקת אותך בבחירה לפתוח את הדברים,לגעת בהם,להרגיש,לעבור, ומי כמוני יודעת כמה זה קשה עצוב וכואב.אמר לי פעם הפסיכולוג שלי: את עולה עליות בחיים עם משאית מלאת סלעים כבדים,ככל שתצליחי להוריד,לאט לאט,לא בבת אחת,סלע אחר סלע,המשאית תצליח לעלות את העליות יותר בקלות (וברור שיהיו סלעים שישרו לנצח).אז...גם בדרך שכזו,זקוקים לחיבוק ותמיכה

היי לך...

רוצה להתייחס לניסוח שלך בדרך קצת שונה ואחרת... "התקופה הלא הכי טובה" בהתייחס לדברייך, נחשבת לתקופה שיש בה תהליכים קשים עצובים וכואבים, אבל התקופה עצמה טובה, כי את עושה משהו מאוד חשוב למען עצמך והדרך שבה תעבדי את הדברים בתהליך הזה, תשפיע על חייך בהמשך. חושבת שזה נפלא שהגעת למקום הזה, וגם אם יהיו רגעים מייאשים וקשים, גם אם תהיינה נסיגות, אספי כוחות קחי אוויר והמשיכי הלאה. עבדי את הדברים, הרשי לעצמך את הרגשות השונים. הדרך להחלמה עוברת דרך הכאב, דרך החוויה עצמה של האבל והאובדן, רק כך תוכלי לחזור לאיזון שלך. ואז...השמש תשוב לחייך אלייך. כאן בשבילך...

../images/Emo45.gif כל הכבוד על האומץ...

...לפעמים גם אני מרגישה, שלא התאבלתי עליה כמו שצריך וגם אצלי עברו כמעט 15 שנה... רק שלצערי, בגלל שאני אם עכשיו, אני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא את ה"שלדים" מהארון ולהתאבל...אז טוב שאת עושה את זה... הרגשנו בחסרונך...תמשיכי לעדכן אותנו...

יקירתי.

חסרת לי מאוד, ואני שמחה לראות אותך כאן שוב. אני חושבת שאת בחורה אמיצה מאוד, ואני מאוד מעריכה את התליך שאת עוברת עכשיו. אני מחזקת את ידייך, ואשמח להתעדכן ולשמוע עוד ממך.

למעלה