שבוע טוב ? באם יתכן ש

gui1

New member
שבוע טוב ? באם יתכן ש

אני כבר חודש על סרזט לא פספסתי אף יום ולפי התאריך אני אמרוה לקבל מחזור ואיזה לחץ יש לי את כל הסימנים של מחזור האם עליי להילחץ שמא הגלולות לא ישפיחעו ואקבל מחזור ? אין לי כוח לעוד סיוט של מחזור האם יתכן שאלו רק דימומיי ודימדומי שווא - הלוואי אמן...

לא מכירה את הסרזט...אני כבר לא

יודעת גלולות בערך 7 שנים (וגם אז הייתי רק על מינולט) אולי בחודש הראשון, הגוף עדיין לא מכיר, לא מקבל ואח"כ יהיה בסדר... לא יודעת.. מקווה מאוד בשבילך שבאמת יהיו לך דמדומי שווא... ושהמחזור
יחליט לא להגיע... ואם בסוף כן.. שהפעם באמת לא יכאב!!!! (מותר לקוות לא?)

אין חוקיות זאת התשובה

זוכרת שהתחלתי עם הדקא הארוך חשבתי שסיימתי עם יסורי התופת (גם הגלולות ברצף כבר לא הועילו) וקיבלתי כזה מחזור שרציתי למות. שלושה שבועות של גיהנום עברו עלי. רציתי לגמור עם זה - לסיים עם הזוועה הזאת- לעבור ניתוח להסיר את הכל רחם שחלות וכל מה שנגוע רק שלא יכאב.. ומה שהכי תיסכל זה שאני על דקא. ואני כל כך סובלת... עד שהתחיל להשפיע הדקא. כבר הייתי צריכה להפסיק כדי שלא ישברו לי העצמות וכד'. מאמינה שגם הגלולות זה אותו דבר, ההשפעה תלויה בכל כך הרבה משתנים, בכמות המוקדים, בגודל, במיקום, בתגובת הגוף, מקווה שהכאבים שאת חשה לא יתגברו ויעברו כלא היו. אמן. אמן. אמן.

ר ו מ י ה

New member
דווקא כאשר לקחתי דקא' 3.75

ברציפות היו לי מדי פעם תחושות כאלו, אך לשמחתי זה נגמר בתחושות בלבד. מקווה שכך יהיה גם אצלך.

gui1

New member
בנתיים שמתי בתיק

1.וולטרן בפתליות 2. אקמול 3. ויוקס

gui1

New member
בנתיים אני במצב סטטי לא כואב טפו

אבל מטפטף כמו כל החודש ואולי קצת יותר . התפללתי לאלוקה הנשית שתחון אותי עם שאר האמהות כי האלוקים שלי יותר מדי גברי והוא לא מבין ככ במחזורים ונשים .הוא עסוק בפידיון שבויים בהחזרת שטחים בהקשחת לב רוזנים ומלכים .

למעלה