שבוע טוב..אפשר להצטרף?

didi2 האחת

New member
שבוע טוב..אפשר להצטרף?

קוראת סמויה כבר לא מעט זמן..אימא ורעיה..החלטתי לקום ולעשות מעשה.שלושה שבועות חלפו מהביקור אצל הדיאטנית,בנתיים הולך בסדר.לאחר שכבר ירדתי במשקל לאחר לידת בני לפני שנה..מאז שהתחלתי עבודה חדשה נדמה שכל מה שעשיתי מלבד לעבוד היה לאכול את עצמי לדעת..:) התוצאה כמובן לא אחרה להגיע..הכל{כמעט} עלה בחזרה ולמזלי התעוררתי לפני הוספת הריביות.. אני מנסה מאוד לשנות הרגלים ישנים..כידוע זה לא קל ואפילו קשה מאוד אך אני נחושה עד מאוד. הדיאטנית נתנה לי תפריט של 1500 קל ליום אך נראה כי אני לא מצליחה לעמוד ב1500 קל' בדיוק וכל יום מסתיים לו בקצת פחות.אולי בסביבות 1200.הימים שלי די דומים.אני לא אוהבת לאכול בצהריים את הארוחה העקרית.אומנם היא חלקה בתפריט שלוש ארוחות.בוקר,צהריים,וערב כשלמעשה אני אוכלת בבוקר,ביניים בצהריים ואחר הצהריים ובערב הארוחה העקרית.זה משתנה מיום ליום כמובן אבל אני די מקובעת באשר לדברים שאני אוהבת.היום שלי הולך בערך כך.. בוקר:שתי פרוסות לחם קל+מריחה דקה של מזולה וכפית ריבה{לא לייט כי כמעט ואין הבדל בקלוריות} ביניים:פרי+חופן דגנים{מהסוג של פינוקי בריאות}+חצי גביע של מולר 0% שומן. אחר הצהריים שוב: שתי פרוסות לחם קל או שלוש(תלוי כמה אני רעבה}+מריחה דקה של מזולה+כפית ריבה. ערב,ארוחה עיקרית:קופסא טונה{מסננת את השמן ולפעמים גם שוטפת}++שתי כפיות שמן זית..ירקות צלויים בתנור.+4 פרוסות לחם קל. בלילה אם אני שוב רעבה אני אוכלת או פרי,או חטיף שוקולד מיני {75 קל האחד} ואני בדר"כ שותה תה צמחים עם כפית ורבע סוכר. אני חייבת לציין שיש לי בעיה עם הסוכר.אני לא סובלת סוכרזית,ואני שותה לפחות פעמיים נס קפה,עם חלב 3% לא מסוגלת לטעום את הדל.. לפני הדיאטנית שלי מותר עד שלוש כפיות סוכר ביום ולפעמים אני חורגת בכפית.כמה זה נורא? אני לא יודעת כמה קל' במדויק אני צורכת. מהי דעתכן..?אשמח לשמוע כל הערה,עצה,רעיונות וכו'.. ואני שמחה מאוד להצטרף לפורום המקסים הזה:)

יעל י

New member
ברוכה הבאה בהצלחה

כפית סוכר היא כ 20 קלוריות וזה לא נורא אם יש לך כפית יותר. ניסית פעם את הסוכרלוז בצהוב? (נדמה לי כך קוראים לו)הוא מצויין ללא טעם לוואי.יש גם סוכרזית על בסיס אספרטיים שהיא ללא טעם לוואי. בכל אופן חשוב מאד גם לשתות הרבה לפחות ליטר ליטר וחצי ביום. את שותה? בהצלחה

ברוכה המצטרפת

לא יכולה לייעץ לך בנושא התפריט אבל לדעתי אם יש לך סוכרת זה ממש לא חכם לשתות סוכר בכלל ואני ממש מתפלאת שאמרו לך שזה בסדר יד שברים שעדיף לשאול רופא ולא דיאטיקנית מי שלא אוהב סוכרזית יכול במקום להמתיק עם "ליצוף" שזה כמו דבש שמותר לחולי סוכרת ועוד משהו - אל תתפסי אותי במילה של מאה אחוז אבל נדמה לי שאפילו דבש עדיף על הסוכר חוצמזה יש כל מיני ממתיקים מלאכותיים חוץ מסוכרזית וזכרי שמי שסוכרתי סוכר זה לא רק קלוריות עבורו בהצלחה

didi2 האחת

New member
תודה על התגובות:)

אני משתדלת להצמד לתפריט..באשר לסוכר,אני מצטערת "עולם ומלואו" הייתה כאן אי הבנה.אני לא חולת סוכרת חלילה,אני פשוט לא אוהבת ממתיקים מלאכותיים.הטעם שלהם הורג אותי..שמעתי לאחרונה על ממתיק טבעי.אני צריכה לבדוק בחנויות הטבע למינהן..ומי ששמעה על שמו של ממתיק טבעי,אשמח לשמוע. אני מוסיפה כמובן פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע לפחות,הליכה במשך שעה וחצי. אני מרגישה שירדתי.לא נשקלתי.אני עושה זאת פעם בחודש אצל הדיאטנית. תודה על העצות שוב.
שבוע טוב.

סליחה על הטעות ו....

הטעות נסעה בגלל שכתבת על הסוכרזית עפ"י מה שאני יודעת מוצרי דיאט הם לא בהכרח בריאים יותר עדיף לשתות כבר סוכר רגיל ופשוט להוריד בכמות

ברוכה הבאה (כנסו

עכשיו אם אתם חמודים ובא לכם קצת כסף מהצד. או סתם להנות. זה מאוד פשוט, אני בהתחלה קצת הסתכבתי וואלה הבנתי איך זה עובד וכבר הרווחתי 130 שקל. אני רציני ח'ברה תכנסו תרשמו!, אתם יכולים גם להעביר את הכסף לתרומה ולעשות איתו משהו טוב, כמו רבים וטובים באתר. פשוט תכנסו, ותבינו שאתם לא צריכים לעשות כלום חוץ מלקרוא כמה כתבות וזה גם מהנה!, http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=354555 תרשמו בלינק הנ"ל , ולא לשכוח להכנס לאימייל כדי לאשר את הפרטים!

למעלה