שבוע טוב אנשים

the breezer

New member
בזמן אמת: התוועדות אצלי בבית

חברים יקרים מהפורום באו לביקור חצות, להתוועדות שמתרחשת פעם בשנה... בקרוב התמונות.

boaZone

New member
אני אשמח לשבוע מוצלח

אני אפחד משבוע מועד אני תפילה לשבוע מופלא אני מנוע משבוע גרוע אני מצפה לשבוע שחבל"ז...

babylon_a1

New member
בני סלע בנתניה

או באשקלון, או בבית ליד, או ברשות הפלסטנית או באיזור ת"א כמה משעשע הוא בטח על ערסל במקסיקו שותה פינה קולדה למרות שהוא אנס, ומסוכן לא הצלחתי שלא להעריך את הבריחה ולפתח שימחה לאיד

אולי תשלח לו מכתב מעריצים?

מה יש להעריך כאן?? הבן אדם חלאת אדם אכזר ומסוכן מעין כמוהו. שמחת לאיד במקרה הזה, הוא שמחת עניים במקרה הטוב ושמחת טיפשים במקרה הרע.... חזור בך!!!! ממש לא משעשע.

אבזץ

New member
../images/Emo45.gif

ובמקרה של משטרת ישראל אין אפי' אתגר בבריחה... כך שגם קרימינל מדופלם אינו אמור לשמוח.

babylon_a1

New member
לא הבנת אותי

כל הכבוד על הבריחה הגאונית אפשר להעריך מישהו גם אם לא מסכימים איתו / סולדים ממנו

שמחה לאיד?

שמחה לאיד כלפי הקורבנות שלו או כלפי בחורות והורים שחרדים בימים אלה?
בדיוק כמו המצעד גם המקרה הזה מוציא מאנשים התבטאויות נוראיות. מישהו שאל בפורום אחר אם לדעתנו צריך לתת עונש מופחת לאדם שאנס בחורה בלבוש חשוף. אין מילים.

babylon_a1

New member
שמחה לאיד מהבילבול של השוטרים

לגבי מה ששאלת לדעתי אנס זה מי שתקף מינית אדם שלבש או לא לבש לא משנה מה

../images/Emo45.gif

מסכים איתך לחלוטין! אני לא חושב שצריך לצעוק בקול גדול כל הזמן שאנחנו נגד אונס ואונס זה דבר נורא וכו', זה ברור מאליו. אבל אין ספק שבני סלא הוא קורבן של החברה. גם רוב הקרימנלים האחרים הם קורבן של החברה וזה צד זכות שאפשר ללמד עליהם. אני בהחלט שותף לסיפוק שלך למראה השוטרים המגושמים נציגי הקפיטליזם המושחת מנסים לרדוף אחרי הבן-בליעל הזה שמצליח לחמוק מהם ועושה מהם צחוק.

בני סלע הוא קורבן של החברה?

למה שלא נשחרר את בני סלע מהכלא ונכניס את החברה במקומו? בני סלע הוא לא קורבן. הנאנסות הן הן הקורבנות. הגישה המקלה הזאת שמקבלת, מכילה, מבינה אנסים ופושעים איומה בעיני. אין שום צד זכות לאנשים כמוהו. אין. ואני בהחלט חושבת שאנחנו חיים בחברה איומה שנותנת לגיטימציה לפגיעה בנשים, להטרדות מיניות, לשליטה בנשים. אבל הקורבנות היחידות הן הנשים שנפגעו ולא האנשים שפגעו בהן.

babylon_a1

New member
הכל מעורבב

ננסה לעשות סדר פושעים צריכים להיות בכלא ולעבור שיקום מה שקורה כרגע הוא קומדיית פעולה, בחסות משטרת ישראל מיני "נמלטים" הישראלי אני חושב שאנסים צריכים לעבור שיקום מקיף ולהישאר במוסד סגור ולא בהכרח להיות בכלא

uri80

New member
אין לך מושג עד כמה אני מסכים איתך.

להגיד ש"בני סלע הוא קורבן של החברה" נשמע לי הזוי ברמות אחרות. ממש נוראה החברה הזו שגרמה לו להרוס כל כך הרבה חיים של נשים אחרות. המסכן נאבק בכל כוחו כנגד החברה המנוולת והמנוונת הזו, שהכריחה אותו באיומים, שוטים ועקרבים לאנוס כל אחת שרק עברה לידו. מעניין -האם הוא זקוק לפיצויים? ליקו -לטיפולך אודה.

אכן החברה שלנו חברה חולה

חברה שמייצרת אנשים כמו אבא של בני סלע, ששם קץ לחייו בטיפוס על עמוד חשמל לעיניי אשתו וילדיו, היא חברה חולה מאד מאד. לטוב ולרע נרצה או לא בני סלע הוא תוצר של החברה שבה גדל. בכל הדיון הציבורי המסועף על בריחתו של האסיר בני סלע, לא שמענו כלום על ההתעללות שהוא ספג לטענתו מהשוטרים. כאילו יש הסכמה שבשתיקה שזה בסדר. כאילו יש בית משפט שגזר את עונשו ויש שוטרים שהם מעין בית משפט נוסף שגוזרים את עונשו מחדש מתי שבא להם בבחינת "אדם נידון בכל יום" -)

Moon rise girl

New member
זה אמיתי?

אתה בכלל קולט מה כתבת??? מה זה "חברה שמייצרת"? נורא קל לכתוב את זה, בוא גם תסביר לי בבקשה איזה תהליך יצור גורם לבן אדם לעקוב בחולניות אחרי נשים, לפרוץ אליהן הביתה, להצמיד סכין לגרונן ולאנוס אותן תוך שהוא מכריח אותן לדבר איתו על דברים אישיים. אנסו אותך פעם? אתה צודק, באמת לא שמעתי על ההתעללות שהוא אולי ספג מהשוטרים, ואתה יודע מה, גם אם הייתי שומעת - זה לא היה מזיז לי. אני מקווה מאוד שכל יום שבני סלע העביר בכלא היה יום מלא בהשפלות. אני מקווה מאוד שאנסו אותו והתעללו בו, ואתה יודע מה - גם אם כן זה לא ימחק את מה שהוא עשה, זה לא יקים לתחיה את הנפשות שהוא רצח, שהוא בחר לרצוח. בחר בעצמו, לא אף אחד אחר, לא החברה ולא אבא שלו שהתאבד. נו, תענה לי. אנסו אותך פעם?

למעלה