שבוע טוב אנשים :) טוב חברה רציתי לדעת מי בא להופעה החינמית :) באוניברסיטת חיפה ביום רביעי?
B BogMo New member 18/11/06 #1 שבוע טוב אנשים טוב חברה רציתי לדעת מי בא להופעה החינמית באוניברסיטת חיפה ביום רביעי?
ס סינטטית New member 19/11/06 #5 חח כן אני באה ../images/Emo13.gif אני רק צריכה לעשות לי מסלול אחרון של איך אני מגיעה וזהו :]
ס סינטטית New member 19/11/06 #9 חחח :] אני ממש מקווה שהכל יסתדר... אני מזה שונאת ללכת ושאני לא ממש מכירה את המקום... בכל אופן אני צריכה את הטלפוןשלך, אבל נדבר על זה כבר באייסי
חחח :] אני ממש מקווה שהכל יסתדר... אני מזה שונאת ללכת ושאני לא ממש מכירה את המקום... בכל אופן אני צריכה את הטלפוןשלך, אבל נדבר על זה כבר באייסי
ש שלומיתת New member 19/11/06 #10 אם אני יתחבר זה יהיה רק בערבב אז נדבר כברD: תכלס אינלי מושג מהרגע שאני מגיעה לשם לאן הולכים.=\
N NuRiT הבחורה בצהוב New member 19/11/06 #11 ../images/Emo7.gif זה לא פייר למה לי אין אומץ לשחרר את עצמי מבית ספר בלי לנבא מראש איזה חפצים אימא שלי תדפוק לי בראש כשהיא תגלה? תהנו
../images/Emo7.gif זה לא פייר למה לי אין אומץ לשחרר את עצמי מבית ספר בלי לנבא מראש איזה חפצים אימא שלי תדפוק לי בראש כשהיא תגלה? תהנו