שבוע טוב אנשים ....... מקווה שהשבוע הבא יהיה טוב יותר מקודמו. באהבה רבה. איש שיחה.
א איש שיחה New member 6/7/02 #1 שבוע טוב אנשים ........./images/Emo24.gif מקווה שהשבוע הבא יהיה טוב יותר מקודמו. באהבה רבה. איש שיחה.
שבוע טוב אנשים ........./images/Emo24.gif מקווה שהשבוע הבא יהיה טוב יותר מקודמו. באהבה רבה. איש שיחה.
א איש שיחה New member 7/7/02 #3 חחחחחחחחחחחח............/images/Emo6.gif תראה חתמתי למטה חחחחחחחחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 7/7/02 #4 אם כך... כל מה שטאקילה כותבת הוא לא מקורי.... כי היא לא חותמת... חחחחחחחחח... "תמשיך לרקוד כאילו אף אחד לא מסתכל עליך"
אם כך... כל מה שטאקילה כותבת הוא לא מקורי.... כי היא לא חותמת... חחחחחחחחח... "תמשיך לרקוד כאילו אף אחד לא מסתכל עליך"
ט טאקילה~* New member 7/7/02 #5 מעולם לא... חתמתי אין לי תוכניות לחתום כאן.. לפחות אני מצהירה שאני לא חותמת.. וביגלל שאני לא חותמת הפרווקול לא תפס אותי,, אני לא ברת שיפוט,,,אני כותבת מקורי מילים ולחן מקורי... שבוע טוב!
מעולם לא... חתמתי אין לי תוכניות לחתום כאן.. לפחות אני מצהירה שאני לא חותמת.. וביגלל שאני לא חותמת הפרווקול לא תפס אותי,, אני לא ברת שיפוט,,,אני כותבת מקורי מילים ולחן מקורי... שבוע טוב!
א איש שיחה New member 7/7/02 #6 תודה פנטום ................../images/Emo45.gif מחפש מי שילמד אותי לרקוד. כי הריצפה עקומה - סתם תירוץ. חחחחחחחחחחחחחחחחחח איש שיחה.
תודה פנטום ................../images/Emo45.gif מחפש מי שילמד אותי לרקוד. כי הריצפה עקומה - סתם תירוץ. חחחחחחחחחחחחחחחחחח איש שיחה.
ט טאקילה~* New member 7/7/02 #7 איש שיחה יש לי יופי של מורה מומלץ.. מורה לריקודים אחלה.....לא יקר! הוא מישר ריצפה עקומה חחחחחחחח ההוא נו פרוטוקול חחחחחחחחחחחחחח בצחוק..
איש שיחה יש לי יופי של מורה מומלץ.. מורה לריקודים אחלה.....לא יקר! הוא מישר ריצפה עקומה חחחחחחחח ההוא נו פרוטוקול חחחחחחחחחחחחחח בצחוק..
א איש שיחה New member 7/7/02 #8 חחחחחח הוא נעלם ............./images/Emo12.gif הריצפה בלעה אותו. איש שיחה.
ה הפרוטוקול New member 7/7/02 #9 הוא כאן וצופה עליך בקפידה../images/Emo98.gif ושלא תעשה שטויות.... שבוע טוב לחוזרים בתשובה
ה הדרדסית הנשית New member 7/7/02 #10 פרוטוקול../images/Emo13.gif השמיע קול קוקוריקו תרנגול... תגיד מי אתה ??? חחחח קראתי מה כתבת בשירשור ההוא של טשטושה תודה על ההגנה, אבל לצערי יש אנשים שזה בדמם הכפשות!...מתלכלכים וחוזרים מקופלי זנב.
פרוטוקול../images/Emo13.gif השמיע קול קוקוריקו תרנגול... תגיד מי אתה ??? חחחח קראתי מה כתבת בשירשור ההוא של טשטושה תודה על ההגנה, אבל לצערי יש אנשים שזה בדמם הכפשות!...מתלכלכים וחוזרים מקופלי זנב.