שבוע טוב אנשים יפים!!!!

walking legend

New member
שבוע טוב אנשים יפים!!!!

טוב גם היום אני משדר בסביבות 22:30 . אז מי יהיה אצלי היום ? 1 - מאי 2 - סקסית 23 3 - אולי גם המגולחת של יום חמישי . צפיה נעימה .

ל"סקסית23" ה "צנועה"

מה את מיתלהבת זה לא בזכותיך זה בזכות וולקינג ובת זוגתו זה דבר אחד , דבר שני מה את מתגאה בעצמיך כאילו שאת שווה משהו ?...מלא אם היה לך במה להתגאות זה כבר משהו אחר אבל אין לך כי את לא שווה כלום סורי זאת האמת

LunasRoze

New member
עמית ``הצנוע``

מאוד מעניין אותי לדעת במטותא ממך מי המליך אותך לקובע כמה שווה כל אחת ואחד, רונית בסך הכל ציינה את מספר הצופים, אתה יודע מי היא רונית אתה בכלל מכיר אותה? היא בכלל עשתה לך משהו רע שכך בהינף יד אתה טוען שהיא לא שווה כלום מי אתה בכלל שתקבע דבר שכזה ? , לונה

רונית אני מכיר אותך

רונית יפה לך ליכתוב דרך הכינוי של חברה שלך רונה ,ושתדעי שאני מכיר אותך יותר טוב ממה שאת חושבת , ועוד משהו רונית את ילדה חסרת ביטחון ומתוסקלת והופכת את כול זה באינטרנט ומראה כאילו שהיה לך ביטחון עצמי וכאילו אנשים מקנאים בך ובעצם את מקנאה בכולם ומטיפה לכולם את פוחדת שיעקפו אותך אז את תוקפת אחרים ואת אפילו לא שמה לב למה שאת עושה אני לא בא לעשות לך פסיכולגיה פה כמו כולם תעשי מה שאת רוצה אלה החיים שלך אבל אל תתנסי מעל כולם ואחר כך תתממי כאילו את "ילדה טובה" "אני סקסית 23 אוהבת אנשים ."..."לא תצליחו לימחוק את סקסית 23" את שמה לב מה את אומרת?..מי צריך אותך ראבק! ...למה אני אומר לך את זה כי ניאמס שאת מביאה את המריבות שלך ומטפטפת את הרעל שלך בכול פורום תתחילי להתאפס על עצמיך ואת המריבות שלך תשמרי לבלוג שלך מספיק אנחנו סובלים את המריבות שלך בבלוג גם פה אנחנו צרכים ליסבול אותך?!

LunasRoze

New member
עמית זאת לונה לא רונית

ואני בכלל לא מסמפטת את הצורה שאתה מדבר על השותפה שלי , שוב אני חוזרת ואומרת שאתה לא מכיר אותה ואם היית מכיר אותה לא היית כותב זאת , עמית יקירי אין לך את הסמכות להעביר ביקורת כי אתה בסך הכל כינוי וירטואלי על המסך ואתה לא מכיר אף אחד פה במציאות, ולאף אחד פה אין את הזכות להעביר ביקורת על אף אחד. איך אתה היית מרגיש אם הייתי כותבת ש "עמית ממש טיפש" כי מתסוכלת <---- כותבים ככה ולא מתוסקלת , ותתנשאי <---כותבים ככה , ולא תתנסי ? נכון לא נעים ופוגע ??!?!?!? עמית לפני שאתה כותב על אחרים תציץ במראה יקירי , ותאמין לי זה יגרום לך לברור מילים לפני שאתה כותב על מישהו באינטרנט! לונה

לונה את צודקת בזה ש..

שכולם פה כינויים וירטואלים ואף אחד לא מכיר אף אחד פה ולכן אין זכות להעביר ביקורת. אז תסבירי למה שותפתך היקרה לא מפסיקה להעביר "ביקורת" על היחסים ביני לבין דין כשבעצם אין לה מושג ירוק מי אנחנו ואיך היחסים בינינו...?? פוגע..? לא יודעת.. מה את חושבת?

תאמת לא ממש אכפת לי מה את מסמפתת

קודם כול ממש לא פגעתי בי כי אני מעדיף להיות דיסלקט ולא להראות את עצמי ערום מול כולם ועוד להעביר ביקורת על אחרים, מלא להיות ערום אבל להפוך את כול מה שאומרים עליך ולהפוך את זה לאחרים זה כבר מסביר את הכול ועוד ואחר כך להתפלא שמעבירים עליך ביקורת וחוץ מיזה רונה אני לא פניתי אליך כך שלא מעניין אותי מה את מסמפתת ומה לא, מה קרה רונית מתביישת לדבר או שזאת את רונית פשוט מהכינוי של חברה שלך ואני בטוח בזה אבל חפיף תעשי הצגות לפחות בזה את טובה

LunasRoze

New member
קוראים לי לונה

ואתה ממש לא מעניין באמת שלא , ועדיין עמית חמוד שלי אין לך שום זכות להביע שום דעה תודה ושלום!!!!!! לונה

soofgania

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב שבוע נפלא../images/Emo42.gif

פנינים מפי חכמים/ענקקקקק
''אנשים חושבים בטעות שהם מפסיקים להתאהב בזקנתם, מבלי לדעת שמזדקנים ברגע שמפסיקים להתאהב'' (גארסיה מארקס). ''סקס במסגרת הנישואים זה כמו לקנות בפיצוציה - אין מבחר גדול, אבל בשלוש בבוקר זה המקום היחיד שאפשר להיכנס אליו'' (קרול ליפר). ''המילה 'גירושים' לקוחה ממילה לטינית שפירושה - לתלוש לגבר את הביצים דרך הארנק שלו'' (בילי קריסטל). ''לומר שתוכל לאהוב אדם אחד כל ימי חייך דומה לאמירה שנר אחד ימשיך לבעור במשך כל תקופת חייך'' (לב טולסטוי). ''האבל על אובדנו של מישהו שאנו אוהבים הוא אושר בהשוואה לצורך לחיות עם מישהו שאנחנו שונאים'' (ז'אן דה לה ברוייר). ''המאהב מלמד את האישה את כל מה שבעלה הסתיר ממנה'' (אונורה דה בלזאק). ''מתי זו אהבה? אם כשהוא מאחר ואני מתלבטת אם הוא בוגד בי או מוטל מת ברחוב, אני מקווה שהוא מת'' (ג'ודית ויורסט). ''אתה בצרות אם היא אומרת לך שיש לך רק דבר אחד בראש - ואתה לא מצליח להיזכר מה זה'' (מילטון ברל). ''תני לגבר דג, והוא יאכל יום אחד. למדי אותו לדוג - ונפטרת ממנו למשך כל השבתות'' (זינה שייפר). ''רוצים להכפיל את הסיכויים שלכם למצוא בן זוג? תהיו ביסקסואלים'' (לפי וודי אלן). ''להתווכח עם אישה זה כמו לנסות לקרוא עיתון מול הרוח'' (דוסטוייבסקי). ''כשמישהו גונב ממך את אשתך, אין נקמה טובה יותר מאשר להשאיר אותה אצלו'' (סאשה גיטרי). הדבר העצוב ביותר הוא לאהוב מישהו שפעם אהב אותך. ''אל תתחתני עם מישהו כדי להחזיר אותו למוטב. בשביל זה קיימים בתי סוהר'' (מיי ווסט). כל הזמן אומרים לי שהאדם המיועד יגיע. נדמה לי שאת המיועד שלי דרסה משאית. נשים תמיד דואגות בקשר למה שהגברים שוכחים והגברים תמיד דואגים בקשר למה שהנשים זוכרות. את צריכה להתאהב פעם או פעמיים במניאק, כדי להודות על מזלך הטוב כשתפגשי מישהו טוב (מרג'ורי קינן רולינגס). ''נישואים זו ברית בין שני אנשים, שאחד מהם אף פעם לא זוכר ימי הולדת והאחר לעולם לא יישכח אותם'' (אוגדן נאש). ''להתחתן זה כמו להסתפר קצר - את לא יודעת אם זה מתאים לך עד שמאוחר מדי'' (ג'יין גודסל). בדיוק נפרדתי ממישהי, והיא אמרה לי לפרידה - לא תמצא עוד מישהי כמוני. הלו? אילו רציתי מישהי כמוך, הייתי נשאר איתך! ''לפעמים אתה פוגש מישהי ובטוח שהייתם נאהבים בגלגול קודם. לאחר שבועיים יחד, אתה מבין למה לא שמרת איתה על קשר 2000 שנה'' (וודי אלן). במקום להתחתן שוב, אתה יכול פשוט למצוא אישה שאתה לא אוהב ולתת לה בית. ''נשים שחושבות שהבעל שלהם הוא מלאך הן אלמנות'' (ברוס לנסקי). המקום היחיד בו האהבה נמצאת לפני הסקס הוא המילון. "יצאתי לכל כך הרבה פגישות עיוורות, שמגיע לי כלב נחייה חינם".

למעלה