שבוע טוב אנשושים

12אניהיא

New member
שבוע טוב אנשושים../images/Emo24.gif

היום קרה כאן דבר שהוא ניפלא בעיניי. אנשים למדו לקבל את הטעויות שלהם ולהתנצל. היום מזה הרבה זמן הרגשתי שוב שחזרתי הביתה. כל כך נעים היה לראות את הבקשה של אתינה, את ההתנצלות של יוסי כל קטנוע, ואת האנרגיות החיוביות שזורמות בפורום שוב. אז כן זה עשה לי טוב באמת לראות את זה, בואו נישמור על זה למען כולנו. כמו שאמרתי גם בעבר מלחמות יש לנו מספיק בחיים בואו נישמור את הפינה הזו נקייה ממלחמות. פאדי יקירי אני מקווה ומאמינה שתחזור מהחלטתך זו ותישאר איתנו במגביל ללימודיך, אני חושבת שאתה חשוב כאן לכולנו, בכל אופן לי אתה חשוב... הקמנו את הפורום הזה יחד והמון פעמים שתפתי אותך בהחלטות שלי על התנהלות של עניינים. שרדנו כמה מלחמות עכורות כאן והקמנו שוב את הפורום שהיה על סף קריסה עם עזיבתם של המנהלים שהיו איתי כאן בעבר (אתה יודע על מה אני מדברת) שבוע טוב וניפלא לכולכם

merakli

New member
|ענת../images/Emo12.gif

שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום למרות הנימה האופטימית שפתחת עדיין יש התנהגויות ילדותיות בפורום למשל היום נתקלתי ב1 חבר פורום פונה לאחר וכותב לו"אל תענה ל...... כי הנ"ל לא רצוי כאן" דברים כאלה די מבאסים.בכל הכנות אני חוזר עוד פעם.הפורום הזה הוא אחד הדברים היפים שקרו לי בחיים,למרות שאנני משתתף פעיל האמיני לי כמעט בכל יום אני קורא כל מה שכתוב ובכל פעם אני נפעם ונהנה מחדש מכמות המידע ורמת הידע שהחברים מזרימים לפורום בבקשה שימו את כל היצרים השליליים בצד שימרו על החום והתלהבות למען אהבתינו המשותפת "המוסיקה היוונית

12אניהיא

New member
merakli אהלן

אני יודעת על מה אתה מדבר... במיקרה הזה יש עוד כמה אנשים ששותפים לדיעה של אותו חבר פורום, ואותו אדם הנדון לא נימצא כאן יותר בפורום כי הוא לא מתאים לכאן. מלבד אותה הערה שבעצם הייתה במקום (הנ"ל כינה אותי מנהלת מגעילה, והוא עצמו לא מתבטא יפה בכלל) היצרים הרעים עברו חלפו להם, והשלום שכן ב
נו ברוך ה' אז שיהיה בוקר של כייף לכולכם

למעלה