שבוע טובבבבבב

שבוע טובבבבבב

אחחחח איזה סופ"ש נפלא נעים ונהדר... מודה על הכל... ילדים ונכדים שהם משוש חיי... חברים וחברות נפלאים שאדע תמיד ואזכור שלא הכל מובן מאליו... מאחלת לכולנו שבוע של תכנונים חדשים והתחלות והמשכים מתמשכים לטובה , והתוכניות יצאו לדרך בצורה בונה ונעימה עם משוב טוב . ושהשבוע יעבור בנעימים עם הרבה חיוכים .

שמחה לקרוא שהיה לך טוב.

לי היתה שבת קשה עם הירהורים על טעם החיים ומשמעותם מי אני ומה אני רוצה מחיי וממשפחתי ומחברים שחלקם נאלמו ועלמו וקצתם נשארו האם אני צריכה ליזום קשר? או לחכות עד שהם יתקשרו אלי. . לא ממש הגעתי למסקנות אך זו אולי כבר תפנית מתוך העמימות שחשתי מאז שמשה נפטר.

אשד ../images/Emo24.gif

כדאי לא לשקוע מלאתי את השבתות בעשיה .. לגבי חברים אני בחרתי להקים לי חברה חדשה.. לא התאים לי יותר להיות גלגל חמישי בין זוגות, מה גם שהם בחרו להתרחק , או כל מפגש שנוכחתי הפך ליום לזכרו , מה שלא תמיד התאים לי , והכי שנאתי את הדממה מרגע היכנסי ...ובמיוחד כשהגעתי אם בן זוג .. לזכותם יאמר שהיו ניסיונות נוספים לחידוש הקשר במהלך השנים אבל לי זה כבר לא התאים. תמיד אני אומרת שלהתאלמן זה כמו תינוק ללמוד לחיות מחדש צעד אחרי צעד ...

משהו הבטיח לנו חיים פשוטים וקלים ...

בתסריט החיים אנו רק שחקנים .. אבל אנו הקובעים אך נשחק בנתונים שהיקום נותן לנו. הבחירה בחיים והצורך להפיק מהם את המקסימום הם אלא שנותנים לי כח .

למעלה