שבוע חתונות 2015-סיום

Roei152

Well-known member
מנהל
שבוע חתונות 2015-סיום
נסיים אאת שבוע החתונוות עם קליפ מדני הוליווד לשיר "תלבשי לבן" .... תהנו ושתהיה שבת לבנה ככלה בחופתה....

גאיה בשמלת כלה...

Roei152

Well-known member
מנהל
בימי דני הוליווד לא סבלו את דניאלה
אני יודע את זה כי חיטטתי בארכיוןן של הפורום של הססדרה....
לי לא היתה שום בעיה עםם הדמות .... בכלל מבין כל אלו שלדמיות של רן יצא לרדוף אחריהן בימי השיר שלנו ודני הוליווד הכי אהבתי את תמרה ..... אח"כ נינט אח"כ דניאלה ובסוף רננה ... רננה הכי מעצבנת אותי משום מה ......

שיר m

Well-known member
לא ראיתי את הסדרה
כל הכבוד רועי על הפעילויות (המשעשעות מאוד)

rubmue1234

New member
יואואואו דני הוליווד!!!
סדרה מעולה.
אני זוכר שבאותה תקופה שהיא שודרה לא עבר יום שהיא שדרה שיכולתי לתת לו לעבור בשלום בלי לראות את הפרק של דני הוליווד.
אני כמוך רועי.
רננה באמת הכי עיצבנה אותי מבין כל אהבותיו של רן דנקר בסדרות שלו.
ואגב..אם כבר מדברים על דני הוליווד...
רק אני חושב שאם כולנו נראה עכשיו את הפרק האחרון של העונה השניה והאחרונה נצחק על המשחק המוגזם והמתאמץ למדי במיוחד של רננה ואוסי..? ( רומי וגאלה)
אני בסך הכל חושב שהרעיון של הסדרה עצמה יפה, והפרק האחרון פשוט...היה הפרק האחרון ההכי פטתי לפחות לסדרה שכזו..
בנוסף לכך, מסדרה של נסיעות בזמן מצפים לסדר בזמן, בדני הוליווד היו הרבה טעויות ואינספור דברים לא הגיוניים שקשורים לזמן...

Roei152

Well-known member
מנהל
כן לגמרי ... אני כל הזמן חשבתי באי עשוו את זה ככה וככה
באי הסבירו את זה בהסבר יותר פשו שיש היסטוריו מקבילות דמות אחת עושה משהו משמעותי וכבר יש היסטריה חדשה.. דבר אחד אני אוהב לעומת האי שבאי משתמשים במילה גליץ' כדי לתאר טעות בזמן וכאן מתשמששים במילה פרודקס טוב זה בבגלל שכאן יותר מדובר בטעיות כמו הורים לא מקיימים יחסים ואז שולשלת לא יכולה להמשיך להתקיים ...... ובאי מדבריים על טעיות כמוו כלה מתלככלכת ...... המבצר לא מתקיים.....
בדני השתמשו במילה מימדים אחרים ... מה זה מימדים אחרים בכחלל? בשורהה התחתונה אני מעדיף היסטורה חדשה על פנני מימד

אבל גם בדני הוליווד יש היסטוריות מקבילות
מימדים מקבילים, היסטוריה מקבילה- הכל אותו הדבר.

Roei152

Well-known member
מנהל
בדני הכל לא היה מובן....
באי אפשרא היה לנוע בין היסטןריה להיסטוריה יותר מאשר בדני.... מה שהפך את האי לסדרה יותר מובנת....
בדני גרמו לזה להשמע יותר מדע בדיוני.... מאשר באי.....

למעלה