שבוע חתונות בתפוז WTF ?! מישו מוכן להסביר לי ? :)
H Here And There Now New member 4/7/10 #3 אני אסביר לך.... חבר שלי הציע לי נישואים, ז"א אני מאורסת יומיים בדיוק, שבוע החתונות התחיל היום, זה הכל בשבילי, את מבינה? סתם... זה הוחלט מלמעלה
אני אסביר לך.... חבר שלי הציע לי נישואים, ז"א אני מאורסת יומיים בדיוק, שבוע החתונות התחיל היום, זה הכל בשבילי, את מבינה? סתם... זה הוחלט מלמעלה
P Pink LizarD New member 5/7/10 #4 כן כן .. אבל מה זה אומר? ובעז"ה זה יקרה שהוא יציע ל ך נישואין .. וסילי... דף בית צד ימין למעלה :]
S Silly Wisdom New member 5/7/10 #6 וווווווווווווווואי מזל טוב!!!! הצלחה חיים מאושרים ובריאות איתנה ורימסיה לכל החיים!!!!! שה' ישלח לך ברכה והצלחה.
וווווווווווווווואי מזל טוב!!!! הצלחה חיים מאושרים ובריאות איתנה ורימסיה לכל החיים!!!!! שה' ישלח לך ברכה והצלחה.
H Here And There Now New member 11/7/10 #14 סליחה סליחה לך זה לקח 10 שנים..... לי זה לקח סך הכל 4 שנים.....
P Pink LizarD New member 7/7/10 #10 אני עדיין לא מבינה אם היא אמרה את זה בצחוק או שמא באמת.. ?! להכין צהלולים?!
ק קומפקטית 20 New member 5/7/10 #8 מזל טוווווב../images/Emo189.gif../images/Emo39.gif{זה כאילו כלה....} הכתובת שלי היא.....