שבוע חדש..

שבוע חדש..

שבוע חדש בפתח... מי יתן והתקוות שבאופק יגעו בקרקע... מי יתן והרוח תקרר את החדרים והשמש תחמם את הסדקים. שבוע חדש בפתח... מי יתן וניגע בתקוות הקטנות, והן תגדלנה ותתעצמנה ללא בעיות שבוע חדש בפתח... מי יתן וניגע בחלום והוא יהפוך את השחור לאדום וננשום את ריח הפריחה וניגע בכל, ביד רכה... התקוות של השבוע החדש....בפתח רק טוב לכולכם!!!

שבוע חדש...

אהבתי את `` מי יתן והתקוות שבאופק יגעו בקרקע``.. הלוואי ובשבוע הזה תתגשם ולו רק משאלה אחת , תקווה אחת.. הלוואי ואפילו רק חלום אחד ייהפך למציאות הלוואי. שיהיה שבוע מאושר וימים של שקט.

רקדניתתתתתתתתתתת :)

תתגשם ועוד איך תתגשם...במיוחד לך...כי יש כאלה שמגיע להם....ולכך מכולם!!! שולחת לך סל מלא בכוכבים שיגשימו לפחות(מינימום.....) תקווה אחת וחלום אחד... לו יהי!! רק טוב!!!

שוב שבוע חדש ושוב לא קמתי בשעה....

סבירה הבוקר, לא לא איחרתי כי מי כמוני מכיר את עצמי ומראש לא מתחייב על שעות ביום ראשון בבוקר B-) .. כן , בין הקפיצות שלי אליכם, הספקתי לעשות המון דברים ולשתות שני כדורי אקמול, ווואווו שוב יותר מדי אלכוהול. ממשיך לנוע במחול המטורף, ממשיך ללכת לישון בשעות לא סבירות, להגיע למיטה במצב של עילפון , ולקום בבוקר ללא שעבר בראשי שום חלום במהלך הלילה, לפחות אני לא זוכר אותם(למי יש זמן לחלום צריך לישון). אך המציאות שלי היא החלום שלי!!! האנשים שאני פוגש בדרכי במהלך היום!!! כמה יפים הם. כמה זה מענג להכנס למשרדיהם של הלקוחות שלי ולראות אנשים יפים מקיר אל קיר, שלא תבינו לא נכון אני לא בתחום הדוגמנים, אני באמת פשוט חושב שכל האנשים יפים(נו טוב עד גבול מסויים). ובקשר למה שגחלילית כתבה, המממ רק דבר אחד אני חושב שהיתי כותב אחרת אני לא היתי משנה את השחור לאדום אולי לסגול כן אך מה לעשות אני באמת אוהב את הצבע השחור אני אוהב לשקוע לתך האפלה של הערב אני אוהב לרואת את בוהק הכוכבים בתוך הלילה , כן יש לי משהו מהתנשמת (רואה מצויין בלילה). לא אמשיך למרות שבא לי אך יש עוד המון עבודה. AnyWay שיהיה לכולנו שבוע בכל צבע שאתם תבחרו, עם כוכבים או עם תכלת של הבוקר , עם ירח או עם זוהר השמש. שלכם אופטימי כהרגלו, סגול

למעלה