שבוע חדש

שבוע חדש

שבוע חדש בפתח....... אני סיימתי להוריד את הכביסה ונותר לי המון מקום על החבל...אז קשרתי חוט לאחת התקוות... חוט צבעוני ועליז, חוט שקל לשחררו ועם טיפת הבריזה הראשונה שתגיע היא תשלח את התקווה לשבוע החדש בדרך הנכונה... מאחלת לכל יושבי החדר שבוע מלא בהגשמה... ומילוי התקוות מהקטנות ועד הגדולות רק טוב!!!!!!! :)

התחדשות!!!

מהיא התחדשות אם לא פינוי הראש שלנו מתעסוקה א` לתעסוקה ב`. מעטים הן האנשים שבינינו שיכולים לומר ``כן סיימתי את כל המטלות שהיו לי בשבוע שעבר`` אני יודע שאני אישית תמיד נשאר עם עוד ועוד דברים לסיים... אך היומיים שאלה של שישי , שבת כמה שהם נחוצים!!! יום שישי לקום מאוחר... יום שבת לקום מוקדם ביותר (קמתי 05:30) וללכת לים (שתבינו אני לא עושה זאת בימי חול). ואז יום ראשון, הראש צלול, המחשבה ברורה , המטרות מסודרות.... ``בזמנכם החופשי אש``. אני מקווה שאתם לא חושבים שאני מיליטנטי מדי למרות שיש לי מהתכונה הזאת אני יודע (תמיד היתי חייל טוב). ובכל זאת אני מרשה לעצמי לעמוד מתחת לכביסה של גחלילית ולאסוף את אבק הכוכבים שנוטף בטיפות קטנות מהכביסה המיתבשת שלה, ולראות את החוט עולה בבריזה אל השמיים ולעקוב אחריו בדמיוני עד אשר אני אראה ילד שיאסוף אותו ויצהל לעליזותו וצבעוניותו, ואז אדע שהדברים שוב מתחדשים. שבוע טוב לכולנו, סגול

מתעקש.....

מחברת עוד כמה בלונים צבעונים עם תקוות על חבל הכביסה שלי.....מקווה שהרבה ילדים יקבלו את שלל הבלונים... רק טוב

קיים

New member
שבוע חדש

שיהיה לכולנו ובמיוחד למנהלת הפורום אחלה שבוע

למעלה