שבוע חדש

עופרי-

New member
שבוע חדש

טוב כולם, אנחנו מתחילים שבוע חדש, מה שאומר שאני כבר לא אהיה כאן כמה ימים. אני עומדת להתחיל שבוע לא קל, כמו בכל שבוע . חלק גדול מעבודתי כולל עימותים מילוליים, מה שאומר שמה שהולך כאן זה ממש ``שטויות`` עבורי- אלא שבעבודה אלו לא ויכוחים פוליטיים- ממש ממש לא. אז רציתי לאחל לכולם שבוע טוב. אני אגרתי קצת אנרגיה (למרות שהצליחו לסחוט ממני קצת במהלך הסופ``ש הזה). קלייר, תהיי חזקה וקצת יותר אסרטיבית כי את בסדר ואני אוהבת לקרוא את דברייך. שוקור ואליאסיס- תרגעו קצת. רק ככה אפשר להבין כל אחד את הצד של האחר. ביילי חומד, אתה בסדר ותמיד מפשר(למה אתה תמיד כותב תודה בסוף ההודעות?). דקלה וליאור- תהנו בטיול השנתי- אוח אוח כמה הייתי נותנת כדי לחזור לימים האלההההההההההההה. סאנלי (המג``ד!), שמבלולה,בת-עמי, אבו-דני ובטח שכחתי מישהו אבל לכולם כולם- איפה שלא תהיו- שבוע הכ נפלא שיכול להיות.

קלייר

New member
שבוע נהדר לך עופרי

אהבתי את דבריך,ומנסה להיות חזקה ולהמשיך להאמין שהעתיד שלנו ורוד יותר ויש אור בקצה המנהרה

B.Shokor

New member
אממ, מנהלת פורום נהדרת ;)))

אנשים, אותו דבר שאמרה אותו עופרי הנכבדה שלנו גם אני אומר אותו לכם, (בתוספת משפט אחד = שיהיה לך אחלה שבוע קל עופרי שלי ;) והנה החתימה: שלך ב.שוקר מ.הפורום ;-}{-:

למעלה