שבוע חדש...

RichardSmith

New member
שבוע חדש...

נו, השביתה תגמר השבוע?
איך היה הסופש? מה התוכניות לשבוע הקרוב? האם פינקי והמוח יצליחו להשתלט על העולם השבוע?

גמרתי! (או שמא אומרים סיימתי?!?)

קראתי את כ-ל עבודת הדוקטוראט של חבר שלי מהלימודים! הבטחתי לו שאקרא אותה במהלך השבוע, דבר שהפך בסופו של דבר לסופ"ש, ובפועל רק שעה מיום ששי וכמעט כל הלילה... אז זהו. עכשיו אני אלך לי לישון. דאנטה

RichardSmith

New member
אם זה היה...

דוקטוראט על יחסי המין של רוזנים צרפתיים בתקופת המהפכה, אולי גם גמרת.

יוקאס

New member
או לה לה!../images/Emo69.gif

סה נה פה פוסיבלה מונסייר! מעניין אם מישהו פעם באמת עשה דוקטוראט על הנושא הזה? מצד שני שמעתי על איזה היסטוריון אמריקאי שעשה מחקר על חוש הטעם של לינקולן, אז הכל אפשרי...
- המאכל הלאומי בצרפת. הנרי פילדינג (ימח שמו וזכרו), סופר אנגלי מ1700 וכלום ששם לו למטרה למרר לי את החיים, אמר בספרו המשוקץ "טום ג'ונס" שספרות טובה זה כמו מעדן שבלולים (ההגדרה שלו לגורמה). עכשיו, אני מאוד מסכימה עם מר פילדינג, תאמינו או לא, כי ה"טום ג'ונס" שלו באמת מזכיר לי מעדן שבלולים: נמשך כמו גומי ומגעיל בטירוף. מעניין אם לינקולן אהב שבלולים.

idanshaf2

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו יגמר השבוע... או השביתה או הסמסטר
רק שיחליטו כבר... הסופ"ש היה מעייף
יום שישי למדתי כולו שעה... ויום שבת עבדתי כל היום אז לא למדתי בקיצור לא היה הספק מי יודע מה... התוכניות לשבוע הקרוב... ללמוד..ללמוד...ללמוד ואם יהיה לי זמן אז קצת ללמוד
פינקי והמוח כבר השתלטו על העולם פשוט הם נותנים לנו להמשיך לנהל אותו כדי שלא נשים לב.. לאט לאט הם יפרצו לתודעת הציבור ויכריזו על עצמם כמלכי העולם.... you will see

RichardSmith

New member
../images/Emo98.gif

ומה אתה חושב שהודעתי היתה?... חלק מהלאט לאט שלהם... אח, כל כך קשה לשרת אותם... כל הגבינה שהם דורשים... הלימודים משחררים?
במה אתה עובד?

הספק טיפוגרפי מרשים ותרנגולות מפלסטיק..

סתם...לא היתי קוראת לזה "מרשים"...יותר בכיוון של מזעזע.. 1. לא משנה לי אם השביתה תיגמר או לא- כי אני לא שובתת..נה נה בננה!
2. היה סופ"ש מעייף וחולה. גדוש בשיעורים ובשיעולים. מצד שני- ביום שבת הצלחתי לשעשע את עצמי עד אין קץ- בשסן צילומים מוטרפים, שרק מוחה הקודח של וורונסקי יכול להעלות על הדעת...חוסר שפיות זה פה. ובכלל- יום שבת היה...אממ...פאן.
3. תוכניות לשבוע הקרוב- לשרוד את הביקורת הקשה של טיפוגרפיה (עוד שעתיים למנייאק), לקנות חוברת עבודה של ילדים בכיתה א', עוד שסנים מטורפים של צילומים וקופות חולים לרוב.. 4. אם כבר- אז ביום חמישי בבקשה- שיבטל לי שיעור רישום. תודה. *זו היתה הודעה חסרת עיצוב גרפי.

Musi© Gi®l

New member
סופ"ש היה חביב

כל הסופ"ש בערך ראינו סרטים, "העולם על פי דן" חמוד לאלללה- מומלץ ו"נראתה לאחרונה" - סרט חזק וממש טוב, תלכו לראות. והתבטלתי וכשניסיתי ללמוד טיפה זה לא הלך, אבל היה כיף בעיקר לא לעשות כלום. והתוכניות לשבוע הקרוב זה להתחיל ללמוד למבחן הראשון, ולצפות למפנים בנושא השביתה והסמסטר הנוכחי. אין לפינקי והמוח סיכוי, כי אני אשתלט קודם *מואהאההאהא* [צחוק מרושע]

למעלה