שבוע חדש

היויו

New member
יום הזכרון

תמיד עושה לי DOWN. מזכיר לי חברים, פותח פצעים שלא מחלימים.

המ

אובייסלי, יום קשה. (למרות שאין לי קשר אישי מיידי לשכול)
פשוט יום מטופש. בכל יום שעובר אני מתקרבת יותר להבנה שלא תהיה לי בגרות במחשבים אחרי כל הסבל וההשקעה. והיה לי חרא שיעור נהיגה ונראה לי שלמורה שלי כבר נמאס ממני. ושכחתי שקבעתי שיעור פינית להיום במקום יום חמישי האחרון, אז המורה הגיעה ולא הייתי מוכנה לשיעור (לא הכנתי שיעורים ולא חזרתי על החומר), כך שהייתי ממש טיפשה בשיעור ולא זכרתי דברים וגם היה לי ממש לא נעים ששכחתי.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי

אתמול בלילה היה הכי חרא בעולם, אומייגאד. זונות שימותו.
בחצות בערך נסעתי לרחובות והיה יותר נחמד. אבל עדיין חרא תחושה.
שני הבא אקבל מלא כסף ואוכל לקנות מלא דברים.

../images/Emo146.gif

אתמול -
יום הולדת לחברה בערב, היה נחמד.
שתי חברות באו אליי לכמה שעות
כדי לעבוד על הביודע
ובקושי התקדמנו כי היינו טיפשות מכדי לחשוב באותו יום. אחת מהן נשארה אצלי עד שהלכנו ליום ההולדת כי היא לא הייתה מספיקה לחזור הביתה ולחזור לשם אחרי שסיימנו לעבוד, והיה נחמד אבל באיזשהו שלב החלטתי מסיבה לא ברורה להשליך עליה פנסטיל (היא עקוצה כמו החיים מהטיול השנתי, וכל הזמן מתגרדת) וזה בטעות פגע לה בפרצוף ;;;;; וכמעט הרגתי אותה עם פנסטיל ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; לפחות היא לא שונאת אותי :{ היום -
הייתי בצהריים עם ההורים אצל השכנים בעל האש. היה מסריח
אבל איכשהו די נחמד, למרות שלא הכרתי את האנשים (חוץ מהשכנים עצמם P:)
אכלתי שוקובו עכשיו :X
עדיין אין לי בגרות במחשבים, ואין לי את הדברים שהייתי אמורה לעשות בצרפתית, ועוד לא הגשתי את הדוחות בביולוגיה (וואו וצריך לכתוב את החלק האישי של דוח הסיור
). עזבו, אני נושרת

../images/Emo45.gifרביעי../images/Emo31.gif

אני צריכה לעשות היום כ"כ הרבה שיעורים שזה לא הגיוני בכלל
(ועוד דברים אכזריים, לא סתם) ואוף האינטרנט גוסס משום מה וזה מקשה על חיי. :{

Brombit

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo115.gif

אני זוכרת את התסכול שהיו לי המון שיעורים
בד"כ התסכול היה גורם לי לא לעשות אותם

Brombit

New member
ומשלי ../images/Emo115.gif

הם היו ביחד כזה ושוב הרגשתי כמו פעם
(=כמו בפעמים הקודמות שהם היו ביחד, פשוט עבר די הרבה זמן מאז) הם דיברו על השלמת פערים (ביניהם). חשבתי שיש לי פערים כל כך גדולים להשלים שחיים שלמים לא יספיקו... כשהסתכלתי עליהם מאחורה חשבתי שהייתי בוכה אבל הייתי עייפה מדי לזה, ונמאס כבר
ואני כל הזמן אומרת לעצמי לעשות דברים ולא עושה אותם (או שהפחד משתק או שאני שוכחת (
)) וזה בעעעעעעע אבל אתמול בערב היה ממש מגניב. הצטרפתי לשתי בנות במגורים שהן הכי חמודות בטייסת חוץ מהראשית של הגף שבפסקה הראשונה. דיברתי יחסית הרבה לא שנשאר מזה משהו אבל ניחא, ככה זה תמיד

זה מה שעשיתי ב12 השנים האחרונות../images/Emo6.gif

בחיים לא היו לי הרבה שיעורים, וכמעט אף פעם לא הכנתי את המעט שהיו. אבל עכשיו אלה דברים שהולכים לבגרות (מן משהו שנבחנים עליו בע"פ בצרפתית) כך שאין ברירה אלא לעשות את זה.
גם כן ביה"ס הזה.
נמאס לי, אני נושרת

מחר יום כדור הארץ../images/Emo222.gif

אני שוקלת לא להדליק מחשב בכלל מחר כל היום :0 אולי אני אשכנע חברים להיפגש ו...לשוטט ברחוב או משהו כדי לחסוך חשמל וכאלה.
אתם הולכים לעשות משהו סביבתי מחר? P: אני מציעה שתמחזרו נייר ובקבוקים או משהו D:

shirlapes

New member
אני לא בעד "יום מודעות" אחד... ../images/Emo3.gif

ובמילים אחרות: אני כ-ל הזמן ממחזרת ומשתדלת לחסוך בחשמל ומים. יום אחד (או לחילופין "שעת חושך" אחת) לא יעזור הרבה, זו צריכה להיות דרך חיים.
|ספלצנותשלהילה|

ברור

גם אני עושה את זה, אבל רוב האנשים... לא ממש. כך שיום מודעות אחד הוא כן משמעותי לגבי האנשים שכל השנה לא עושים כלום, אבל יזיזו את עצמם קצת בנושא ביום אחד מסויים. חוץ מזה שהוא משמש גם להעלאת המודעות לעתיד, כך שאולי הם יתחילו ביום אחד ובשעת חושך אחת, וימשיכו למחרת במיחזור הבקבוק שהם סיימו וכיבוי האור כשלא צריך אותו. P:

shirlapes

New member
אז ילך הרייטינג של החדשות של 8 ../images/Emo6.gif

לדעתי המודעות צריכה לבוא בצורת חקיקה וקנסות, שלצערי בארץ זה אמנם נמצא על הנייר אבל בפועל לא עושים עם זה כלום. בגרמניה, למשל, זה דיי הולך. יש שם גם מודעות גדולה לחסכון בחשמל ומיחזור.

../images/Emo45.gif

נתחיל מזה שבאירופה, כמעט כל פח במקום שמכבד את עצמו מחולק לשלושה חלקים - הפרדה למען מיחזור כמובן. וברחוב רוב הפחים הגדולים האלה לא עומדים לבד, אלא ליד עוד פחים לסוגים שונים של זבל. פה יש אנשים שלא יודעים אפילו איך נראה פח לנייר כי אין להם כזה בשכונה, על הפרדת זכוכית לא יצא לי לשמוע (ולא יצא לי לראות מקום אליו אפשר לקחת את הזכוכית המופרדת...). ובנוסף, מיחזור הבקבוקים מנוהל ע"י משפחות פשע.

shirlapes

New member
ואיסוף בטריות הוא גם כן זניח

אה, והחלק הכי טוב: אנחנו יצרני אשפה גדולים. מדינות אירופה מייצרות פחות אשפה (מבחינה פרופורציונלית).

../images/Emo16.gif

אגב בטריות, יש לי בחדר זוג בטריות נוזלות כבר די הרבה זמן וכל פעם מחדש אני שמה אותן בתיק כדי לשים במיכל האיסוף בביה"ס, אבל שוכחת אותן בתיק

למעלה