אופס כמה כתבתי :X
לגבי הבגרות, אתמול לא אמרתי גם שבמהלך המבחן, בואו נאמר שטוהר הבחינות לא בדיוק יתאר את מה שהלך שם. זה עיצבן אותי ונורא הפריע לי והכניס אותי לדילמה מוסרית של האם להקשיב למה שהולך סביבי ולרמות ולהצליח יותר, או לא להקשיב ולקבל ציון נמוך. הלכתי על הציון הנמוך.
אתמול בערב שחר ואני ראינו את חצי גמר האירו' הראשון אצל הילה והיה כיף! D: קצת התאכזבתי כי לא היו מופעים סופר-מגניבים, כמו ורקה סרדוצק'ה.
גם לא היה משהו כמו פיירטס אוף דה סי ואפילו לא מיס קיס קיס באנג
אבל היו דברים נחמדים ואפילו שיר או שניים שמאוד אהבנו.

התבאסתי מחצי מהמדינות שעלו לגמר: סרביה (איזה ברנש מלחיץ :|), אלבניה (יש לנו שרית חדד אחת בארץ, לא צריך עוד אחת באירו'
), איסלנד, רוסיה (...מה? XD) ויוון (פיכ). רציתי שיעברו גם סלובקיה, מלטה, פולין ופינלנד. תכלס פינלנד לא היו טובים אבל היה להם שיר פולקי חמוד כזה והיה להם אקורדיון ממש מגניב! XD ממש אהבתי את מה שהראו מהשירים של גרמניה וספרד (שתמיד בגמר)! D: אני ממש מחכה למחר ולגמר. ^_^
הלכנו לישון ב3 וחצי ולא ישנתי טוב וקמתי ב9 לתגבור בצרפתית. :'(
אני לומדת לצרפתית (עם יותר מדי הפסקות, אין לי זמן היום ;;;;;;;;
חזרתי מביה"ס והלכתי לנמנם
במשך שעה ושלושתרבעי האזנתי במיטה (באייפוד) להקלטה של אחת התכניות של ציפורי לילה מתפייטות, כשלקראת הסוף כבר הייתי מטושטשת ולא קלטתי איזה חצי ממה שהם אמרו...
אח"כ ישנתי עוד שעה ומשהו
קמתי 40 דקות אחרי שתיכננתי בטעות :'(
כמובן שאתמול לא הלכתי להרצאות על עברית ותרגום, ושלשום לא הלכתי להופעה של שירי ילדות עם רונה. :{
היום יש הטופ מודל בטלויזיה, כמה זמן לא ראיתי את זה בטלויזיה! D: מעניין איך מתרגמים fierce.
לפני שאפילו הלכתי למזכירות הבגרויות כדי לבדוק אם אפשר להירשם לבגרות במחשבים בשבוע הבא (כתבתי על הבגרות ההיא של היחידה האחת?), ראיתי את המורה והוא אמר לי שהוא רשם אותי כבר. אז צריך ללמוד איך כותבים פסקל, להיזכר בחומר הקל-בצורה-מגוחכת שיש לבגרות הזו, וביום רביעי הבא ב4 אני מסיימת 5 יחידות מחשבים עם ציון 100מם! D:
לקחתי מהמחשב של אבא מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מוזיקה חדשה כדי להכיר. D: אבא יעיל (יש לו טעם טוב במוזיקה רוב הזמן). כרגע אני שומעת את האלבום הראשון, משהו של ברנש איטלקי בשם אנדראה בוצ'לי. איטלקית
אני צריכה לסיים ללמוד לצרפתית כי הבגרות מחר (נשאר לי לעבור קצת על דפים שקיבלנו השנה שיש בהם דברים חשובים, ועל המתכונות. ונראה לי שזהו D

, ולהכין שיעורים בפינית כי מחר לא יהיה לי זמן בכלל לפני השיעור ובטעות לא הכנתי אותם עד היום.