שבוע חדש!

bachner1

New member
נהה ../images/Emo3.gif

ממילא הפצע היה הרבההה יותר שטחי וקטן ממה שנראה בהתחלה, ואתמול לקראת סוף היום הנפיחות ממש ירדה, והיום בבוקר כבר יכולתי להכניס את הרגל לנעל צבאית וללכת כמעט בלי לצלוע

bachner1

New member
חח אמא פולניה ../images/Emo6.gif

כל חייל מקבל בגיוס חיסון נגד טטנוס
והפצע כבר סגור, אז אני מניח שהוא לא הזדהם

אופס כמה כתבתי :X

לגבי הבגרות, אתמול לא אמרתי גם שבמהלך המבחן, בואו נאמר שטוהר הבחינות לא בדיוק יתאר את מה שהלך שם. זה עיצבן אותי ונורא הפריע לי והכניס אותי לדילמה מוסרית של האם להקשיב למה שהולך סביבי ולרמות ולהצליח יותר, או לא להקשיב ולקבל ציון נמוך. הלכתי על הציון הנמוך.
אתמול בערב שחר ואני ראינו את חצי גמר האירו' הראשון אצל הילה והיה כיף! D: קצת התאכזבתי כי לא היו מופעים סופר-מגניבים, כמו ורקה סרדוצק'ה.
גם לא היה משהו כמו פיירטס אוף דה סי ואפילו לא מיס קיס קיס באנג
אבל היו דברים נחמדים ואפילו שיר או שניים שמאוד אהבנו. :) התבאסתי מחצי מהמדינות שעלו לגמר: סרביה (איזה ברנש מלחיץ :|), אלבניה (יש לנו שרית חדד אחת בארץ, לא צריך עוד אחת באירו'
), איסלנד, רוסיה (...מה? XD) ויוון (פיכ). רציתי שיעברו גם סלובקיה, מלטה, פולין ופינלנד. תכלס פינלנד לא היו טובים אבל היה להם שיר פולקי חמוד כזה והיה להם אקורדיון ממש מגניב! XD ממש אהבתי את מה שהראו מהשירים של גרמניה וספרד (שתמיד בגמר)! D: אני ממש מחכה למחר ולגמר. ^_^
הלכנו לישון ב3 וחצי ולא ישנתי טוב וקמתי ב9 לתגבור בצרפתית. :'(
אני לומדת לצרפתית (עם יותר מדי הפסקות, אין לי זמן היום ;;;;;;;;;)
חזרתי מביה"ס והלכתי לנמנם
במשך שעה ושלושתרבעי האזנתי במיטה (באייפוד) להקלטה של אחת התכניות של ציפורי לילה מתפייטות, כשלקראת הסוף כבר הייתי מטושטשת ולא קלטתי איזה חצי ממה שהם אמרו...
אח"כ ישנתי עוד שעה ומשהו
קמתי 40 דקות אחרי שתיכננתי בטעות :'(
כמובן שאתמול לא הלכתי להרצאות על עברית ותרגום, ושלשום לא הלכתי להופעה של שירי ילדות עם רונה. :{
היום יש הטופ מודל בטלויזיה, כמה זמן לא ראיתי את זה בטלויזיה! D: מעניין איך מתרגמים fierce.
לפני שאפילו הלכתי למזכירות הבגרויות כדי לבדוק אם אפשר להירשם לבגרות במחשבים בשבוע הבא (כתבתי על הבגרות ההיא של היחידה האחת?), ראיתי את המורה והוא אמר לי שהוא רשם אותי כבר. אז צריך ללמוד איך כותבים פסקל, להיזכר בחומר הקל-בצורה-מגוחכת שיש לבגרות הזו, וביום רביעי הבא ב4 אני מסיימת 5 יחידות מחשבים עם ציון 100מם! D:
לקחתי מהמחשב של אבא מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מוזיקה חדשה כדי להכיר. D: אבא יעיל (יש לו טעם טוב במוזיקה רוב הזמן). כרגע אני שומעת את האלבום הראשון, משהו של ברנש איטלקי בשם אנדראה בוצ'לי. איטלקית
אני צריכה לסיים ללמוד לצרפתית כי הבגרות מחר (נשאר לי לעבור קצת על דפים שקיבלנו השנה שיש בהם דברים חשובים, ועל המתכונות. ונראה לי שזהו D:), ולהכין שיעורים בפינית כי מחר לא יהיה לי זמן בכלל לפני השיעור ובטעות לא הכנתי אותם עד היום.

LadySilkworm

New member
ראית בסוף אבודים? ~לא עוקבת אחרי מה שכתבת

פה בימים האחרונים~ עוד לא ראיתי :( זה היה ממש מבאס. ישנתי 4 שעות בלילה כדי לקום ב-4 וחצי כדי להתארגן ולראות בחמש תא הפרק האחרון, הייתי בטוחה שזה יהיה פרק של שעה וחצי ואז ישר אחר כך אני אוכל לצאת ולתפוס את האוטובוס בדרך לבסיס, ובסוף זה היה סתם פרק שמסכם את כל העונות! ו- 2 הפרקים האחרונים עצמם [שכל אחד שעה ורבע!] שודרו בכלל משבע בבוקר! ואני ממש התבאסתי וחזרתי לישון עד שש וקמתי הפוכה וכל היום הייתי הפוכה, וכבר לא היה לי כוח לראות.. ~סוף מגילה~ ואגב אנדראה בוצ'לי- http://www.youtube.com/watch?v=qtivSTZrezc

כן ראיתי ביום שני בערב

אה אוי לא ידעת שיש פרק מסכם לפני פרקי הסיום? :{ הממ זה לא שני פרקי סיום שכל אחד שעה ורבע, אלה שני פרקי סיום רגילים (40 דקות כל אחד) שביחד הם שעה ורבע-שעה ועשרים. הפרקים טובים. אבל המסקנה הסופית יותר מדי vague בצורה מתסכלת XD אה אני מכירה קצת את השיר הזה :0 הוא 100מם
(אה אוקי זה השיר שהשתמשו בו לפרסומות של יטבתה
אבל אני מכירה את המנגינה גם בלי קשר :X) עכשיו אני באלבום של הביטלז, מג'יקל מיסטרי טור. הוא ממש נחמד! D: ו..איי אם דה וואלרוס, קוקוקצ'ו XDD

LadySilkworm

New member
מה? אבל ב-VOD היה כתוב שכל פרק

75 דקות..פרק 17 ופרק 18.. איך זה הגיוני? גם כששידרו את זה בטלוויזיה בשידור חי זה היה עד איזה תשע ורבע. אני מתה לראות את הפרקים כבר, מצד שני למרות שהסדרה הייתה מתסכלת, זה קצת מבאס שהיא נגמרה.. ובטח שהיה vague, זה אבודים, בכל זאת. P: אני גאה בך על הביטלס, המשיכי כך :)

הממ

כשאני ראיתי בערב זה התחיל בערך ב11:35-11:40 ונגמר כמעט ב1:10... אה נכון זה לא שעה ועשרים
וואו לא שמתי לב שכל פרק הוא באורך של פרק וחצי! (אבל זה מסביר למה כל פרק לא הרגיש לי קצר כרגיל P: תמיד זה מרגיש כאילו הפרק הוא שלוש דקות
) זה חולני, למה הכל היה ברצף XDD

LadySilkworm

New member
told you :p

האמת שהפרקים האחרונים באמת טסו..במיוחד הפרק על ג'ייקוב והעשן השחור, שהיה מעולה. אני צריכה כבר לראות את הסוף, אמרתי את זה כבר? P: אבל שמעתי שיש בו רגעים קצת קיטשיים, זה נכון? [בלי ספוילרים!]

הפרק על ג'ייקוב וההוא באמת היה טוב

חחח כן מלא רגעים קיטשיים. אבל לא נורא, זה לא ממש מפריע

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifחמישי../images/Emo42.gif

אין שעתיים לריסה. לא היה לריסה כל השבוע. ♥
אין מבחנים/בחנים היום. כנראה.
היום חצי-גמר שני! אמן נעלה [הייתי אומרת שאנחנו עולים בטוח, כי זה הראל סקעת והוא שר מדהים. אבל צריך להסתמך על הצבעות של מדינות אחרות, ככה ש...]

../images/Emo31.gifמה זה האובך הזה :S

סיימתי צרפתית! :0 מקצוע שני בשלושה ימים P: (למרות שדווקא צרפתית זה אולי המקצוע הכי פחות מעיק מכולם
)
אמג איזו בגרות מתישה וארוכה. קודם כל הגעתי ב12:40 כי ידענו שזה מתחיל ב1, ואז גילינו שזה בעצם מתחיל ב1:30 ואמרו 1 כדי שנגיע בזמן (גם ככה אנחנו באים לפני השעה האמיתית, למה סתם לשקר
). אז חיכיתי קצת הרבה זמן. ואז המבחן הראשון של היחידה הרביעית הוא שעה ו45 דקות, וסיימתי קצת מוקדם אז היה זמן הפסקה וב15:45 התחלנו את המבחן של היחידה החמישית, שנגמר ב5 בעקרון אבל סיימתי ב4 וחצי. ואמג טקסטים עם שאלות זה מעפן XD לא קשה, אבל מציק כזה P: ויש אחד כזה בכל מבחן. ובמבחן הראשון יש גם חיבור (שלשם שינוי היה לי מה לכתוב בו למרות שלחלוטין לא הסכמתי עם מה שהייתי צריכה לכתוב
) וחוץ מזה, הלך טוב באופן כללי. XD
צריך להתחיל ללמוד לביולוגיה
יש כ"כ הרבה חומר, אני לא יודעת איפה להתחיל בכלל. אמג.
חצי גמר שניייייייייייייייייייייייייייייייייייי! אני ממש סקרנית. :)

למעלה