תשובות
מהרהרת: כלבה, חתולים וציפורים?
נשמע יותר שרשרת מזון מאשר קרקס. או שאולי מדובר ב"משחקי הרעב"?
צודקת, את יודעת איך שק אוכל נגמר אצלנו ברגע??
בבקשה תני דוגמא לכמה דברים קטנטנים שגורמים לך אושר:
פרח בר קטן שפגשתי בדרך,
שבלולון שמנסה לחצות את המדרכה, אני עלולה להרים אותו, לחכות רגע שיציץ בחוצה כדי לראות את המחושים המתוקים שלו, ואז להניח אותו בצד השני של השביל, איפה שירוק ולח.
אתמול ליוויתי חזרה את נמרונת (החתלתולה) לבית של ההורים שלי כי היא שוב הלכה אחרי ונהייתה מבולבלת ועשתה מיאו כזה קטן ומסכן - זה היה כזה חמוד ללוות חתלתול הביתה.
אדום חזה שעשה מקלחת בתחתית של אדנית עשה אותי שמחה ליום שלם!
לראות את הצוצלות מחזירות אלי מבט וחושבות רגע אם לעוף או לא ואז מחליטות לא לעוף. פעם הן תמיד היו עפות. ובכלל, ציפורי שיר קטנות עושות אותי מאושרת, אם אני מצליחה לראות אותן בזום מושלם דרך המשקפת זה ממלא אותי אושר והתרגשות.
לראות היום שהשרך הגדול שלי (שבעציץ) הצליח להוציא תינוקות שרך קטנים באדמת הגינה! יווו!
החולצה/טוניקה הכמעט פשוטה אבל לא, שקניתי בביגודית של ויצו תמורת 5 שקלים בלבד. כבר לבשתי אותה 3 פעמים והיא נפלאה!
להתעורר ולגלות את פרילי מרוחה לכל אורך הגב שלי או את אולי שמבקש שאני ארים את השמיכה כי הוא רוצה להתכרבל איתי.
הנשיקות והחיבוקים שקיבלתי מהילדון של השכנים אתמול, בן 3, והתינוקת הקטנה שחייכה אלי המיסו אותי לגמרי ולקחו ממני את העצבות.
מה הפיברו' לא הצליח לקחת מריפנזל הבריאה? אהבה בלתי נשלטת לבעלי חיים
איזה צבע את הכי אוהבת? המון, אבל בשנים האחרונות מצאתי את עצמי חוזרת לסגלגל-לוונדר.
אולי תעלי את התמונה הכי שווה שיש לך מגן החיות הפרטי? או תמונה של משהו שפורח עכשיו בגינה? נעלה לך שלל תמונות.
האם קיבוצניקית פיברואית באמת יכולה ללכת יחפה?! איך? אהה.. לא ממש.. פעם יכולתי ללכת על חצץ, היום רק בקיץ ורק על הדשא/מדרכה. כל העור הקשה שטיפחתי הלך
אחותי מקנאה.
ואיך אפשר בלי שאלה זמפנואית: מה את הכי אוהבת לאכול? ואיזה קינוח חביב עליך ביותר? אווו.. אממ.. קשה.. יש יותר מדי. נישאר בקינוח - פאי דובדבנים! (מופתעת?) עם קלתית פריכה, קרם פטיסייר משובח ודובדבנים כהים חמצמצים מבושלים קלות מעל. מושלם!
איזה ספר את קוראת עכשיו, או לאחרונה? "קיצור תולדות האנושות" של יובל הררי. התחלתי בקריאה ועברתי לצפות בהרצאות (שלפיהן הספר) כאן:
http://university.qwerty.org.il/?p=486 מרתק!! כל כך פותח לי את המחשבה, כמו מסאז' למוח.