שבוע חדש - פנים חדשות

שבוע חדש - פנים חדשות

והשבוע בפינתנו.. מישהי שמלווה את הפורום כבר שנים.
בעבר היא חלקה איתנו ציורים שלה (מהממים) והיתה אחראית על פינות כאלה ואחרות.
היא אחת הנפשות הפעילות ביותר בפורום שלנו ויש פה רבות שגאות בכך שהן יכולות לקרוא לה "חברה".

הכירו בבקשה את...

ריפנזל!!!!!!!!

אני מזכירה: כל שאלה רלבנטית חוץ משאלות חושפניות, פוגעות ולא נעימות וריפנזל אינה חייבת לענות על משהו שלא נראה לה.

ruthi26

New member
קודם כל ריפנזל

למ ה דווקא השם הזה?

האם תוכלי לספר מעט על עצמך?

האם את עובדת? וכו'.... ככל העולה על הדמיון, ונא לא לייחס חשיבות לבעיות הזיכרון והקשב שלי, בטוחה שידעתי, אבל משום מה הכול פרח לו, שכחתי לנעול עם המפתח

ריפנזל

New member
הלו
תשובות

למה ריפנזל. תדמייני את הדבר הבא: בחורה צעירה עם שיער ארוך ארוך ארוך, כלואה בחדרה הקט ע"י המכשפה הרעה פיברו'. ומאחר ו"אפרת" כבר היה תפוס הלכתי על ריפנזל. רק שלא ידעתי שאני כותבת את זה לא נכון..

אני גם מאוד אוהבת פעמוניות, יש לי אפילו בגינה.
וגם אגדות אני מאוד אוהבת.

אני, בת 29, קיבוצניקית, חליתי לפני כמעט 7 שנים בבום אחד גדול - הדרדרות של חודשיים ממצב "סמי תקין" למצב של מתחת לריצפה. לפני כן עבדתי בסטודיו קטן ומתוק בתוך משרד פירסום מצליח ונכלולי.
משוגעת על בעלי חיים, על טבע, תולעת ספרים שקצת פחות קוראת לאחרונה, מציירת, פעם אהבתי נורא טיולים מאתגרים עם טיפוסים מסובכים וכל מני כאלה ומתגעגעת אליהם... מעדיפה שקט ומעט חברים טובים על פני מסיבות רועשות, גם לפני הפיברו.

ניסיתי המון דרכים להתפרנס מאז הפיברו, אבל "זכיתי" בפיברו חזקה ונוכחת ולכן אני לא מסוגלת לעבוד משרה מלאה כמו שהייתי רוצה. כרגע כחלק מהורדת מתחים החלטתי לקחת עבודות שיהיה לי נעים ולא מלחיץ איתן. אני מלמדת מישהי תוכנות אופיס פעם בשבוע ועושה עבודות עיצוב מזדמנות לחברים. מקבלת קצבה חלקית מבט"ל והמון עזרה מההורים.
אבל נורא חשוב לי לעבוד, אפילו שזה ממש מעט. אחרת אני מרגישה טפילה חסרת ערך, אפילו שזה לא מדוייק וכורח הנסיבות וכו'..

ruthi26

New member
מתוקולה כתמיד

טיולים מאתגרים אף פעם אני לא אהבתי, במיוחד טיולים שנתיים שכובשים הר וצריך לרדת מ מנו ממש בעעעעעעעעע

גם אני חולת בע"ח במיוחד כלבים

יופי שיש לך עזרה, זה כל כך חשוב לנו, ואת לא צריכה להרגיש טפילה, תעשי מה שהכי טוב לך עצמך, ותרגישי עם זה הכי נ וח בעולם

תודה על התשובות

ריפנזל

New member

כשבי"ב עלינו להרי אילת, ושאלו "מי רוצה לצאת למסלול יותר מאתגר? השאר ימשיכו במסלול הרגיל" אני מיד הצטרפתי!
אךך.. היו ימים..

ruthi26

New member
אני ישר התחבאתי

פחדנית מאוד מהרים, אוהבת לצפות בהם מלמטה, יותר נחמד לי, והיום יש לי תירוץ, שלא ידעו שאני חוששת, לא יכולה עם כל מה שיש לי, את רואה לפעמים אפשר לנצל פיברו' גם לדברים אחרים

טוב אולי ימים יגידו ותחזרי לדברים שחסרים לך, לי אישית ממש ממש לא חסרים

ריפנזל

New member
כן, בקיבוץ

עד לאחרונה קיבלנו בעיקר המון "לא" על כל בקשה שלנו, ועכשיו דברים התחילו להשתנות. גילינו שלבני קיבוץ בעלי "צרכים מיוחדים" מכל סוג מגיעה המון עזרה, מי שמתעניין יכול לחפש חומר על "ארגון אהד"ה" - http://www.ahada.org.il/ והתחילו אצלנו ללמוד את הנושא ולאשר תקנון מסודר (נו, קיבוץ) של פירוט העזרה. כך שהעתיד נראה ורוד יותר, וכבר יש לי הקלה מהמתח על העתיד הכלכלי שלי.

מי שיודע על המצב שלי בקיבוץ, וזה לא מעט אנשים, מקבל אותי בהמון אהבה ואכפתיות. נפלתי במקום טוב. במשאבי אנוש שלנו סידרו לי את העבודה האחרונה, שהיא ממש מותאמת עבורי - שעה/שעתיים בשבוע לימוד תוכנות אופיס. מושלם.

פיפה4

New member
שאלות שאלות

מה את הכי אוהבת לעשות?

מה הדברים הטובים (אם יש) שקיבלת בזכות הפיברו?

מי האדם שהכי קרוב אליך?

מה התכונה שאת הכי אוהבת בעצמך?

ריפנזל

New member
דברים חיוביים

מה אני הכי אוהבת לעשות - אממ.. לקבל חיבוק ממש טוב נחשב? ולהרגיש מספיק טוב כדי לעבוד בגינה ולהתמלא באדמה מתחת לציפורניים או לצאת לטיול קטן בחברה טובה, ולצלם תמונות מאקרו של הפרחים שלי ושל הקרקס (כיום מכיל רק כלבה וחתולים, בעבר היו צוצלת ויון בית שעפו לדרכם)

מה הדברים הטובים (אם יש) שקיבלת בזכות הפיברו - למדתי את עצמי המון המון. פעם ממש לא אהבתי להיות עצמי. היום אני מאוד שונה ומלבד הדברים הבלתי נשלטים אני דווקא נהנית להיות אני.

האדם הכי קרוב אלי - אבין. איש טוב עם נשמה ענקית והמון רגישות.

התכונה שאני הכי אוהבת בי - אני מניחה האופן שבו אני מצליחה לשמוח ממש מדברים קטנטנים. וגם העובדה שאפילו כשאני הכי שוקעת בדיכאון - וזה קורה, אז אני לא מצליחה להיות בתוך הביצה של עצמי יותר מדי, כי אני פשוט.. משתעממת מזה.. ואז אני נאלצת לצאת מהמיטה ולעשות עם עצמי משהו ולדבר עם חברים שעוזרים ואז הדיכאון מתחיל להתפוגג.
וגם את הזיכרון המופלא שלי. אז עכשיו הוא לא עובד משהו על הטווח הקצר, אבל אחורה הוא כמעט מושלם.

זמפנו

New member
הרהור קיומי וגם שאלות

מהרהרת: כלבה, חתולים וציפורים?
נשמע יותר שרשרת מזון מאשר קרקס. או שאולי מדובר ב"משחקי הרעב"?

בבקשה תני דוגמא לכמה דברים קטנטנים שגורמים לך אושר.
מה הפיברו' לא הצליח לקחת מריפנזל הבריאה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
אולי תעלי את התמונה הכי שווה שיש לך מגן החיות הפרטי?
או תמונה של משהו שפורח עכשיו בגינה?
האם קיבוצניקית פיברואית באמת יכולה ללכת יחפה?! איך?
ואיך אפשר בלי שאלה זמפנואית: מה את הכי אוהבת לאכול? ואיזה קינוח חביב עליך ביותר?
איזה ספר את קוראת עכשיו, או לאחרונה?

ריפנזל

New member
לייקה!

בפרצוף מטופש ומלא רצון טוב
בת 4, אספנו אותה בגיל חצי שנה. כלבלבלונת נפלאה!

ריפנזל

New member
תשובות

מהרהרת: כלבה, חתולים וציפורים?
נשמע יותר שרשרת מזון מאשר קרקס. או שאולי מדובר ב"משחקי הרעב"?
צודקת, את יודעת איך שק אוכל נגמר אצלנו ברגע??

בבקשה תני דוגמא לכמה דברים קטנטנים שגורמים לך אושר:
פרח בר קטן שפגשתי בדרך,
שבלולון שמנסה לחצות את המדרכה, אני עלולה להרים אותו, לחכות רגע שיציץ בחוצה כדי לראות את המחושים המתוקים שלו, ואז להניח אותו בצד השני של השביל, איפה שירוק ולח.
אתמול ליוויתי חזרה את נמרונת (החתלתולה) לבית של ההורים שלי כי היא שוב הלכה אחרי ונהייתה מבולבלת ועשתה מיאו כזה קטן ומסכן - זה היה כזה חמוד ללוות חתלתול הביתה.
אדום חזה שעשה מקלחת בתחתית של אדנית עשה אותי שמחה ליום שלם!
לראות את הצוצלות מחזירות אלי מבט וחושבות רגע אם לעוף או לא ואז מחליטות לא לעוף. פעם הן תמיד היו עפות. ובכלל, ציפורי שיר קטנות עושות אותי מאושרת, אם אני מצליחה לראות אותן בזום מושלם דרך המשקפת זה ממלא אותי אושר והתרגשות.
לראות היום שהשרך הגדול שלי (שבעציץ) הצליח להוציא תינוקות שרך קטנים באדמת הגינה! יווו!
החולצה/טוניקה הכמעט פשוטה אבל לא, שקניתי בביגודית של ויצו תמורת 5 שקלים בלבד. כבר לבשתי אותה 3 פעמים והיא נפלאה!
להתעורר ולגלות את פרילי מרוחה לכל אורך הגב שלי או את אולי שמבקש שאני ארים את השמיכה כי הוא רוצה להתכרבל איתי.
הנשיקות והחיבוקים שקיבלתי מהילדון של השכנים אתמול, בן 3, והתינוקת הקטנה שחייכה אלי המיסו אותי לגמרי ולקחו ממני את העצבות.

מה הפיברו' לא הצליח לקחת מריפנזל הבריאה? אהבה בלתי נשלטת לבעלי חיים

איזה צבע את הכי אוהבת? המון, אבל בשנים האחרונות מצאתי את עצמי חוזרת לסגלגל-לוונדר.

אולי תעלי את התמונה הכי שווה שיש לך מגן החיות הפרטי? או תמונה של משהו שפורח עכשיו בגינה? נעלה לך שלל תמונות.

האם קיבוצניקית פיברואית באמת יכולה ללכת יחפה?! איך? אהה.. לא ממש.. פעם יכולתי ללכת על חצץ, היום רק בקיץ ורק על הדשא/מדרכה. כל העור הקשה שטיפחתי הלך
אחותי מקנאה.

ואיך אפשר בלי שאלה זמפנואית: מה את הכי אוהבת לאכול? ואיזה קינוח חביב עליך ביותר? אווו.. אממ.. קשה.. יש יותר מדי. נישאר בקינוח - פאי דובדבנים! (מופתעת?) עם קלתית פריכה, קרם פטיסייר משובח ודובדבנים כהים חמצמצים מבושלים קלות מעל. מושלם!

איזה ספר את קוראת עכשיו, או לאחרונה? "קיצור תולדות האנושות" של יובל הררי. התחלתי בקריאה ועברתי לצפות בהרצאות (שלפיהן הספר) כאן: http://university.qwerty.org.il/?p=486 מרתק!! כל כך פותח לי את המחשבה, כמו מסאז' למוח.

זמפנו

New member
נפלא וקסום.

השארת אותי עם חיוך וחום בלב וכמיהה לפאי דובדבנים.
הולכת להשקות עציצים.

ריפנזל

New member
המלכים של הקיץ שעבר

היו המון, וכאלה יפהפיים!! וכל זה יצא משקית זרעים קטנה.

למעלה