שבוע חדש מתחיל....

hedva84

New member
גם אני, אבל כנראה שלא השבוע

אני מחכה לתשובה מירושלים ודפנה אמרה לי - "אחרי סוכות"

morancho1

New member
יש תקווה

אחרי כל מכתבי הביטול שפקססתי לאוניברסיטה העברית, קיבלתי היום בדואר מכתב דחייה בגלל ש"לא שילמתי מקדמה" אררר ...מעצבנים. יכולתי כבר לחסוך את האנרגיה והם היו נוהגים בי באותה צורה! בכל מקרה..זה אומר שעוד מקומות יתפנו, אני בטוחה שיש לא מעט מועמדים שלא חשבו לבטל למרות שאין ברצונם ללמוד בפקולטה, מה שיפנה לכם עוד מקומות... שיהיה המון המון בהצלחה וחג שמח:)

natalysh

New member
תתכונני לעוד כאלה

באמצע שנה"ל הראשונה שלי באוניברסיטה אני מקבלת מכתב מהפקולטה למשפטים בירושלים על מערכת השעות לסמסטר ב'.

NesiZ 19

New member
אני../images/Emo4.gif

יש טעם להתחיל שוב פעם בסבב טלפונים? כבר השלמתי עם זה שהתשובה תהיה אחרי סוכות

NesiZ 19

New member
מועמדי עתידים(או גם עתודה)

התקשרתי לעתידים ואמרו שהם יקבלו את כל התשובות של רפואה עד סוף היום. לא יודע אם הם מתכוונים לתשובות שהתקבלו ביום חמישי האחרון או לתשובות הסופיות של כל מועמדי עתידים(קיימת סבירות מסויימת שהם מקבלים את התשובה של כל העתודאים..שווה לבדוק).

itsish

New member
גם אני...

ולפחות ע"פ מה שידוע לי אין חדש... וגם לא אמור להיות חדש עד שבוע הבא אז אני לא מצפה לכלום.

NesiZ 19

New member
דווקא אתמול

אחד מפורום עתודה קיבל תשובות בשעה 5, הוא היה מועמד לרפואה אבל התקבל למקצוע אחר. רוברט כרגע בלתי ניתן להשגה, רק הוא יודע מתי תהיינה תשובות ומה הסיכויים של ה'ממתינים' להתקבל בסופו של דבר...

male al

New member
לא יודע מה זה אומר

קיבלתי מכתב מאב"ג שכתוב בו שלרפואה לא התקבלתי בגלל הראיון ולעדיפות שניה לא התקבלי על פי החלטת הצבא ובגלל שאני רק רשום לתל אביב ואב"ג אז כנראה שאני הולך לתל אביב או שלא התקבלתי לעתודה בכלל שזה פסימיסטי מדי הקיצור, נחיה ונראה כמו כולם

dannykru

New member
לכל העתודאים!!! תרגעו.

לנשום עמוק ולהרגע...לא נראה לי שיש עתודאים לרפואה שהתקבלו באוניברסיטה ונדחו ע"י הצבא! לא שמעתם על מחסור ברופאים בצבא?

NesiZ 19

New member
אתה מועמד רק לרפואה בתל אביב?

אפשר לברר בפורום עתודה אם מבחינת נתונים יכלת להתקבל לעדיפות השנייה שלך באב"ג-אם כן, אז אתה יכול להיות אופטימי(בהנחה שנרשמת רק לרפואה בתל אביב). אם הסכם שלך גבוה מ723(לפי פנינה) אז בכלל אין לך מה לדאוג בלי קשר להחלטת הצבא-הרי הוא לא ידחה אותך אחרי שעמדת בסף הקבלה של את"א.

למעלה