שבוע חדש מגיע!

ZoHaRoT

New member
שבוע חדש מגיע!../images/Emo153.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע מוצלח!

ZoHaRoT

New member
מסכמת :]

היום הכי טוב בשבוע: רביעי ושישי! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעה של עיברי לידר! ספר השבוע:60 שנות דיוויס:p סרט השבוע:-- סדרת השבוע: סטארגייט! הגעתי לעונה 8.. איך התגעגעתי:] שיר\דיסק השבוע: עיברי לידר- ג'קט. ציטוט השבוע: "וכשאני אגדל אני אהיה כמו כולם ותהיה לי אהבה גדולה שתחכה לי בעולם." תמונת השבוע:מההופעה, מתלהבת מהתמונה הזו:p משהו לצפות לו השבוע: לסיים אותו... יש לי ארבע מתכונות השבוע:\ שבוע טוב!:]

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: רביעי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר ספר השבוע: קראתי אחד אבל הוא היה מעצבן סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אה.. אין שיר\דיסק השבוע: איה כורם= רונה אומרת ציטוט השבוע: "אבל הכלא שלך יושב בראש שלך שיושב לך על הכתפיים..." חופש חופש- יונתן גוטפלד תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: שיהיה טוב שבוע מעולה שיהיה

../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי ושבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מסיבת פרידה מירושלים, מכבי מנצחת את ריאל מדריד, טיול באיזור הרי יהודה
סרט השבוע: ספיידרמן, עיר החטאים סדרת השבוע: יומני הערפד!!!
שיר\דיסק השבוע: זכרתי לך חסד- אמיר דדון. כל הדיסק שלו מדהים... ציטוט השבוע: So why don't we go somewhere only we know? תמונת השבוע: משהו ששותפה שלי כתבה וריגש אותי מאוד
משהו לצפות לו השבוע: המשחק של מכבי היום, יום העצמאות!

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: בלינצ'ס ספר השבוע: סרט השבוע: רציתי לראות הצעקה 4 ולא יצא לי סדרת השבוע: הורים במשרה מלאה שיר\\דיסק השבוע: "מה אברך" ציטוט השבוע: איזה עצבים תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: עצמאות, ובלינצ'ס

ranch22

New member
קצת באיחור

היום הכי טוב בשבוע:שישי? שבת? הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סרט[למרות שהיה קצת קשה לצפיה אבל יפה] ופיינל פור[למרות שלא ראיתי, אבל שמענו אחלה צעקות "יש"] ספר השבוע:- סרט השבוע:"אמון", כבר פרטתי למעלה. סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:"just the way you are" ו "grenade". ציטוט השבוע:השירים שלמעלה. תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:יום העצמאות, יום הולדת? :|

ranch22

New member
בסופו של דבר

אני חושבת שזה סרט חובה לכל הורה ולכל ילד, גם אם הוא קצת קשה לצפיה.

למעלה