שבוע חדש לפנינו

שבוע חדש לפנינו

בוקר טוב חברי. שבוע חדש לפנינו. רחוץ למשעי, עם מזג אוויר נוח למדי. מן ימים חמימים לאחר היורה. המומחים, כך אומרים, צופים באירופה לחורף כבד וקשה, הקשה מכולם שם באלף השנה האחרונות. אצלנו בישראל הזעירה, טרם יצאה תחזית המומחים. כבר למדתי בעבר שאצלנו זה בא בהפוך. צופים גשם כבד? מקסימום מגיע גשם כבדבד מהוסס משהו. צופים גלי קור אדירים? מגיע מיזוג אויר מתון עד כבדבד. אז באותה הפוכה אני מאחלת לנו חורף גשום קליל (בתקווה שיבין את הרמז). לכם חברי, אני מאחלת ללא הפוכה, שבוע נפלא, מחוייך, פרודוקטיבי ומעניין. שבוע ממורק (אחרי יורה קטנטן שהיה(, מבושם באוויר צלול ונקי ומסביר פנים. שבוע טוב.

בוקר טוב וחודש מבורך

היה לי לילה מטורף , חלומות עם מסר מאד ברור ושינה מקוטעת כבר יומיים ההסבר הגיע בצילצול הטלפון שהעיר אותי הבוקר מוקדם מאד חודש חשון אצלי מסומן כבר כי כד' בחשוון אמי היקרה נפטרה והיום סומן עוד אחד , אח של אבי נפטר הלילה נגאל מיסוריו הוא היה האח האחרון שעדיין חי ככה זה החיים אחד נולד , אחר נפטר , ואנחנו ממשיכים את מעגל החיים וכבר לישון לא כל כך אפשר ומקיצים מוקדם בבוקר אל שבוע חדש יום מואר

פשו שי ת

New member
בוקר טוב ושבוע טוב ומבורך

נסיכה יקרה-ברוך דיין האמת מאחלת לך שמהיום תשמעי רק שמועות טובות בעז'ה שיהיה לנו חורף בריא וגשום ורק בשורות טובות -אמן. חגית

מתאוששת לאט לאט

לצערי ההודעה הצליחה לגרום ללחץ הדם להשתגע לטפס גהוהה מדי ,אחרי שבוע שהיה נמוך התבקשתי להודע לאנשים נוספים ועשיתי זאת והלחץ בחזה התגבר לקחתי תרופות ונכנסתי לשכיבה כדי להרגיע את הלחץ שילת טלפ]ון נוספת הגיעה ואני התבקשתי שוב להודיע על ההקדמה של ההלויה ולי כבר היה ברור שלא אוכל להגיע אליה , כי אני קצת במצוקה לבבית הודעתי ונכנסתי לישון שינה ימוקה , מאחי בקשתי שיתנצל בשמי שאני לא מגיעה יש קטע הליכה דיי ארוך עבורי במצב הנוכחי לא הייתי שורדת אותו חלום מוטרף העיר אותי בשעה 3 , וקמתי אבל הפעם מרגישה טוב יותר אצטרך לנסוע לנחם את המשפחה בבית , ולצערח המשפחה מתכנסת רק בהלויה לכבד את המת אז יש בני משפחה שיכולתי לראות שם , שלא אראה בבית האבלים אבל יכולה לומר שהוא נגאל מיסוריו שנים רבות על כסא הגלגלים ומראש השנה ידעתי שיבוא יום וטלפון כזה יעיר אותי יום אחד כי הוא היה מונשם ברוך דיין אמת , זה מה שאמרתי לאשתו ואני יודעת שאצטרך לתת שם כתף אחרי השבעה אבל סומכת עליה שהיא אשת חייל , ומאחלת לה חיים קלים יותר מהיום ומנסה להתחזק כדי לגשת לנחם אותה ואת שני הבנים שהם בעלי משפחות אחד מהם כבר סבא פשושית שלי תודה על המילים הטובות שלך , הייתי זקוקה להם היום

2א מאה2ה

New member
שבוע טוב

הלוואי חורף גשום ו. שנדע להתנהג בו כראוי .. ביום שישי עם הגשם הראשון כבר היו אצלנו תאונות וחבר שלי נפגע בתאונה.. החליק על הכביש .. זהירות בדרכים נהיגה מותאמת לתנאי הראות והשטח ובעיקר עיקר המוווון סבלנות לכולם .. אין שום רע בלהיות פראייר עקפו אותך? חתכו אותך? אז מה! זרום עם הכביש תזכור את אברהם אבינו על החמור עם נעריו לצידו .. שלושה ימים מבאר שבע לירושלים .. אם תסע עלך 60 קמ"ש יקח לך שעתיים גג אז למה למהר? נסיעה טובה לכולם . נסיכה יקרה - ברוך דיין אמת ושלא תדעי עוד צער

תודה

צר לי על שנאלצתי להכנס לשכב במקום להיות בהלויה אבל זה המצב שלי כיום מנסה ללכת בין הטיפות ולהשאר יבשה יודעת שלרפואה אין פתרונות והדבר היחידי שמציעים לי תרגיעי את הלב זה מה שעשיתי , כדי שאוכל לעזור במקום שצריך את העזרה שלי לצערי אפילו לקברים של הוריי נמנע ממני להגיע בגלל ההליכה הארוכה הנדרשת ואני נפשית מכינה את עצמי לאזכרה שלך אמא בגד בחשוון שאוכל להיות לצד אחלי בחלקת הקבר בבית החחיים לצערי בשנתים האחרונות הוא עלה לבד

למעלה