שבוע חדש לפנינו

שבוע חדש לפנינו

שבוע לא קל, מכנס אותנו בכאב הגדול של משפחות רבות, שבוע של סיפורי גבורה, אובדן ושכול אחרי כל הכאב נרים ראש ונחגוג את העצמאות שלנו 61 שנים ויש לנו עוד כל כך הרבה ללמוד. שיהיה שבוע קל ויום ראשון חביב רק טוב!!!

ליוצאים לחו"ל

בבקשה לא לטוס למקסיקו יען כי החזירונים עושים קצת בלאגן והשפעת בשטח וכוווולם במתח גרררר מה שנקרא לא מספיק מיתון ועוד כל מיני תחלואים אז בא החזיר ועושה אויינק אויינק
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
עד כמה אתם מכירים את הארץ?../images/Emo104.gif

ברשותך זוהרת ... נותרו לי עוד כמה שעות אשר בהן יכול לשמוח ולצהול טרם אשקע בעצבות יום הזיכרון . ועד אז אביא בפניכם משחק/חידון : עד כמה אתם מכירים את הארץ? (אני הגעתי עד שלב 5
) בוקר שכולו טוב לבעלי התקווה

הנני כאן - מביטה מן הגגות ......

בוקר טוב לכולם - אופס לפני שלוש דקות הוכרז כבר צהוריים, אז צהורים טובים לכולם, אחרי פסח ואחרי "האמא של השפעות" שחטפתי, למזלי זה היה טרום עידן שפעת החזירים, אחרת עוד היו מאשפזים אותי, אז הנני כאן, התגעגעתי, ואפילו לא ידעתי שניקולה לבית רומנאוב שב לחיק הפורם החמים שלנו, אז קודם כל ברוך רופא חולים סר ניקולה, וברוך שובך, וקבל ממני זר פרחים. אגב הקישור לא נפתח לי משום מה, אנא בדיקתך בענין. וכמו שגחלולה כתבה אכן שבוע לא קל לפנינו, יום הזיכרון לחללי צה"ל בפתח, ועדיף בימים כאלה לא להיכנס לוויכוחים פוליטים בעניני צבא היינו חללים - פצועים - נכים ובעיקר שבויים, אלא לתת את הכבוד הראוי לנופלים. שיהיה שבוע טוב לכולם,

../images/Emo3.gif

אני באיחור נוראי אבל לא יכולתי שלא להשאיר כאן את זה
חחחחחחחח אהבתי את התשובה המרוקאית לפייסבוק נה נני ננה נהה עפתי
רק טוב!!!

חנילהההה

שמחה תמיד לראותך כאן אתנו, את לא מגיעה הרבה וחבל אבל כל פעם שאת כאן זו חגיגה
רק טוב!!!

ואווו ניקולההה

כל הכבוד לך אבל האם הגעת לשלב הזה בדרגת הקושי הראשונה??? שזה גם מראה על ידע כל הכבוד
רק טוב!!!

ואם אני

לבד כאן לפני שאני מכבה את הכוכבים אשב לי ליד הפסנתר ואלווה את הפרדה מכם בברכת לילה טוב עם הצלילים האלה בתקווה שנדע ימים של של שקט ושלווה ליל מנוחה רק טוב!!!

למעלה