שבוע חדש ושאלה חדשה...

שבוע חדש ושאלה חדשה...

אמנם מהפורום השני שלי.. כשמישהו\הי נפגשים עם פרטנר לסקס מזדמן, האם אתם יכולים להרגיש את האדם שבו, מעבר לאותו הרגש שאתם מתמזגים, האם תוך כדיי סקס אפשר להכיר את האני של הפרטנרים? פירס, ברגע של תהייה...

לא

אתה בסך הכל רואה את הביצועים שלו במיטה... אומרים שאנשים במיטה מראים את האופי האמיתי שלהם אבל תאמין לי שהכרתי לא מער חארות שהיו מעולים במיטה.... אז אני לא מאמינה בזה...

amazone

New member
תלוי

יש נטייה לכן כשמדובר בבנים. כשהם בקטע של WHAM BAM THANQ MEM אז זה אומר שהם די אגואיסטיים ויזיזים עם קמצוץ של חוסר בביטחון עצמי ולא בהכרח חסרי ניסיון כשהם מפנקים ומשקיעים הם האנשים הכי לארג'ים בעולם נדיר למצוא אותם מקסים להישאר איתם אין קשר בין מחוייבות או המחסור בו לבין כמות ההשקעה שהם נותנים הפרטנר עדיין יהיה במרכז והם יהנו מזה (במסגרת 9 שנות פעילות בתחום שזה הרבה זמן פגשתי אחד כזה וזה היה לפני שבועיים )

אני אישית חושבת שכן, נראה לי

אבל זה תלוי בשניהם.. ז"א אם הם רוצים באמת להכיר ע"י הסקס, זו גם דרך. אבל- יש משפט ביהדות "אהבה התלויה בדבר, בטל דבר- בטלה אהבה" אז ככה שלא יודעת.

ellulli

New member
גם אני מאוד אוהבת את הרעיון,

הוא מאוד פואטי ורומנטי, אבל מתאים יותר לספרים ולסרטים מאשר למציאות. קרה לי שהתחברתי לבן אדם בצורה מטורפת בסקס, אבל זה רק כי כבר אהבתי אותו והסקס היה מיצוי של כל הרגשות. (ופה טמון הכוח של הסקס לדעתי, לא בסטוצים..) בקיצור, לא..

כן.

בסקס אנחנו חשופים מתמיד, קצת פגיעים, קצת רגישים, נתונים לחשקים שלנו וקשה "לשחק אותה". לדעתי אפשר להכיר את האדם דרך הסקס.

למעלה