שבוע חדש ובקר חדש

pf26

New member
הבעיה היא הקומונה..

שמחנו מאד כשהיא ומשפחתה עברו להתגורר לידנו. הצענו שירותי בייבי-סיטר, היו לנו ארוחות ערב נחמדות, אבל לאט לאט זה הפך לדביק וצפוף יותר מידי לטעמי. יש לה ילדים מתוקים, אבל לא תמיד מתחשק לי לשמוע את הרעש והבלאגן של האחרים. היא ובעלה מאד נעימים לי, אבל לפעמים אני רוצה לפגוש גם אנשים אחרים. היא טיפוס שזוכר כל מה שנאמר אי פעם על מישהו, זוכרת כל פרצוף שראתה ואין לה בעיה להתישב אצלנו כשחברים באים. לא תמיד זה מתאים לי. והכי מרגיז (אותי) - כל פעם היא זוקפת גבה כשהיא שומעת על זה שאנחנו מתארחים או מארחים - הרגשה כאילו אין לנו שום אחד בעולם חוץ ממנה.... בשלישי הקרוב יש איזה ערב חברתי אצלנו בישוב. אני מאד רוצה להזמין אח"כ כמה זוגות חברים לקפה, ודי ברור לי שתעלב אם לא אזמין אותה גם, אני בכלל לא מעוניינת לשבת לידה במהלך הערב, אלא לצד אנשים בני גילי (היא צעירה יותר), ולשוחח איתם שיחה שמתאימה לי.

ולה אין חברים ?משפחה מצידה ?

אולי את כל עולמה ? מצב מסובך. האם לא רמזת לה פעם ? לבעלך זה מתאים ? כי חבל להרוס יחסים יפים שיש לכם.

pf26

New member
יש לה

אבל נוח לה להתלות בי ולצפות ממני שאקבל אותה בכל זמן שמתאים לה ואפתור לה קשיים חברתיים שנוצרים כתוצאה מהחינוך המפנק והקלוקל שהיא נותנת לילדיה המתוקים אך המפונקים וחסרי הגבולות.

גלבועא

New member
מה פירוש "איכשהו היא יודעת.." היא יודעת

כי היא מראיינת את הילדים שלך. את בהחלט יכולה לומר לה באסרטיביות שזה מפגש שלכם עם חברים שלכם, ואת מאוד מצטערת אבל היא לא תוכל לבוא הערב. ------------ לא כדי לזרות מלח על פצעייך, אבל לפני כחמש עשרה שנים העלינו זוגתי ואני אפשרות של רכישת בית גדול, צמוד קרקע לנו ולחותני וחותנתי. למזלנו, חותני היה הריאליסט ואמר: נייט
היום, כשאני מכיר את חותנתי הרבה יותר טוב, אין לי ברירה אלא רק לברך אותו, אללה ירחמהו. אצלה גם תגובה אסרטיבית היתה עולה בשבועות של הבעת עלבון ותיעוב.

למעלה