שבוע חדש בפתח

מאקי

New member
שבוע חדש בפתח

נקווה שיעבור בנעימים.... מכיל בתוכו תאריך 22.8 שלפי כל מיני.. יהיה יום פגיע בחיינו. מקווה מאוד שלא אצלנו כבר ברכבת דרומה חילנו.... מתוקי שלי.. ואני רצה אצה לעבודתי.. שבוע חדש ודגוש ומלא. שיהיה יום משעמם מאקי

סמדר בנ

New member
שבוע טוב

גם המתוקה שלי עכשיו בדרך לאותו דרומה.... מרענן שאת סוף סוץ יכולה לרוץ לעבודה. מה המשמעות של ה-22.8 ולפי מה?

גילור

New member
היה כתוב באחד האתרים שזה היום בו

איראן תשלח בנו את הפצצה הגרעינית שיש באמתחתה (לפי טענת אותו אתר). אני כבר מנסה למצוא את הכתבה ההיא (אם רק אצליח להזכר באיזה אתר זה היה). אם אצליח אביא קישור.

oshiko

New member
בוקר טוב ושבוע מבורך לכולם

הסעתי את מר בחור לתחנה מרכזית, בדרכו צפונה. ביקשתי שייתן סיגנלים, שידווח קצת ל"תקשורת". הוא בציניות האפיינית אמר שהוא לא מאמין שאני לא אתקשר פעם בכמה שעות. נפרדנו כך. שיהיה לי בריא ושלם. עזבו את ה 22/8 ואל תתנו לשרלטנים ונביאים שוטים להפחיד אתכם. אם יקרה משהו או לא יקרה זה לא בגללם ולא מפיהם. זה לא עובד ככה. יש מספיק מה לעשות ולתקן במישור הארצי והפשוט, אצלנו, על הקרקע, כאן ועכשיו.

גילור

New member
ברור שאתה צודק. סמדר שאלה ואני

עניתי
זה הכל. ובהחלט - שיהיה שבוע טוב לכולם ושיחזרו הילדים בריאים ושלמים

oshiko

New member
מצד שני אם ח"ו בכל זאת יקרה משהו

לא יהיה לי אפילו זמן לאכול את הכובע. ואני אין לי בכלל כובע

גילור

New member
אמנם מהכיפה לא תהיה שבע../images/Emo8.gifאבל זו

לפחות תהיה המנה הראשונה

בוקר טוב לשבוע טוב

החייל שלי בדרך צפונה. סופ השבוע נגמר כל כך מהר. אמר שנראה לו שלא נתראה מאוד בקרוב הם נכנסים הערב או מחר ולאור החדשות האחרונות הלב שלי מחסיר פעימות באופן תדיר. נקווה לטוב. 22.8 ? סתם עוד יום בשבוע. לא להתייחס לדברי הבל הבאים מפי שוטים.

עציון

New member
מחזיק אצבעות לחייל. לחיילים.

מתפלל לשלומם ומקוה לטוב. יוני חוזר מחר לאותו מקום. בקשר ל-22 לחודש: מאחר וזה יום לאחר ה-21 שהוא יום מאוד מאוד מאוד מאוד משמעותי עבורי אז ראו ביום שלמוחרת יום שמחה ולא גרעיני.

mikca

New member
שבוע טוב, רגוע ומשעמם

הבן בדרכו חזרה לבסיס. מתוכננים לו 3 שבועות קשים של מפל"ג מתרגל.

little moon

New member
שבוע טוב ובעיקר רגוע

החתיך היה ביום שישי בלילה לכמה שעות קצרות וחזר בשבת בבוקר לבסיס בו נח הגדוד שלו. אמר שמוציאים אותם הביתה בראשון עד שלישי, אבל היום לא עונה לטלפון... כנראה שבסוף בכל זאת הכניסו את כל הגדוד ולא רק את חלקו כמו שתוכנן. שייגמר כבר ויבוא אלי...

למעלה