שבוע חדש בפתח..

Berliner star

New member
שבוע חדש בפתח..../images/Emo42.gif

ובגלל שלא עשיתי שאלון סוף שבוע.. נעשה שאלון פתיחת שבוע
(שזה בערך אותו הדבר..
) דבר טוב שקרה שבוע שעבר- שמחות שהשבוע נגמר? כן? לא? למה?- למה אתן הכי מצפות שבוע הבא- שיר השבוע- ציטוט השבוע- לינק\סירטון השבוע- תמונת השבוע- משהו שאתן רוצות להוסיף?- שיהיה לכולנו שבוע מעולה!

Velma Kelly

New member
חיכיתי לזה משום מה../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה שבוע שעבר- הצגה יפה שמחות שהשבוע נגמר? כן? לא? למה?- כן! הוא היה עמוס בטירוף! למה אתן הכי מצפות שבוע הבא- הירספריי וסימפסונס
אה ועוד הצגה
שיר השבוע- U2 - One נכון שרובי לא אוהב אותם? ציטוט השבוע- "מי שרוצה כבוד לא מבקש אותו" או משהו כזה.. זה אסולין אמר בבורר.. משפט גאוני! לינק\סירטון השבוע- בעיקרון קטעים מהמסיבת סיום שלי אבל נראה לכם?! פדיחות! תמונת השבוע-
משהו שאתן רוצות להוסיף?- זה ממש מצחיק אני כאילו זוכרת שהיה לי ים מה לומר ופתאום אני לא זוכרת.. אולי שהזדקנתי? השעות האלו נראות לי כמו אמצע הלילה! נראה לי שאני ימשיך לקרוא את הספר שלי.. (צריך להכניס קטגוריה כזו מאיה! כזו וסרט השבוע! שיראו שאנחנו לא שטחיות כמו כאלו ואחרון..
) אז אני יוסיף בעצמי! ספר: כל מי שנחשב סרט: טוב נו הארי פוטר
רוצים להוסיף סדרה? נוו מה איכפת לכם? אממ.. אז יש לי מלא! יחסית לשבוע עמוס הספקתי לראות כמעט פרק מכל סידרה.. אז זה הלך ככה: הפמליה
, הבורר, ורוניקה מארס
,והעונה חדשה של אמריקה נקסט טופ מודל! אהה והיה היום האוס
הנה, יצאתי שיטחית
קיצוררר חזרתי לורוניקה ולספר ואזלישון! השעות האלו הורגות אותי.. לילה טוב

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי שרוצה יכולה להוסיף את הקטגוריות האלו כמובן..
עכשיו גל.. שני דברים- 1. אף פעם לא ראיתי את התמונה הזאת
2. רובי? את U2? לעע.. לא ניראה לי חחח. לא יודעת אם הוא אוהב את הלהקה או לא אבל הוא מעריץ של בונו
3. וורוניקה
, אמריקה נקסט טופ מודל- זו רק אני או שהדוגמניות שם ממש ממש ממש מוזרות? בואי ניראה את מירובי ייבחר הפעם..
והאוס כמובן-
- פרק ממש מצחיק
היה שם קטע בהתחלה שהאוס עבד על מורגן שהוא שכח שהיא דיממה עליו
ראית בפורום את הפיספוסים? שלחתי לך?

Berliner star

New member
מי שיעז

להגיד משהו על המספור הדיסלקטי שלי, יתחרט על זה כל החיים

Velma Kelly

New member
לא שלחת לי../images/Emo12.gif

הוא אמר איפשהו שU2 הם לא תחרות בשבילו או משהו כזה.. לא? שהם לא משתווים לו ובגלל זה הם לא תחרות בשבילו..

Berliner star

New member
גם אני

זוכרת שהוא אמר את זה.. מאיפה זה?
אבל בכל מיקרה.. אני חושבת שהוא אמר את זה מהבחינה שהם יותר טובים ממנו, ניראה לי.. בכל מיקרה, הוא עמריץ את בונו ככה שאני בטוח שהוא בסדר איתם
היה גם איזה רעיון במקסיקו ששאלו אותו את מי הוא מעדיף- קולדפליי או U2 והוא אמר בקלות U2
טוב אני אשלח לך! יש שם קטעים ממש מצחיקים

Berliner star

New member
אני../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה שבוע שעבר- מממ הייתי בים סוף סוף אחרי שניייים שלא הייתי! (טוב.. שנה שעברה אבל מי סופר?!
) שמחות שהשבוע נגמר? כן? לא? למה?- שמחה? לא מפריע לי כל כך, עוד שבוע מהחופש שהתבזבז על כלום.
למה אתן הכי מצפות שבוע הבא- להתחיל לעבוד? (תחזיקו לי אצבעות!) שיר השבוע- אני חושבת שBtter man. אומנם בקושי שמעתי אותו השבוע אבל שרתי אותו כל יום
ציטוט השבוע- "in England, we don't go to the sea, it's too wet"
רובי אמר את זה באחת ההופעות באוסטרליה כשהוא דיבר על הים
לינק\סירטון השבוע- http://www.youtube.com/watch?v=zvTESO_cBMo - השבוע ראיתי את זה בפעם הראשונה וזה מהמם לפי דעתי!
קובץ קטעים של אחת ההופעות! מעולה!
הקטעים עם אמא שלו כל כך חמודים..
תמונת השבוע-
אני כל כך אוהבת אותו צוחק
משהו שאתן רוצות להוסיף?- רק רציתי להגיד לדנה שאני אוהבת אותה!!
שבוע מעולה

ברדית

New member
עונה ../images/Emo88.gif

דבר טוב שקרה שבוע שעבר - לא זוכרת
שמחות שהשבוע נגמר? כן? לא? למה?- לא.. מתקרבים לפעולת סיום ולערב פרידה
למה אתן הכי מצפות שבוע הבא- מופע פלוגה שיר השבוע- hot fudge ציטוט השבוע-
לינק\סירטון השבוע-
תמונת השבוע-
משהו שאתן רוצות להוסיף?- שיהיה שבוע טוב ושנהיה בפורום..

hilonet14

New member
עונה

דבר טוב שקרה שבוע שעבר- הייתי אצל עידני שמחות שהשבוע נגמר? כן? לא? למה?- לא... למה אתן הכי מצפות שבוע הבא- אממ לא למשהו מיוחד תאמת XD שיר השבוע- לינקין פארק- אין דה אנד ציטוט השבוע- נממ לא משנה לינק\סירטון השבוע- אין חחחח תמונת השבוע- אין לי כוח משהו שאתן רוצות להוסיף?- כלום... ואלה היו תשובות משעממות חחחחח אל תאשימו אותי :)

may0rw

New member
כבר אמצע שבוע חדש.. אבל שיהיה :)

דבר טוב שקרה שבוע שעבר-:) שמחות שהשבוע נגמר? כן? לא? למה?- כן, תמיד טוב שבוע חדש, עם ציפיות חדשות למה אתן הכי מצפות שבוע הבא-לשבת שיר השבוע- one way or another- blondie ציטוט השבוע- 'אז מה הא?' לינק\סירטון השבוע- תמונת השבוע- משהו שאתן רוצות להוסיף?- if you're lost , hurt,tired or lonley- something beautiful - will come your way

may0rw

New member
בשביל שיעור נהיגה עושים הכל..חח

ואהבת את זה שקמתי מוקדם..חח או משהו שכתבתי?

למעלה