שבוע חדש בפתח!

ZoHaRoT

New member
שבוע חדש בפתח!../images/Emo140.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב ונקי!

מסכמת שבוע ארוך מדי

(ותסלחו לי אם יוצא טיפה עילג.. אני פשוט כותבת מהפלאפון...)
חמישי ושישי.. וגם זה בקושי...
שהוא סוף סוף נגמר..
"רעש"
אין
wipeout.. זה בערך הדבר היחיד שראיתי השבוע..
למי בכלל יצא לשמוע מוזיקה לאחרונה?!
עוד שמירה עברה... נשארו רק עוד מליון ושתיים
אין תמונה....
ליל הסדר... אני ממש אוהבת ועוד השנה אנחנו עם הצד היותר כייפי של המשפחה אז בכלל יצא לי טוב! אני אנצל את הסיכום הזה כדי לספר לכן שאני ממש מתגעגעת.. השבוע הייתי באיזה חור בנתניה ועשיתי שמירות על כלום בעצם.. אבל זה עוד שנייה נגמר יותר נכון עוד 3 וחצי שעות אני מסיימת שמירה אחרו ה.. וכמה שעות אחרי זה כבר הולכת הביתה

ZoHaRoT

New member
היי!../images/Emo24.gif

את תשרדי:] ויש חורים בנתניה? לא ידעתי...:p

שיר m

Well-known member
../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת, את לא מזמזמת לך שירים?! איך אפשר ככה? מקווה שאת כבר בדרך הביתה.. תהני בליל הסדר

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: אממ... לא ממש זוכרת... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ניקיון... ספר השבוע:-- סרט השבוע: -- סדרת השבוע:סטארגייט:] סופסוף הגעתי לעונה 7! נישארו רק עוד ארבע עונות ושתי סדרות בת:p שיר\דיסק השבוע: הראל סקעת- "אם הוא ילך." ציטוט השבוע: "נתת לזמן לקרות כי לא הכרת משהו אחר. בכית בכרית בהסתר ורק האמנת שאוהב הוא." תמונת השבוע: לכבוד סיום עונה 6- ג'ונאס. כבר מתגעגעת:) ואני לא מכורה! אני יכולה להפסיק אם אני רוצה! אני פשוט לא רוצה! משהו לצפות לו השבוע: רביעי בערב- חברים. חמישי- הופעה של קרן. ושישי- משפחה:] שבוע מוצלח!

ZoHaRoT

New member
המממ

לא בדרכים כשרות במיוחד.. אבל אני אקנה בע"ה אם יצא כבר דיוידי עם תרגום! שנים אני מחכה:\

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ.. ספר השבוע: "אחר כך" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: דור דניאל הדיסק החדש ציטוט השבוע: טוב אותי זה הצחיק: נתנייתי א: הולכים לטיילת? נתנייתי ב: אל תשכח סכין נתנייתי א: למה הולכים לקלוף משהו? תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: יום שלישי אמרו יהיה קר יותר... אוף חם לי

ranch22

New member
השבוע שלי...

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ספרים זה סטימצקי :) ספר השבוע:"כל שבעת הגלים", ספר ההמשך של "טוב נגד רוח הצפון", אני פשוט מאוהבת באמי וליאו ובסופר הזה!!! :) סרט השבוע:- סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:משחק רביעי של הכדורעף, תוצאות של בדיקות דם מספר אלף בערך[אולי סוף סוף ידעו מה יש לי... :/], ליל הסדר, ואולי, אולי, אולי, יהיה לי חול המועד בלי עבודה[בבקשה!]

../images/Emo42.gif

היום הכי טוב בשבוע: רציתי שיהיה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ש"זוהי סדום" יצא לדיוידי ספר השבוע: סרט השבוע: "זוהי סדום"
סדרת השבוע: כל מיני שיר\\דיסק השבוע: "חופשי זה לגמרי לבד" ציטוט השבוע: כנ"ל תמונת השבוע: האור בחיים שלי משהו לצפות לו השבוע: פסח, חופש, טיול
ומצה עם שוקולד
פסח שמח!

למעלה