שבוע חדש בפתח

שבוע חדש בפתח ../images/Emo13.gif

מה בא לכם שיקרה השבוע בחייכם? איזה דברים טובים אתם מאחלים לעצמכם?

דברים טובים שמאחלת לעצמי

שיהיו לי שיעורי קונג-פו נפלאים וכיפים! שההדרכות שאני אעביר יהיו מעצימות ומהנות וקלילות! שבשישי-שבת כשאהיה בפסטיבל יהיה לי ממש מקדם ומהנה וכיף ותענוג וקליל ויאפשר לי עוד להיפתח
שהשבוע אמשיך להתקדם בקלילות כיף קלות הנאה אנרגטיות הצלחה תקשורת אותנטיות ואהבה!

שבוע חדש.

שבוע של התארגנות לחיים. שזה יהיה שבוע של בחירות נכונות, שבוע של דברים שיזוזו, של פעילות.

הלך יחסית בסדר

אני חושבת שאני אתחיל להיות יותר ממוקדת ביעדים שאני מציבה לעצמי, וזה יהיה יותר יעיל ככה.

mimeli

New member
שבו חדש..

שבוע שב"ה יש לי הרבה עבודה.והרבה לימוד. אתמול- יצאתי למיני-קורס של החיאה(שלא נזדקק) היום ומחר אני עבדתי/אעבוד כל הבוקר במילוי מקום רביעי בע"ה - יום קניות ויום "חופשי"..מחכה לשבת בשקט עם עצמי ואולי לצייר קצת. חמישי- נפתח מחדש החוג למודעות שלנו...5 ד' מהבית(ברגל!!). ממש מחכה לזה.ואחרי זה- הכנות לשבת שישי- עובדת בבוקר. ושבת..אאאאאאאאאאאאאאאאח-שבת זאת שבת זאת שבת! מעבר לזה אני ממשיכה במסע שלי עם עצמי..ז"א, כרגע אני נמצאת בשבל של עבודה "סמויה". מכירים את זה? מרגישה שיש תהליך שמתרחש מתחת-לפני השטח, בתת-מודע. דברים זזים, "מתבשלים", קוראים.. איך? לפי הסימנים שכבר מוכרים לי מ"סיבובים קודמים": שינה לא רגועה, חלומות מאוד אינטנזיויות בעוצמתם..והצורך שלי לעסוק "בכל מני"..כאלה דברים שמשיחים את דעתי: מחשב, טלזויזיה, סרטים. כיאךו לתת לתת-מודע לעשות את שלו בלי להפריע לו. מהנסיון שלי- כשהשלב הה נגמר, הדברים שעלי לדעת יעלו למודע שלי להמשך טיפול.

למעלה