שבוע הרשע שלי בצבא!

GrandPrix2004

New member
שבוע הרשע שלי בצבא!

השבוע, תודות לזה שאני פשוט שונא את צה"ל, ניסיתי להשליט רוע ורשע בכל דרך אפשרית בבסיס שלי כדי לגרום לגיהנום להתפרץ שם. אני לא יכול לפרט בדיוק מה ואיך היו התוכניות שלי אבל התנהגתי ממש כמו טאבי ותכננתי כל מני תוכניות שיגרמו לרוע וסבל והיה לי שבוע שלם לעשות את זה. לצערי הרב נכשלתי בכל התוכניות שלי, כולל להעביר את אחד החברים שלי מהקורס לצד הרוע. זה היה פשוט דפוק שאני מחבל בדברים והוא לא מוכן לעזור לי או ישר הולך ומתקן את הדברים שחיבלתי בהם. היו לי גם כמה פגישות השבוע עם האנג'ל בראט, תאמינו או לא, שבאחת מהפגישות היא כמובן דאגה להודיע לי שכח הרשע לעולם לא ינצח, אז אמתי לה: זה מה שאת חושבת!. ואז היא שלחה קרן לייזר שגרמה לי לחנק. ניסיתי לתפוס אותה אבל ברגע שכמעט הצלחתי היא נעלמה לה. הכלבה הזאת... בכל מקרה בסוף השבוע נענשתי. יצאתי הבייתה ביום שישי במקום ביום חמישי (היום בו יצאה כל המחלקה שלי). אתם חושבים שמזה הסקתי שלא כדאי להיות רע ושעדיף להיות בצד של הטובים? אז התשובה היא: ממש לא! להיפך, ביום הזה שנשארתי תכננתי את התוכניות שלי להשליט רוע ורשע בשבוע הבא. אז אני בטוח אצליח לגרום לחבלות ותככים ואני משוכנע שהתוכנית שלי, שהיא ה-תוכנית תעבוד הפעם! כח הרשע ישלוט גם בצה"ל! אני מתכנן את הנקמה המושלמת ואז... הרס וחורבן ישלטו ושום דבר לא יחזור לקדמותו. אל דאגה - אתם תקבלו ממני דיווחים שוטפים בשבוע הבא...

I n n u e n d o

New member
כוחות הרשע ישלטו!

אלעד!!!! מנשמע חייל גיבור??????? אל תתן לצבא לדכא אותך!

GrandPrix2004

New member
בדיוק כמו בתשוקות

זה מה שקורה לחייל הגיבור. ובנוסף-יום שלם נמשך אצלי לנצח! ו-מסתבר שיש עוד הרבה מהמחלקה שלי שלפני שהתגייסו ראו תשוקות. אולי אני אגייס אותם לעזור לי במלחמה! הפסדתי משהו מעניין בזמן האחרון? העב"מ/כדור האש נחת כבר בהרמוני?

I n n u e n d o

New member
הכדור לא נפל

חס וחסה עוד מעט יתחילו הדברים המוזרים בית בנט ישאב לגהינום וכל מיני דברים מצחיקים

GrandPrix2004

New member
וואי דורין-ואני אפסיד את כל זה???

אני לא מאמין!!!! אני אוהב דברים מוזרים ושנשאבים לגיהנום!!! את יודעת כמה פעמים זה קרה לי???? דאממאט!!! מקסימום אני אבקש שיקליטו לי איזה פרק בשבוע כדי להצמד יותר לעלילה. אני לא מאמין שמאז שהתגייסתי הפסדתי לפחות 3 ימים בתשוקות!!! העולם הזה אכזר!!! מעניין תוך כמה פרקים כדור האש יפול - אני מעריך שזה ייקח לפחות 15 פרקים...

I n n u e n d o

New member
לא נראה לי שהוא יפול!

כבר חצי עצרו אותו בטוח שהוא לא יפול ועוד 2-3 פרקים היום הזה נגמר אבל דבר לא ישתווה לאתמול עם הבגדים המצחינים של שרידן

GrandPrix2004

New member
רואה כמה אני מפסיד?

אני אפילו לא יודע על מה את מדברת... בגדים מצחינים=יום של מיליון פרקים? בכל מקרה אני צריך להצמד לתוכנית שלי והיא להפיץ רשע כמו שרק כוחות הרשע יכולים להפיץ בצבא הגנה לישראל. כדור האש זה כלום לעומת התוכנית שלי לשבוע הבא!!!! ודורין, תמיד תזכרי: כח הרשע ינצח!!!!

GrandPrix2004

New member
את מבינה נכון!!

מרוב הגעגועים שלי ליצירת המופת הזאת אני לא יכול לראות שהחלק הזה לא קיים אצלי יותר ולכן אני יוצר אותו מחדש (לא בהכי הרבה הצלחה אבל גם לטאבי לקח קצת זמן עד שהיא השמידה את צ'ריטי!) לכן זכרו: I AM EVIL!! FORCES OF EVIL WILL RULE!!!!

I n n u e n d o

New member
צ'ריטי עדיין חיה ובעטת

לצערינו אוי צ'ריטי שטוחונות תעלמי כבר
חחחח סתם צ'ריטי חמודה!

GrandPrix2004

New member
לצערינו הרב...

DIE CHARITY DIE!!!!!!! מואאאאהההההההאאאאאאאהההההההההה!!!!!!!!!!

I n n u e n d o

New member
בקרוב

פחות משבועיים תבוא אלינו גוון 2 אז אני מרגילה אנשים לראות אותה כי היא תשאר לאיזה 400 פרקים!

למעלה