שבוע הספר...

Death of Rats

New member
שבוע הספר...

מצטערת שלא היה בשבוע שעבר, אבל עד שנזכרתי כבר היה איזה יום רביעי
לא הייתי בבית כמעט כל השבוע
. Hogfather-לא תורגם (מסיבות מובנות, כבר סיכמנו: איך לעזאזל מתרגמים את שם הספר?). תת סדרה: מוות. ספר מגניב. אני מחבבת את Teatime ואת האו-אלוהי ההאנג אובר, כמובן

RainBird

New member
סוזאן. וכל מילה נוספת מיותרת. אה, ומוות לבוש כמו סנטה קלאוס. זה הרג אותי. ואני היחיד שחשוב שה"עורכים" סקסיים? ארדן.

פנחסון

New member
עורכים? ווט זה פאק?

editors = עורכים. auditors (הדמויות שבספר) = מבקרי חשבונות, רואי חשבון. עכשיו, על איזה עורכים אתה מדבר?

ספר כל כך טוב

הכי טוב שקראתי עד עכשיו בסדרת מוות, ולא קראתי את גנב הזמן. אני כבר הצעתי תרגום לשם הספר: ליל שמירת החזירים. ספר נהדר ופשוט גאוני, וגם אני אהבתי את טיטיים... Teh-eh-ti-meh!!!

Greebo

New member
אם כבר מדברים..

מתי באמת שבוע הספר בכל מיקרה? והאם יש הנחה 50% על כל ספר שני באנגלית כמו שאני זוכר או שאני סתם סנילי?

The Mad Hatter

New member
הו. *_*

מהרגע ששמעתי על פראצ'ט ובררתי על עלילות הספרים שלו, הבנתי שאני הכי רוצה לקרא את זה. הרעיון של מוות כסנטה קלאוס היה נראה לי משעשע ביותר. חיפשתי את הספר שנים, כך שכשמצאתי אותו, התפשרתי על העטיפה האמריקאית המכוערת. אני זוכרת גם מתי קראתי אותו. באיזה סוכות אחד, לפני כמה שנים. טיטיים הוא אחלה. חסרות דמויות כמוהו, שהן פשוט רעות ורוצחות בשביל הכיף. אני חושבת שהוא וסוזאן היו זוג די חמוד. אחד הספרים האהובים עלי. ואני עדיין תוהה איפה נמצא בו אותו קטע "מוס סלמון" עלום.

Athaclena

New member
אף אחד לא מזכיר את מה שאני אוהבת

היצורים! אוכלי הגרביים והעפרונות פשוט מתוקים ושווים וחמודים נורא!ויש את hex והוא נורא חמודי... ה-FTB והכל.והאמבטיה! גם אני רוצה אמבטיה כזאת!

tmaz

New member
אני חושב שזה אחד מהשניים-שלושה שאני

הכי הכי אוהב. הספר הזה הצליח להצחיק אותי ברמות בלתי-ידועות עד כה. אני זוכר שנפלתי כשאלברט מסביר למוות שמשפט הפתיחה שלו כהוגפאת'ר עדיף שיהיה משהו יותר עליז מאשר Cower, brief mortals.

למעלה