בבקשה!
רומח הדרקון! סדרת ספרים מצוינת שנכתבה ע``י מרגרט וייס וטרייסי היקמן. סדרת ספרי רומח הדרקון מחולקת לשלושה חלקים- רשומות רומח הדרקון (חלק שכולל את הספרים)- ``דרקונים של דמדומי הסתו`` ``דרקונים של ליל חורף``, ``דרקונים של שחר אביב`` ולאחרונה גיליתי שיש דרקונים של להבת קיץ או משהו בסגנון...הספר הראשון בחלק הזה הוא דמדומי סתו. שישית המפגשים-``נשמות אחיות`` ``תאוות נדודים`` (לא בטוח בקשר לשם תאוות נדודים...) ``לב פלדה`` (לא בטוח גם בקשר לכותרת של זה...) ``שם שאני לא זוכר...`` ``פלדה ואבן`` ו-``החבורה``. אגדות התאומים -``מלחמות התאומים`` ``עת התאומים`` מבחן התאומים``-(לא בטוח בקשר לסדר...) לפי ידיעתי, רשומות רומח הדרקון נכתבו קודם, אחר כך שישית המפגשים, ולבסוף אגדות התאומים-אבל אני לא בטוח מה קדם למה-אגדות התאומים או שישית המפגשים. קראתי את כל שישית המפגשים, את דרקוני סתו, ואת הספר הראשון מסדרת התאומים-ואני מציע לך לקרוא קודם את שישית המפגשים, כי אלה מספרים על איך החוברה נפגשה, ועל כל דמות ודמות בנפרד, ועל הקשר של כולם ביחד...על הדברים שמתרחשים לפני רשומות רומח הדרקון, ואגדות התאומים מספרות על מה שקרה אחרי הרשומות... זה המון ספרים, והם לא הכי זולים, אז הייתי מציע לך לקחת מהסיפריה-גם כי אולי לא תתלהבי-כל אחד והטעם שלו......מחלק תתלהבי יותר, מחלק פחות, אבל שווה לקרוא! ולא חייבים לקרוא את שישית המפגשים לפי הסדר... אני מניח ששאר חברי הפורום ישמחו לעזור