שבוע הספר

ailag

New member
שבוע הספר../images/Emo63.gif

אז אתמול (רביעי כלומר) הלכתי לאירוע הדוכנים של שבוע הספר. סתם להסתכל, יש לי כבר רשימת קריאה של ספרי טקסט וקומיקס ארוכה ארוכה.. כמובן שזה החזיק רבע שעה ובסוף הערב היה לי משקל נאה על היד וכמו בטעם העיר עשיתי את הקטע הגאוני של לקנות דברים שלא נכנסים לתיק - ואז לנסוע הביתה באופניים. מה שיפה השנה זה שבאמת לא קניתי עוד ספרי טקסט "רגילים" חדשים. אמנם קניתי דברים ילדותיים, אבל הצלחתי לצאת בשלל יפה על טהרת הקומיקס בלי להתאמץ במיוחד. השלל: אסטריקס - היו שם ספרים ב 25 שקלים אז לקחתי את מה שנשאר. נוסטלגיה! ועוד ספר של בבא שמשום מה עדיין אין לי ספרים של זה. טין טין - שני ספרים. שאלתי את המוכר אם יש לו עוד והוא אמר שמתכננים להוציא בראש השנה.. נראה לי שהוא לא היה מודע לכך שהספרים יצאו בתרגום לעברית מזמן. אני גם די בטוחה שכבר יש תרגומים של יותר משניים
נוסטלגיה! (ועכשיו נתקעתי מולם במקום לסיים את ההודעה וללכת לישון) קניתי גם מדריך ציור של כריסטופר הארט שמרפרוף נראה די טוב (למרות שאני לא טובה ברפרופים), בהמלצת ילדה שהיתה שם ומשום מה התמחתה בספר הזה על ההסטוריה שלו. ו-חוצמזה, מסתבר שיש קומיקס ישראלי חדש שלא ידענו עליו! שמו בישראל בילי אייקרס ויצר אותו לי בלום (שבתמונה, נו). נראה שהספר לילדים ונוער, הקונספט שלו נחמד במיוחד - מקביל לספרי הטקסט שבוחרים בהם את ההרפתקאה בעצמכם. אותודבר רק בקומיקס, יש מקומות בסיפור שאפשר לבחור מה עושים הלאה ולפי זה לדלג לעמוד כלשהו. יום אחד אפילו יהיה לי זמן לקרוא אותו ואת השאר
היוצר ממש נחמד, דיברנו די הרבה על קא"קונים וכאלה. ("אה, דיברתי פה עם עוד מישהו מאוקי.. עופר" "עופר היה פה? אז לכן לא היו יותר אסטריקסים!") דיברתי גם עם מישהי שקוראת lenore ואספה הרבה אסטריקסים. מעניין אם היא בסוף תקפוץ לכאן או לא. זהו נראהלי. |פיהוק-5-בלילה| עוד מישהו קנה משהו מעניין בשבוע הספר?

leeblum

New member
אחלה תמונה ../images/Emo8.gif

היה נחמד מאוד לדבר!! מכל הדיבורים שלנו נראה לי שפיספסת עוד כמה ספרים שרצית לקנות, כי כבר סגרו את הדוכנים... כן.. שבוע הספר כמעט נגמר, נשאר רק מוצ"ש. היה כיף לפגוש את הקהל והרבה אנשים מקהילת הקומיקס בארץ. ד"א הקומיקס כבר בסטימצקי וצומת ספרים, ואם עוד לא הגיע לחנות אז תמיד אפשר להזמין.. בקרוב אני מקווה גם בחנויות הקומיקס. עוד פרטים על הספר (וגם קצת עלי) באתר billyacres.com . אני בפורום אז אם מישהו רוצה לפנות אלי מוזמן.

ophler

New member
לא

פשוט היתה תקופה שהיו דואגים לי לאספקה קבועה של העיתון.

למעלה