שבוע הספר

מ א ג ר ט

New member
מוכר

רק שאותו הדבר עם ביבי או כל ראש ממשלה. ואני נוטה להאמין שהבדיחה עם השעון של בעלה הייתה קודם, כי יש נטיה להפוך בדיחה לבדיחות על אנשים מסוימים, ובהנחה שבוש כל כך רלוונטי שיכתבו עליו בדיחות, וישתמשו בהן בעיברית.... כמה זמן כבר? אולי 6 שנים. אולי יותר. אבל תמיד אפשר לספר בדיחות על בעלים בוגדניים...

אכן

למי אכפת מה בא קודם, אני אוהב יותר את גרסת הבוש. וכתבת מנצשלבך דלגשון! זה לא נכון, החלפת בין הש' לל', זה מנצלשבך דלגשון

sapirit14

New member
אממ... חהחה?...

-מה זה? ...~~~~~~~~~~~*<- -לא יודעת, אבל הנה בא עוד אחד...~~~~~~~~~~~*<- -ומה זה? ...~~~~~~~~~~~*<- -נחש יא סתומה.

sapirit14

New member
אוף אני אהרוג אותך!!!!!!!!!

כשמספיילרים שמים את האייקון בכותרת או בהתחלת ההודעה ואז עושים המון המון אנטרים כדי שאני לא אקרא את זה בטעות!!!! יא מקלקלת ספרים אחת!!!!!!! חזרתי מסמינר של הנוער העובד והיה הזוי ביותר. אבל מאוד.

sapirit14

New member
מה, הסמינר?

הכינו הכול בשבילנו. היה די משעמם בהרצאות אבל כל השאר... פשוט מטורף... הקומונרית שלנו קרימינלית והאנשים מלוחמי פשוט חולי נפש.

sapirit14

New member
ערכים...

ופוליטיקה... וכל מיני כאלה... בנאום הסיכום של רכזת המחוז הייתי אחת מ- 20 הילדים שנרדמו.

בקרוב - פינת התרגום השנון!!!

מצאתי ב SMALL GODS קטע נחמד (עם הפילוסופים, למי שקרא) לפינת התרגום השנון. כשאהיה בבית אפתח את הפינה! היכונו!

סורי... זה יגיע בקרוב....

תראי את השעות בהן אני כותבת פה.... רק בשעות היום! (בעבודה) אני מגיעה הביתה כל כך ממוטטת וכל כך הרוסה, שאני אפילו לא מדליקה את המחשב... למעשה המחשב בבית כבוי משישי או שבת האחרונים... אני מבטיחה שכשאגיע למחשב בבית (שם גם הספר SMALL GODS) אעתיק את הקטע לפינה.

ophler

New member
לא ממש קשור אבל

יש באיזשהו מקום באינטרנט ביוגרפיה של טרי פראצ'ט? אפילו לאיזה תקצירון אני אשמח... תודה אופלר

ophler

New member
כמובן שיש, רק

רק שאני ששכחתי את מילת הקסם (מלבד בבקשה): בעברית. אם יש בעברית אשמח גם אשמח. אופלר

למעלה