שבוע הספר

Gdil

New member
חולה איידס?

או צרעת? צרעת זה טוב! חולה איידם עליך.

מנצלשבך דלגשון עליך!

קנגורו סהרורי עליך! מיץ לימונדה רותח עליך! טלפון שבור עליך! לחישדכע עליך! בודהיסט פסיכופת ברמות עליך! שיפוד עם תפוז אורגני עליך! סלרי עליך! ראדבהבב עליך! גורילה שאוכלת מדפסות עליך! פרדוקס הדיכוטומיה עליך! תסמונת החתול של אסף עליך! ערפד שחי על חסה עליך! איש זאב הפוך כמו לופין מאיש הקציר עליך! תרדמת הקיץ של חורפן המערות עליך! שגדוטלה עליך! קח פרי ותהיה לי בריא עליך! תפועשים שווווים עליך! מנזר דרוזי בצבע ארגמן עליך! משה עליך! קלף של שחמט עליך! מלאך בגיהינום עליך! %@^~@#*)@# עליך! מטוטלת של שעון בן חיל עליך! חול ושבר שוד משמור עליך! טיחיחיחי עליך! עכבר מתנקש עליך! כדיקמונה עליך! המממ... אני אנסה לחשוב על עוד עליך!

Gdil

New member
ואתה עוד אומר שאין לך זמן לשטויות..

. שלום לכל האנשים שנכנסו לתוך ההודעה, סתם כדי שתהיה מסומנת קקרואה וגם אלו שרצו לראות את התוכן, החלטתי לצ'פר אתכם שבבל"ת קצר ונחמד, לא מיועד לאנשים שמקללים בעזרת קישקושי מקלדת ואסוציאציות דביליות.

טעות מרה בידך

אמרתי שזמני יקר, לא אמרתי שאין לי זמן לשטויות. זה שאני בכלל מגיב להודעות שלך זה כבר מוכיח שיש לי זמן לשטויות.

כן, זאת הדרך שלי לעקוף את החוק ש

אסור לקלל בפורומים זה היה לגמרי שונה אם היית מולי... או שאולי לא? בואו נעשה סקר...
- תלוי איך אתה מחשב את זה
- בואינג בואינג בואינג בואינג
- קווה קווה
- אל תפריעו לי להשתלט על הגוף של באדי...
- אל תפריעו לי לעשות באגים במחשבים
- למישהו יש סוודר?
- היהיהיהיהיהי
- אין תגובה
- מה אתם שואלים אותי לעזאזל?!?!
- מצטער, ממהר
- מצטער, ממהר עוד יותר מה
- לא'דע, אני יכול להלחין לזה מנגינה... ככה:
זה היה לגמרי שונה אם היית מולי... להללה... או שאולי לא... טרילילילי לה לה לה... זה היה לגמרי שונה אם היית מולי... לה לה לי לי... או שאולי, או שאולי, או שאולי לאאאאא

RainBird

New member
הספר ההכי פחות אהוב עלי... מסדרת המכשפות. אולי כי הוא הראשון? לטרי יש יכולות התפתחות עם הזמן. הכתיבה שלו נעשתה יותר חלקה. בכל אופן שאלתי את עצמי לא פעם בספרי המכשפים: איפה לעזאזל אסק? ציפיתי שהיא תהיה החברה הכי טובה של סוזאן. או משהו בסיגנון. אני מניח שבאיזשהוא שלב היא וסיימון פשוט עפו למימד אחר והתחילו להלחם במקור כל הרוע. וכן, היא התקבלה בסוף היא קיבלה כובע והכל. והם לא גברים הם מכשפים שיאבדו את היכולות שלהם אם הם רק יגעו בה, שלא לדבר כמה איברים חשובים בדרך, כי היא קוסמת רבת עוצמה יחסית לכל המתחילים השרלטניים למינהם. שלא לדבר מה יקרה אם סבתא רוחשעווה תקבל מכתב זועם. סביר להניח שבספרים מאוחרים יותר יהיה לה חיית מחמד כמו אוחזי והשניצל. אני חושב שאנחנו צריכים לכתוב לטרי מכתב זועם *ולדרוש!* ספר המשך לאסקרינה. ארדן.

מסכים

אף שלדעתי צריכים לקרוא לספר הזה ספר מסדרת "שונות" כי יש בו רק את גראני וגם זה לא ממש מסופר עליה אלא איך שהיא מלווה את אסק. אבל בקשר למה שאמרת, מסכים! צריכים לכתוב ספר המשך לאסקרינה! ספר דווקא לא רע בכלל, אהבתי

RainBird

New member
כן! צריך ספר על אסקרינה, על טיפני ואולי גם על אוחזי והשניצל.

igreenwald

New member
פולחני הכשף צריך להיחשב "מכשפות"

מאחר וזהו הספר הראשון שקראתי נתיתי לראות בו מבוא לתפיסה שמכשפים ומכשפות זהו לא רק הבדל מיני ולשוני אלא שתי מקצועות עם תפיסות בסיס מאוד שונות חוץ מהעובדה שהמכשפות חיות רוב הזמן ברמות אייל והאוניברסיטה הנעלמת באנק מורפורק לסיכום הספרים הראשונים הם קצת יותר מבואות לסדרות משהן שיכים להן

limilu

New member
דווקא יש בסול מיוזיק

סטודנט אחד שקוראים לו אידיוט או משו בסגנון והוא נורא הזכיר לי אותו. מוזר...

ויימס

New member
הקטע עם ההרצאות של נו, איךקוראיםלו!

(רגע של בלק אאוט) פונדר סטיבונס ואיך שאף אחד לא מבין מה זה אומר נורא מזכיר את סיימון. וכמובן שסיימון זה אחלה שם למכשף.

למעלה