שבוע הספר

Death of Rats

New member
שבוע הספר ../images/Emo13.gif

אגב, הרבה אנשים חדשים יש לנו השבוע, נה? Reaper man-איש הקציר. תת סדרה: מוות. אחד הספרים האהובים עלי, למרות שאני יותר אוהבת את מורט. ביל דלת פשוט גאוני, והציטוט שאני הכי אוהבת הוא כמובן "עכשיו רק צריך לטפל בדיסלקציה".

ספר מעולה

היה ונשאר אחד מהספרים האהובים עלי בסדרת עולם הדיסק. ואם כבר, מישהו יכול להגיד מה הוא/הם הספר/ים האהוב/ים עליו בעולם הדיסק?

Greebo

New member
הספר הראשון של טרי שקראתי ^_^

אההה הנוסטלגיה... אם לומר את האמת קראתי 15 עמודים + - ועזבתי אותו לשנה סביבות P: קניתי אותו בהתחלה בכלל לאחי הקטן >.> זה היה כשהייתי בח' והוא היה בד'-ה'....חשבתי שזה ספר לילדים ^^ בכל מיקרה אחרי שקראתי את הספר חבר התחיל לתת לי לקרא את הספרים שיש לו בבית (ביני ובינו יש לנו כימעט 90% מהספרים של טרי ^^ אנחנו מחליפים כל הזמן P:)... והשאר יסטוריה... הספר עצמו מצויין...אני באמת צריך לקרא אותו סוף סוף באנגלית..

vaiu

New member
ספר מעולה!

הכי קורע זה שכשהמכשפים מכסחים את ערימת הדשא, ומתחילים להתלהב "אנחנו רעים או מה?!" "ובכן, זו ערימה אחת שלא תתעסק שוב עם מכשפים" (ציטוט היסטורי)

Jade888

New member
ספר מדהים!!!

האמת שmort היה הספר הראשון שקראתי אבל הוא לא משתווה לreaper man! הוא, הסדרה של night watch, Witches Abroad Lords and Ladies הם הספרים שאני הכי אהבתי, נכון שזה הרבה אבל פשוט לא יכולתי להצתמצם!

J e n i e

New member
מסכימה...

Mort היה הספר הראשון שניסיתי לקרוא, התיאשתי באמצע, וקראתי אחרי שהתרגלתי לסגנון. Reaper man היה הספר הראשון שגמרתי. אחד הטובים.

ציטוט היסטרי

"אנחנו מרושעים, או שאנחנו לא מרושעים" "הממ... אני מרגיש מרושע למדי" "גם אני יהיה מרושע, אם כולם יהיו" "מה אתך, גזבר?" (זה עוד בתקופה שהוא רק מתחיל להשתגע) "כן, אני די מרושע, אובדן מגפיי זה אחת הסיבות לכך" ... "יו!" "יו!" "יו!" "יו!" "יו-יו!" "גזבר, פשוט תנסה להבין..."

The Mad Hatter

New member
האם זה בטעם חתול?

ספר יפה. כשחושבים על זה, הוא הפחות האהוב עלי מתת-הסדרה של מוות, אך עדיין שמור לו מקום מיוחד בליבי. :) (בכל שנותי {?} בפורום, עדיין לא הצלחתי להבין מה בדיוק אמורים לכתוב בהודעות שבוע-הספר האלה...אני משתדלת.)

מ א ג ר ט

New member
אוי שיט אני מיוחדת...

זה נכון שביל דלת היה משש חמוד ומצחיק אבל כל הספר, כלומר בכל הקטעים האחרים והדמויות האחרות הרגשתי כאילו זוהי רק מריחת זמן, ובעצם מה פתאום תוקעים לנו את הקטעי קישור האלו... טוב, זה לא היה כזה קיצוני אבל לאורך כל הספר הייתה לי הרגשה כאילו טרי השקיע מאוד במוות שלו בתקווה שלא נשים לב ששאר הספר לא מ'שו. סורי לאכזב...

ויימס

New member
האמת שגם אני העברתי את כל הספר

בספירת עמודים בין קטע של ביל דלת לקטע הבא איתו. אבל בכל זאת אני אוהבת את הספר, עם מועדון ההתחלה מחדש וכל זה- !Undead- yes, unperson- no ורג נעל שבכל פעם שהוא מנגן על גיטרה צריך לעזור לו לאסוף את האצבעות שלו אחר כך... וכמובן המכשפים משעשעים מאוד כתמיד.

Athaclena

New member
אחד הספרים הכי מדהימים

בתור דמות שאומרת מילה אחת (אומר עוד? לא זוכרת והספר לא אצלי כרגע), אזראל הוא מאוד מרשים. האמת, באותה מידה כמו אטואין, והוא מדבר עוד פחות... זה לא הפעם הראשונה אי פעם שמופיעים הauditors? מאוד אוהבת את צורת החיים של העיר, זה ממש מעולה. וקטע אהוב: yo! yo! yo! yo-yo! ...Bursar, try to keep up here יש עוד, אבל זה הכי.

Mr Prosser

New member
ספר נהדר

אחד הראשונים שקראתי... האמתי שאני כבר בקושי זוכר מה מסופר רק שמוות נמצא בו וגם ידידו הקטן יותר.ושהוא לוקח חופש..מה שאומר שהגיע הזמן לקרוא אותו שוב :) איזה כיף. טוב יקח טיפה זמן אבל נגיע גם אליו..ספרים מסדרת מוות אני תמיד אוהב לקרוא אפילו אם זה פעם שניה או שלישית

ויימס

New member
בקשר ל-Yes האימתני הזה,

עילעלתי בספר ונורא נבהלתי ממנו. אבל אחר כך הוא אומר גם- I remember when all this happens again או משהו בסגנון. הוא נורא "מאגניב". אבל הפקחים הרבה יותר משעשעים. "לא אמרתי אני! לא אמרתי אני! אני אף פעם לא אומר אני!!!"

למעלה