שבוע הספר! ספר! ספר!

שלומצי

New member
שבוע הספר! ספר! ספר!

חברים יקרים, אם אתם קוראים את זה במקרה, כולכם מוזמנים לבקר אותי בשבוע הספר - שם אני חותמת על ספרי הנודע לשמצה: שלומצי כותבת יומן, ולחזק את ידי במעמד המרגש אך המביך. היום אני מבקרת במודיעין, מחר בחיפה ומחרתיים (שלישי) ברעננה. בואו בהמוניכם! הקדשה חינם מובטחת! גם סתם תמיכה רגשית תתקבל בשמחה! דקלה

הלוואי! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אבל... אין מצב. הגבול שלי הוא עד ירושלים, וגם זה אפילו נהיה כבר סיבוך. וגם כבר נסעתי לשבוע הספר יחד עם ההורים שלי... אני צירכה לדבר איתם. להתחנן בפניהם שאני דורשת להפגש עם הסופרת החדשה והאהובה שלי. הלוואי שבם יסכימו...

אני אדבר איתם ואשאל אותם. נקווה שהם יסכימו...

את לא פדופילית, נכון? ככה שאין לי ממה לדאוג.
~הולכת לחפור לאמא שלי שאני ממש רוצה לנסוע למודיעין~ בעיה אחת קטנה: אין לי פלאפון. יש לי רק כרטיס טלקארט- או איך שלא כותבים את זה. אני מוגבלת שכלית. יש טלפונים ציבוריים במודיעין?

שלומצי

New member
לא נורא. מודיעין מקום משונה.

כבר בשמונה וחצי כולם התקפלו והלכו לישון.... אגב, גם אני הלכתי עם אבא שלי לשבוע הספר

שירקו1

New member
אוף!!! ציפיתי לראות את האישה שמסתתרת מאחורי..

שלומצ הקטנה ): אני בדיוק בתקופת הבגרויות הכי עמוסה שלי ככה שגם אם אני אקדיש זמן לצאת מהבית, זה לא יהיה למקום רחוק כל כך. נו, דווקא באזור ת"א לא תהיי? טוב לא נורא... בכל מקרה תזכרי שאנחנו תומכים במעמדך המביך ובליבך איתך תמיד P: סתם חחח בקיצור, שיהיה בהצלחה! ספרי לנו חוויות ותגובות מעניינות שקיבלת אחר כך :) אהה כן ואפשר לשאול בת כמה את? ולמה אנחנו לא יודעים איך את נראית? :) סתם חח יהיה נחמד אם תראי לנו תמונה שלך! לאלה מאיתנו שלא יוכלו להגיע לשבוע הספר.. טוב.. אז שיהיה שבוע (ספר) טוב לכולנו! תקנו הרבה שלומצי! אני את מסע קניות שבוע הספר שלי כבר עשיתי ובזכותו אני נמצאת כאן ;)

חקרתי אודות דקלה באינטרנט ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ומצאתי גילויים מרעישים. אני חושבת כמובן שזאת היא, יותר בכיוון של חושדת שזאת היא. בת 31, שיער שחור או משהו כזה. ... יש מצב שזאת היא? יש מצב שזאת את?!

שלומצי

New member
החשדות מוצקים - יש מצב שזו אני ../images/Emo13.gif

אם כי ביולי ימלאו לי כבר 33 (אלוהים ישמור אותי). ואכן שיער שחור. יש מצב, יש מצב שזו אני.... אני מבטיחה להעלות תמונות נבחרות בהזדמנות - בוודאי בעשור שניים הבא....

YuvalSP

New member
דקלה ../images/Emo6.gif

ואוו. חזרתי לפני כמה דקות משבוע הספר, קנו לי שם שלושה ספרים ואחד מהם הוא הספר שלומצי כותבת יומן..
התחלתי לקרוא אותו וראיתי שכתוב בדף השני (אם אני לא טועה..) "לילדי פורום 154". זה מאוד סיקרן אותי לדעת מה זה הפורום הזה..
בגלל שאני גולשת בתפוז ניחשתי שזה פורום כלשהו בתפוז.. אז נכנסתי לפורום מספר 154 בתפוז ואיזו הפתעה גדולה, ואוו! יש פורום לספר הזה שאת, הכותבת של הספר מנהלת אותו. אני גרה בחיפה, והייתי בשבוע הספר בחיפה.. וכתבת שהיום היית בחיפה! חבל שפיספסתי אותך. או שבכלל לא היית במקום שאני הייתי בו.. אני מעדיפה לא לכתוב בפורום איפה הייתי. אחרי שאני אכתוב את התגובה הזו אני אקרא את הספר
מישהי שאני מכירה המליצה לי על הספר וקניתי אותו! בכ"מ, נחמד לגלות שיש פורום כזה. יובל

סתם כ"דרך אגב"- ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני אוהבת את החתימה שלך
"דרדסית עם ראש כחול" אפשר לאמץ את זה?

YuvalSP

New member
אממ.. ../images/Emo3.gif

אם הכוונה שלך לזה- "דרדסית עם ראש כחול, גוף ירוק ושיער ורוד". אז לא. כי זה משהו שכתבתי בגלל חברות שלי.. ואם הכוונה שלך לכל השאר - זה לא מפריע לי

שלומצי

New member
יובל גשש בלש ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שכשכתבתי את ההקדשה הזו בספר, העורכת אמרה לי שזה מאוד מאוד מסתורי
. הייתי בחיפה באודיטוריום - זה מקום מרגש בשבילי, כי לפני כמה שנים הקרינו גם שם סרט שכתבתי את התסריט שלו (זו היתה דרמת טלוויזיה - אבל עשו לה כבוד!). ובכלל יש לי המון משפחה שם, ואפילו פגשתי את יודיוד - ככה שהיה מקסים!

YuvalSP

New member
מאוד מסתורי ../images/Emo6.gif

גם אני הייתי באודיטורים. אמא שלי אמרה לי שהמוכרת אמרה לנו שהיית שם בבוקר. מסתבר שלא שמעתי
באודיטורים כל הזמן מקרינים סרטים, סתם לידע כללי
אבל כל הכבוד על התסריט שאת כתבת!

שלומצי

New member
קראו לזה "הילד של דיאנה"

זו היתה דרמה לטלוויזיה שכתבתי, ואורי ברבש ביים. ההקרנה היתה חוויה מופלאה. כל החברים שלי באו לחיפה, והתגובות היו מצוינות. זה היה כיף גדול.

למעלה