שבוע הבא...

catherin

New member
שבוע הבא...

הסרט "שאיפות" ישודר בערוץ 12 בהוט... (סוף סוף, כמה זמן חיכיתי לסרט הזה)... ג'וני מה זה כוסון שם!!!

Jade 1

New member
היה את זה..........

אתמול ביס...........ואני כבר ראיתי את הסרט הזה במחשב באיכות של די וי די...... סרט ממש יפה....קצת קשה...קצת עצוב....וג"וני שם ממש הורס! חוץ מהקטע של פיאות הלחיים שיש לו שם מדי פעם....

למי אכפת אם הוא הורס?

דווקא בסרט הזה הוא בכוונה מכוער (למרות שזה לא עוזר לו כי גם אם שערות בחזה מודבקות, כרס מזויפת ואף שבור הוא יפיוף) אבל זה לא העיקר בסרט. קצת עצוב?! אחריי המספריים של אדוארד זה הסרט הכי עצוב שייש. גורג'י

אוקיי, אנשים. ../images/Emo54.gif

בזה שאתם אומרים שסרטים עצובים זה די הורס...כי זה אומר שהסוף הוא בטח לא כ"כ טוב... אבל בכל מקרה, מתי זה? בטח הפסדתי?..

catherin

New member
מה נסגר איתך??

למה את כותבת ההיפך הגמור ממה שאנשים כותבים?? לכל אחד יש דיעה משלו, וכמובן שלכל אחד יש זכות להביע אותה... זכותך להביע את דעתך אבל תעשי טובה ואל תלגלגי על מה שאחרים כותבים... וחוץ מזה, אז מה אם כתבת שהסרט ישודר בהוט.. עובדה שאנשים לא ראו את ההודעה שלך ואת ההודעה הזאת כן ראו, ובזכות ההודעה הזאת יותר אנשים ידעו שהסרט ישודר גם בהוט!!

הזכרת לי משהו..

לפני איזה שבועיים ראיתי המספריים של אדוארד אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו וזה פשוט דיכא אותי. זה גם הזכיר לי את דוגוויל, מאוד. אבל אחרי זה בא סיפורי דגים שעשה לי מצב רוח טוב..פשוט סרט מקסים

לילשוש

New member
מישהו יודע באיזה יום יש "שאיפות"?

וגם באיזה שעה? הבנץי שזה בהוט 12, אבל באיזה יום ואיזה שעה? תודה לכולם

למעלה