שבוע הבא

שבוע הבא

פרק הסיום של שמש מה שאומר שמעוד שבועיים יהיה רב"י ברצף לא? או שהם ישימו תוכנית אחרת באמצע? משהו יודע????????????????????????????? למה אני שואל כל כך הרבה שאלות?????????????????????????? ועושה כל כך הרבה סימני שאלה??????????????????????????????? טוב לא משנה אז נגמור את ההודעה בשאלה אחת קטנה "מה לך ולה?"

הממממממממ..... ../images/Emo16.gif

אני מנחש שקשת לא ישארו מאחורי רשת ("שוטטות") וטלעד ("החיים זה לא הכל") וישדרו פרקים "נבחרים" של שמש בשידור חוזר. אבל אפשר לקוות לרב"י ברצף...
ניר

LoLo16

New member
הקדמתי אתכם, ובדקתי אתמול.. ../images/Emo9.gif

כי היה לי משעמם...
מה שכתוב בלוח השידורים באתר של קשת זה: 20:30 רק בישראל- המהדורה המוקדמת לימור ושמעון במהדורת חדשות אלטרנטיבית 21:30 רק בישראל- הדור הבא שמעון, לימור ושוקי מסכמים את השבוע. בסדר הזה.. אני לא יודעת מה אנו אמורים להסיק מזה..

האתר של קשת דפוק. ../images/Emo16.gif

יש לו תחביב להעלים מהדורות של "שש עם אושרת קוטלר" ולהחזיר את מיקי חיימוביץ' לחדשות ערוץ 2 (?).
ניר

Piglett

New member
מיקי! קישתא!!!!

את יונית..
תגידו.. מה דעתכם שרותם אבוהב תגיש את המהדורה המרכזית?

לדעתי "קשת" ימשיכו לשדר שמש../images/Emo16.gif

בשידורים חוזרים, לתקופה של לפחות חודשיים-שלושה. אני מקווה (לטובתם
) שיסלללללקו, יסססססללללללקווווו את שמש מאמצע רב"י וישדרו אותו קודם (הרי הם לא יורידו אותו..). ומה אני אעשה אם לא? לא יודע מה אני אעשה אם לא.
. אולי אני אלך להדליף קצת לטלעד
.
ניר

Woogyman

New member
אני מבקש לסללללללללק ../images/Emo110.gif

את שמש
אתה ענק. אני מת על החיקוי הזה.

אור007

New member
ערוץ 2 תשדר את העונה מהתחלה!

אני כמעט בטוח שערוץ 2 כמו כל תוכנית תשדר את שמש מהתחלה לכן תמשיך המתכונת הרגילה! אני בכל זאת מקווה שרק בישראל תשודר במתכונת רצופה בתקופה הקרובה!!! ביי כולם!

עמיתוש

New member
כן אבל...

אנחנו צריכים להיות אופטימיים ולקוות שהתכנית הכי מטומטמת עלי אדמות לא תשודר שוב לעולם. ואני מדגיש, לעולם.

עמיתוש

New member
כן אבל...

אנחנו צריכים להיות אופטימיים ולקוות שהתכנית הכי מטומטמת עלי אדמות לא תשודר שוב לעולם. ואני מדגיש, לעולם.

Princess Aya

New member
אבל הם בטח ישדרו את זה באמצע הלילה

תמיד ערוץ 2 משדר את כל התוכניות שלו בשידור חוזר, או אחרי הצהריים או באמצע הלילה שאי אפשר לראות את זה..

Human Nature

New member
בלילה אין רק ש.חים.

הם שדּרו גם את "המלך היל" בלילה, וזה לא היה שידור חוזר
אני רוצה את "המלך היל"!!

Piglett

New member
מה זה? נשמע כמו סדרה בריטית.. ../images/Emo11.gif

פחח, שמש זו התוכנית הכי מפגרת בעולם. יש איזה ילד בכיתה שלי שהוא פריק של שמש, והוא אומר כל הזמן "ג'ללו" והחרא הזה..
שמש עוד פעם היה נחמד, עכשיו זה פתאטי. כמה פעמים אמרתי שמש בהודעה הזו כולל השמש שכתבתי הרגע והשמש שכתבתי ב-"אמרתי שמש", וזה שציטטתי עכשיו: 7. פעם הבאה אני אשתדל יותר

Human Nature

New member
פעם שלישית שאני מנסה לשלוח! ../images/Emo46.gif

"המלך היל" זו סדרה אמריקנית (אפילו יש לגיבורים יש מבטא דרומי) מצחיקה (כן, מתברר שיש גם כאלו) מבית היוצר של "הסימפסונים" המעולים (כן, גם "המלך היל" מצויירת). ויש עוד פריקים של "שמש"?

Piglett

New member
סימפסונס רולללזזז!! ../images/Emo99.gif

ופיוצ'רמה.. דו!!! |הומר|

Human Nature

New member
פיוצ'רמה ../images/Emo7.gif

למה אין ערוצים בארץ שרוצים לקחת את יצירת המופת הזו? איפה ביפ, הא?!

למעלה