שבוע הבא בארה'ב

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
שבוע הבא בארה'ב ../images/Emo58.gif

שני סמי ולוקאס מגלים שהתינוק בסדר. אי.ג'י נפגש עם טוני ומנסה להשיג הפסקת אש. רולפי מביא לסמי את המגש עם ארוחת הערב(?!) . ניק פוגש את ג'ט בבריידי פאב. מגי אומרת לניק שהכרטיס אשראי שלו לא טוב. ווילו מבקש מניק לפגוש אותה על החוף. שלישי אי.ג'י מתעקש שהאוכל של סמי הורעל. אי.ג'י עוזר לסמי להתחמק מבית החולים. ניק ווילו נאבקים על מברשת השיער (?!) . ווילו מוכרזת כ'מתה'. הופ אומרת לבו שהיא רוצה לחקור את הריב בין בריידי ודימרה. דאג וג'ולי וויליאמס חוזרים. רביעי סמי ואי.ג'י מתחבאים מחוץ לאחוזת דימרה. צוותי חירום מגיעים לאחוזת דימרה בעקבות שיחת טלפון מזויפת מאי.ג'י. סטפנו קורא לסמי קולין (?!) . בו, הופ, דאג' וג'ולי תוהים היכן למצוא מידע על קולין וסאנטו. ניק חוקר את מותה של ווילו. חמישי אי.ג'י מעמיד את סטפנו על טעותו. סמי מתחננת בפני סטפנו שיקבל את ההצעה שלה. סטפנו מתעקש שיש צורך לתקן את הטעויות מהעבר. מרלנה ג'ון ובל מגלים שסמי לא בחדרה. לוקאס ממהר לאחוזת דימרה . צ'לסי מספרת לבו את האמת. שישי לוקאס אוסר על סמי להתקרב לסטפנו. אי.ג'י אומר לסמי שסטפנו רוצה להשכין שלום. בו והופ מספרים לשון שווילו מתה. דאג וג'ולי מתכננים לחפש במנהרה. פיליפ אומר לבל שקיבל שיחת טלפון מאישה שטוענת כי ראתה את קלייר נשמע לא רע ... 1. יש מרלנה 2. סטפנו חוזר חבל שאת הפרקים האלה אני אראה רק כשאני אחזור מחול. אבל כאמור נשמע שבוע לא רע באמריקה.

Days Eden

New member
../images/Emo4.gifטוב..../images/Emo58.gif..../images/Emo103.gif

אז כנראה הקאמבק של סטפנו באמת יהיה מתוך המיטה,גוסס-קצת מבאס.. אבל יותר מבאס זה כל העניין של הלהשכין שלום וכל סיפור "מקור השנאה"-זה לא נשמע ממש מעניין..וגם זה מריח כמו סיום של משהו-אם באמת בסוף העלילה הזאת יהיה "שלום" בין הבריידיז לדימראז לתוכנית תהיה בעיה ענקית..ובכלל שהעלילה הזאת לא כוללת את רומן בריידי שהוא פחות או יותר חלק מרכזי מהסיבה לשנאה(הסיבה האמיתית)-אבל עם רומן הנוכחי(ג'וש) עדיף שהעלילה הזאת לא תכלול אותו.. יותר מדי בלאגן ובעיות יש בעלילה הזאת..זה לא מסתדר..נקווה לטוב..

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

הפרומו האחרון של סואפנט מראה את סטפנו על הרגליים עם טוני באחוזה.אז כנראה שהוא מזייף את המחלה שלו?

2DH

New member
../images/Emo58.gif

גם אני מקווה שלא ישכינו שלום בין הבריידי לדימרה ... כי זה הבסיס של הסדרה בלא מעט משנותיה. מי יודע אולי זה ילבה את כל הסכסוך מחדש בכלל ... לא יודעת למה לחכות אבל אני אנסה לשמור על אופטימיות. בקשר למקור הסכסוך הנה הגרסה לפי BEV (שמכינה את התמונות של הדי אהד) ... היא נכונה בבסיסה הבעיה היא שהיא מתה כשגוש הגיע פלוס מינוס. וסקר קטן : לפי השבוע שהיה והשבוע שיהיה (נוכח העובדה שהפכו את אי.ג'י לפחות רע) אתם מעדיפים את סמי עם לוקאס או אי.ג'י ?

2DH

New member
נצל'ש - ידיעה קטנטנה שממש שמחה אותי

למרות שפרנסיס ריד לא בריאה במאה אחוז היא עדיין מספיק חזקה וצפויה להגיע לסט במהלך השבועים הקרובים לצלם מספר סצנות. הידיעה הזאת ממש שמחה אותי

E J Wells

New member
אני אישית אוהב פתאום הכל בחו"ל...

נתחיל בכך שסוף סוף ראינו את בארט...חחחחחח, רק להסתכל עליו והצחוק עולה. בקשר לEJ וסמי, תמיד אהבתי אותם ביחד לא משנה אם הוא רע או טוב ובואו ניהיה ריאלים...הוא הדבר הטוב ביותר שהגיע לימי חיינו בשנים האחרונות. השחקן פשוט מעולה ללא קשר מהי הדמות שהוא עושה, ובקשר אליו ואל סמי, יש להם פשוט כימיה מטורפת ביחד ואני בטוח שהרבה שמו לב לכך ומן הסתם הם בין ה"זוגות" האהובים על כולם...לא סתם התחילו להכניס להם קטעים נוספים כמו זה שהם משמשים בתור אבא של סטפנו והבריידי המסתורית. חזרתו של טוני : סוף סוף הוא חזר ולמזלנו הוא חזר בתור טוני הישן והאהוב מאשר אותו טוני בימיו האחרונים. הדמות אומנם יותר מדי שתלטנית אך אין מה לעשות, טוני זה טוני ואנו אוהבים אותו. בקשר לחזרתה של לקסי, בואו נאמר שאני לא מחכה לה ויותר מכך אני לא מחכה לאיחוד שלה עם מר סבא בשם אייב. למה ? כי הם פשוט לא מעניינים אותי, אפילו שון ובל יותר מעניינים. בל, שון ופיליפ : כמו תמיד שון ובל לא באמת מעניינים מישהו, אך בזמן האחרון התחלתי לראות שוב את הקטעים שלהם, לא יודע למה אך כל הסיפור של לאחר מה שקרה עם קלייר דיי מעניין ובכלל אני אוהב את הדמות והשחקן שמשחק את פיליפ. אהבתי לראות אותו בחוף הצפוני ובמכושפות בזמנה. הצעירים שלנו : אין מה לעשות אך הצעירים של היום בהחלט יותר מעניינים בצעירים של פעם שהיו תמיד סביב שון ובל. צ'לסי וניק הם הזוג הכי חמוד שנראה על המסך ולמעשה כיף לראות אותם, מעניין איך הצעירים החדשים יכנסו לעלילה. בקשר לכל העבר בין הדימרה לבריידי : מההתחלה שראיתי את הסידרה אמרתי שבטוח הבריידי הם אלו שהיו רעים בסיפור ולא הדימרה, הרי זה ידוע שהם לא עושים סתם דברים ויש להם תמיד 2 סיבות : 1. אהבה. 2. נקמה. ולפי מה שאנו מגלים לאט לאט אנו שמים לב שבאמת יש סיכוי שזה מה שקרה ואולי בעצם היה פה סיפור של רומיאו ויוליה. בקשר לסגירה הזאת : מצד אחד זה נחמד שסוף סוף באמת נדע את האמת על הכל ולא נשאר עם אותה שאלה שאנו שואלים כבר זמן רב. במיוחד עכשיו כשלא יודעים מה יהיה עתיד הסידרה וחוץ מזה הדבר יכול רק לעזור לעלילות חדשות. דמויות שאני מסכים להם להישאר בחוץ : - לקסי ומשפחתה (לא כולל הדימרה) - קיילה - רומן דמויות שלא ראינו כבר זמן רב : - בילי - קייט סתם שאלה : אני היחידי שדווקא כן אוהב את סטיב בתקופות שהוא לא נמצא עם קיילה ? הקטעים שלו על האי דווקא היו נחמדים והוא דיי מזכיר את קורט ראסל בבריחה מניו-יורק XD. מה עוד נותר לומר : סטפי, סטפי...מחכה לו בקוצר רוח. וגם לרולפלסקי שלנו...אחחח כמה זמן שלא ראינו אותו :) זזתי לראות את הפרק האחרון של השבוע ואחרי זה אני אבדוק מה צופן לי השבוע.

למעלה