שבוע בתאילנד

chapaya

New member
שבוע בתאילנד

סוואדיקאפ לכולם ,

אני מגיע לתיאלנד לשבוע לאחר נסיעת עבודה להודו .

אני מתכוון להגיע לקוסמוי , יש המלצות לבתי מלון ? עדיף להיות בצאוונג או לאמאיי ?
הייתי בתאילנד לפני עשר שנים ...

ביי ,
אמייר

sani48

New member
היי אמיר

זה תלוי בציפיות שלך מהמקומות,בלאמי החוף לדעתי יותר יפה,וגם פחות צפוף,לעומת זה בצאונג יותר תוסס,אז אם אתה מגיע לבד,אולי בצאונג יהיה לך יותר נחמד,על כל מיקרה המרחק בנהם לא גדול,זה סך הכול רבע שעה נסיעה,ויש הסעות של טנדרים שנוסעים מצד לצד בעלות נמוכה,כך שאם תישן בצאונג,ויבוא לך במשך היום ללכת לחוף אחר,אז תקח הסעה לשם,לגבי מלון,לא ציינתה תקציב,אבל הנה ריזורט שהייתי בו בצאונג,ולדעתי הוא נחמד מאוד-
http://www.sawadee.com/hotel/samui/chawenggarden/ (נימצא בתוך גן נחמד על החוף,שתי דקות הליכה ממועדון הגרין מנגו)

miki872

New member
לא ציינת תקציב.

אני ישנתי בצ'אוונג בריזורט נהדר (ויקר נורא) שנקרא Dara Samui.

מאוד יקר, במאי עלה לנו 3000 באט ללילה ל3 אנשים בחדר. היה שווה את זה P:

chapaya

New member
נראה סבבה....

היי סאני ,
נראה לי שאהייה בצאוונג , יש שם יותר אקשיין ... למרות שלאמיי שורץ בתאילנדיות , כמה שאני זוכר ...

יש לך המלצות לבנקוק ? היית בסויקומבוי ?

miki872

New member
דארה סאמוי נכנס לך בול בתקציב

ריזורט מדהים, מומלץ בחום, צוות מדהים וחדרים מצויינים.

ממליץ לך לבקש חדר בקומה של המפלס של הקבלה, אחרת זה המןו ירידות ועליות עד שמגיעים.

sani48

New member
לגבי קוסמוי

החלטה נכונה,אגב לגבי הדרה סמוי שהומלץ פה על ידי מיקי,לא ישנתי שם,זה באמת ניחשב מקום טוב,אבל ככל הידוע לי(מאנשים שהיו וסיפרו לי) יש שם הרבה מישפחות עם ילדים,ופחות חברה צעירים,לגבי בנקוק,ישנתי רק באזור של הקאוסאן,ובתקציב שיש לך,עדיף לך לישון באזור אחר,אולי בסוקמביט,ששם יצא לי לבלות,אבל לא ישנתי שם,תחכה פה לעוד המלצות שישנו שם,או במקומות אחרים שיכלו להתאים לך,לגבי המקום שרשמתה בסוף,לא הייתי עדיין לצערי

prizman

New member
תגיד ככה, על הדרך. מכיר מלון בשם

Marina Beach Resort בחוף למאי או לחילופין משהו בטווח מחירים דומה, 1500 בערך?

sani48

New member
היי prizman

מה מצב?
,לא ישנתי בריזורט הזה,אבל ממה שזכור לי,היו עליו ביקורות עליו די טובות בפורומים ,תבדוק גם את המקום הזה-
http://www.sawadee.com/hotel/samui/amsamui/ (לא ישנתי בו,אבל הוא אמור להיות נחמד יחסית למחיר)
דרך אגב,היתכונתה לריזורטים רק בצד של לאמי נכון?

prizman

New member
הכל סבבה

הגיע הזמן לקחת את החברה לחופש אז אתן לה לראות גם את זה, נראה נחמד.
ואנחנו מעוניינים בלאמאי הפעם, ממילא ניקח מכונית או אופנוע.
איך אצלכם בקצה המדינה?

sani48

New member
אה יופי,בהתחלה חשבתי

שאתה שואל בשביל חברים,לא ידעתי שזה בשבילך,שתיהיה לכם אחלה חופשה
חוץ מזה פה הכול בסדר,שקט ורגוע,מזג אויר נעים,לא חם מדי,הלוואי וכל השנה היה ככה,ביי בנתים,תשמור על עצמך

miki872

New member
דווקא כשאנחנו היינו

היו -רק- צעירים

למרות שבאופן כללי לא היו המון אנשים, מאי זאת לא בדיוק התקופה הכי עמוסה של תאילנד, היה מאוד נעים מבחינת חוסר-צפיפות באי.

למרות שהמחשבה הגיונית שיהיו פחות צעירים- כי המקום יקר, אבל עדיין היו ממש כמעט רק צעירים במלון.

וזה ממש על הציר של הרחוב הראשי של צ'אוונג, מרחק הליכה של 5 דק' מהגרין מנגו, אחלה בחלה של עניין לחזור משם שיכור

sani48

New member
היי מיקי,אז היתמזל מזלך כניראה

אני מניח שאם הייתה מגיע בעונה החזקה(שאז גם יותר יקר)אז הסיפור היה שונה,והיה הרבה יותר מישפחות,העיקר אבל שאתה נהנתה,הכי טוב זה ללכת בתקופה שאין יותר מדי אנשים

miki872

New member
אין ספק

אני מתכנן לעשות שיחה עדינה עם הבוס שלי, לראות אם הוא יסכים לתת לי לצאת לחודש באיזור אפריל-מאי לעשות ביקור חוזר

מלונות מומלצים בקוסמוי

היי אמיר

בקוסמוי יש מבחר מלונות המתאימים לכל כיס.
המלונות המומלצים הם בחוף הצ'אוונג הם-

דרה סאמוי- מלון בדרגת 4 כוכבים מיקומו במרכז העניינים קרוב לגרין מנגו ולכל פעילויות החוף.

נורה צ'אוונג- מלון בדרגת 3 כוכבים ממוקם במרכז העניינים.

צ'אוונג ריג'נט- צ'אוונג ריג'אנט ביץ' ריזורט הינו מלון יוקרתי ברמה של 4.5 כוכבים במרכז צוואנג.
היתרון של המלון זה שיש לך את השקט והשלווה במרחק של 2 דק' מהמרכז.

וזה רק חלק קטן ממבחר המלונות שלנו..

תהנה

ליאת

chapaya

New member
בעזרת השם אני ב 18.1 בקוסמוי ... כירטסו לי !

הולך להפוך את המקום !!

המשך למלונות מומלצים בנגקוק

מלונות מומלצים בבנגקוק-
מלון איסטין מקאסן- במרחק הליכה ליד הפאנטיפ פלאזה-קניון האלקטרוניקה, שוק הבגדים הסיטונאי-הפאטונם 5 דקות נסיעה משוק הלילה,
5 דקות נסיעה מהקניונים במרחק הליכה מהרכבת הישירה שמגיעה מהשדה לבנגקוק.

אמרי ווטר גייט- מלון בדרגת 5 כוכבים. המלון נמצא בלב בנגקוק קרוב לכל מרכזי הקניות והשווקים:
ממוקם במרחק הליכה של חצי דקה מהפאנטיפ פלאזה-קניון האלקטרוניקה,שוק הבגדים הסיטונאי-הפאטונם,קניון הפלטינום.

מלון סנטרה גרנד סנטרל וורד- המלון ממוקם בלב בנגקוק, מעל לקניון סנטרל וולרד,קניון המותגים המפורסם של בנגקוק.
מהמלון יש במרחק הליכה של 10 דקות,תחנה של רכבת עילית. ובמרחק הליכה מגיעים לקניון פלטינום,קניון פנטיפ פלאזה,שוק הפאטונם.

נובוטל בנגקוק פלונצ'יט סוקומוויט- צמוד למלון ממוקמת רכבת עילית איתה ניתן להגיע במרחק של שתי תחנות לאזור הסיאם סנטר.

מקווה שעזרתי
תהנה!!

ליאת

chapaya

New member
היי ליאת - לגבי בתי מלון

היי ליאת ,

דורה סמוי , נראה פצצה , אך עולה 7000 באהט ..

איך Ark Bar ? המחיר נראה מתאים לי .

מה הבתיי מלון של הישראלים בקוסמוי ?
אגב, לפני שנים רבות ישנתי בבונגלוס של צרלי , בטח בנו שם מלון ...

ביי,
אמיר

למעלה