שבוע אחרי הניתוח
הניתוח לקח 5 שעות, אבל עבר בסדר גמור ונחשב להצלחה גם אצל הרופאים וגם אצל המטופלת
אני עכשיו בבית, אחרי 6 ימי אשפוז, שהתארכו בעיקר גם בגלל העובדה שהיה לי גם הידרוסלפינקס (חצוצרה חסומה ודלקתית מלאה במוגלה), ונאלצו לכרות את שתי החצוצרות כי ממש אי אפשר היה לשחזר אותן. לפני הניתוח הנוזל בחצוצרה זוהה בטעות כציסטה שחלתית, מה שהתברר שלא היתה כלל ולכן גם לא היתה התערבות פנימית בשחלות שזה טוב. מכל הזוועות שחזו מראש לא עשו כלום, וזאת היתה הצלחה שהצליחו בעצם להציל את המצב רק בעזרת ניקוי הידבקויות רבות מאוד ("לא ראו אצלך אגן" ציטוט מהרופא), ושחרור האורטר מבלי צורך להשיקו מחדש, וניקוי המוקד מהמעי שרק בגלל שהיה מקופל ונראה כאילו חסום ובסוף לא היה צורך בכריתת מעי. הכל נעשה בלפרוסקופיה, בלי פתיחת בטן שזה ממש נראה לי כמו קסם! בקיצור מלא פרטים וסליחה שחפרתי, זה פשוט היה שיעור באנטומיה לי ולבעלי וממש התעניינו בפרטים הקטנים כדי להבין מה בדיוק עשו ואיך היתה דרך קבלת ההחלטות. לפי מה שאנחנו מבינים, הם עשו פשוט עבודת קודש בצורה מקצועית ומדהימה, ואנחנו מאוד מרוצים מכל התהליך. הם ממש הצילו אותי, אנדו או לא אנדו. עכשיו כמובן יהיה גם מבחן התוצאה שיגיד האם הכאבים יעלמו לחלוטין, והאם סיכויי הכניסה להריון עלו. לפי מה שהם אומרים, זה לא תמיד נכון, אבל במקרה שלי זה בוודאות שיפר את הסיכויים. זהו. היה שבוע ארוך ומלא בפרטים והתרגשות. מי שמעוניינת בעוד פרטים או שיש לה שאלות אני אשמח לענות במסר או בפרטי. עכשיו שאני למודת נסיון אני אשמח לחלוק מהידע המועט שצברתי. אני הולכת לנוח איזה שבועיים
שיהיה שבוע מעולה ומלא בבריאות לכולן
הניתוח לקח 5 שעות, אבל עבר בסדר גמור ונחשב להצלחה גם אצל הרופאים וגם אצל המטופלת