והנה התשובות שלי-
דין- אני חייבת לומר שג'נסן עשה עבודה פשוט מעולה בלהציג דין שונה אחרי שחזר מהגיהנום, אבל אני ממש מקווה שעכשיו, אחרי שהאפוקליפסה נגמרה, החיים הפכו להיות קצת פחות מלחיצים וגם סאם חוזר, אני מקווה שדין יחזור להיות הבחור המצחיק והמגניב מעונות 1-3, ולא המריר והעצבני מהעונות האחרונות (שוב אני אגיד- המון כבוד לג'נסן, לתסריטאי ולבמאי שהפכו את דין לדמות מאוד מציאותית, אבל אני מתגעגעת פשוט לדין הישן)
סאם- דבר ראשון, וזאת בקשה משרה גמבל במיוחד- בבקשה שהחזרה שלו תהיה
הגיונית. כי לפי מה שידוע לנו, הוא ממש לא היה אמור למצוא דרך לצאת מהכלא הזה. אז איך בחוץ? ואיפה לוציפר? לי אין מושג, ואני ממש מקווה שלהם יש. מעבר לזה- סאם היה נפלא בעונה האחרונה, מקווה שישאר כזה וימשיך לסמוך קצת יותר על אח שלו.
קסטיאל- אני חשבתי שזה יהיה ממש מעניין עם קסטיאל, שאיבד בהדרגה את הכוחות שלו בעונה הקודמת, יאבד אותם לגמרי ויאלץ ללמוד לחיות כמו בן אדם. זה היה יכול להיות אחד הדברים המצחיקים. לרוע המזל, אלוהים תיקן אותו בפרק האחרון, וככה חזרנו לקסטיאל המקורי. עם כל אהבתי למישה, אני מקווה שקסטיאל לא יהיה דמות מרכזית בסדרה אלא רק יבוא לבקר מידי פעם.
ליסה- הייתה מיותרת מלכתחילה, וככל שיקדימו להיפטר ממנה כן ייטב. לדין מגיעמישהי טובה ממנה.
בן (הבן של ליסה)- אתם יודעים מה יכול להיות מגניב? שבן ירצה להיות צייד כמו האחים, עכשיו הם בטח ינסו למנוע את זה ממנו כי זה חיים קשים וכו', אבל הוא יתעקש, ואז הם ילמדו והוא יתלווה אליהם במהלך הסדרה וכאלה (כן, אני משליכה את כל מה שבניתי על אדם לבן. זה כי הם הרסו לי את אדם בעונה הקודמת
)
בובי- בובי תמיד ישאר היועץ הנאמן של דין וסאם וזה שצועק להם את האמת בפנים שהם שקועים מידי ברחמים עצמיים. שישאר ככה. למרות זאת, אם יצטרכו להרוג איזה דמות במהלך העונה, זה בסדר מבחינתי שזה יהיה הוא.
לוציפר- שישאר עמוק עמוק בתוך הכלא שלו ושלא יעז לצאת משם. סבלתי מספיק מהתיאוריות הפלצניות שלו על "אהבתי את אלוהים יותר מידי, והוא גירש אותי! בוהו הו!!!" כל העונה החמישית. אין שום דבר שיבאס אותי יותר מאשר אם הוא יחזור
קראולי- השד הכי חמוד בהיסטוריה. שישאר ויעשה קצת צחוקים עם האחים. חוץ מזה, יש לו עסק לא סגור עם בובי. מקווה רק שזה לא יגמר *שוב* באיזה עסקה שמישהו מקריב את חייו למען השני, כי הקונספט הזה מיצה את עצמו.
צ'אק- לאור התיאוריות שהיו באינטרנט בסוף העונה החמישית, אני מכריזה כאן שאני
ממש-לא-רוצה-שצ'אק-יהיה-אלוהים! כי זה יהיה דפוק, ומלא סתירות עם העונה הקודמת. פשוט לא! אבל שימשיך לבקר וללגלג על הפאנגירליות, זה מצחיק
משפחת קמפבל (המשפחה של מרי, שלפי הפרומואים הולכת להיות נוכחת)- אממ, זה נשמע ממש מעניין, וזה באמת היה חסר בעונות הקודמות. שיהיו אנשים מגניבים, נחמדים ולא מאנייקים, וישלימו לדין וסאם את כל החסכים במשפחה שיש להם.
האימפלה- עבר זמנה. הגיע הזמן לקנות אוטו חדש
מלאכים- שישארו בשמים ולא יתערבו לי בסופרנטורל שלי
שדים- הם יכולים לבוא לבקר מידי פעם, אבל שישאירו את הבוס שלהם בכלוב שלו, בבקשה.
סוג הפרקים שהייתם רוצים לראות- אני בעד שיחזרו למתכונת של העונה הראשונה, של ציד של הרבה דברים קטנים, אבל עדיין שיהיה איזה שהוא סיפור מסגרת שיגרום לזה להיות עונה ולא סתם רצף אקראי של פרקים. כמובן, הרבה אקשן והרבה הומור יתקבלו בברכה, באימה אפשר להפחית.
סגנון מוזיקלי לעונה החדשה- אני לא מבינה בכלל במוזיקה לועזית, אבל הפסקול עד עכשיו היה סבבה!
דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)- לא מתות. בחייאתתת, הבנו את הרעיון. וזה גם הורס את הקטע של המוות, העובדה שתמיד אפשר לחזור ממנו. דמויות חיות זה תמיד כייף שהן חוזרות. אגב, גם מג יכולה לחזור. לא הרגו אותה בעונה הקודמת או משהו, נכון? בקושי ראו אותה. והנה דמות שאני מתה מהעונה הראשונה שתחזור- שרה! זוכרים? הבחורה הראשונה שסאם נישק אחרי המוות של ג'סיקה? היא עדיין אחת הדמויות הנשיות הכי אהובות עלי בסדרה.
מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם- דחוף!!! כמה עוד אפשר לחכות? אני רוצה אישה, אני רוצה בית, אני רוצה
נכדיםםםםם! איזה פלאשבקים מעניין אתכם לראות- אני מתה על פלאשבקים. הכי כייף מתקופת ההורים של דין וסאם, כדי שנזכה שוב לראות את ג'ון הצעיר והחתיך.
אבל כל פלאשבק יתקבל בברכה.
כל דבר אחר שהייתם רוצים שיקרה בעונה האחרונה של על טבעי- את זה אני כבר אשאיר לדמיון של היוצרים... שולחת להם הרבה תקוות שלא יהרסו לי את הסדרה הכי אהובה עלי בעולם. ושישחקו אותה עם פרקים מגניבים.