שבוע אחרון לחלום

משי22

New member
שבוע אחרון לחלום../images/Emo199.gif

אני מציפה? מצטערת, זה כנראה ההתרגשות מהעונה החדשה...
בשאלון של רואי הייתם צריכים לכתוב את הציפיות שלם מהעונה הבאה בשש מילים. ופתאום חשבתי- זה השבוע האחרון שיש לנו לדמיין כל מה שנרצה שיהיה בעונה הזאת! אחר כך כבר נצטרך להסתפק בדמיון של היוצרים (שיש לקוות שיעלה על שלנו, אבל בכל זאת...) אז הנה ההזדמנות האחרונה שלכם, רגע לפני שפרק 6X01 עולה, לכתוב כאן מה הציפיות שלכם, שיקרה בעונה הזאת, ל:
דין-
סאם-
קסטיאל-
ליסה-
בן (הבן של ליסה)-
בובי-
לוציפר-
קראולי-
צ'אק-
משפחת קמפבל (המשפחה של מרי, שלפי הפרומואים הולכת להיות נוכחת)-
האימפליה-
מלאכים-
שדים-
סוג הפרקים שהייתם רוצים לראות-
סגנון מוזיקלי לעונה החדשה-
דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)-
מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם-
איזה פלאשבקים מעניין אתכם לראות-
כל דבר אחר שהייתם רוצים שיקרה בעונה האחרונה של על טבעי-

../images/Emo224.gif

דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)- ג'ון ג'ון וג'ון!...אני יהרוס ת'סדרה הזאת אם הם לא יחזירו אותו.רציני...אני אכשיח את אהבתי לסדרה הזאת!! T(T פשוט רוצחים.בדם קר.אפשר להאשים רק את סאם. מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם- לא רוצה.אני לא אתנגד אם זאת תהיה אני אבל לא רוצה שום כלום.למרות שאם תהיה לסאם חברה לא יהיה לי אכפת...

פאק,אני חייבת להפסיק לפזר ת'כעס שלי על סאם

בכל מקום... זה כבר נהיה אובססיבי. xD

כל פעם מסיבה שונה...

הוא מוזר ופריק....הבנו שהוא מוזר,לא צריך להזכיר לנו את זה שוב ושוב... כל הזמן הוא רק בוכה ומנסה להוציא את האמת...מה שגורם לדין לבכות(מה שגורם לי לבכות) הוא בגד באח שלו,הוא גם היה נגד אבא שלו...מה שעוד יותר מכעיס אותי... בסה"כ אני אוהבת אותו אבל אני לא יכולה לסבול ת'עובדה הזאת...כי לבגוד בג'ון זה לא בא בחשבון (יצא לי חרוז
)

משי22

New member
אוקיי

אבל חייבים להודות על האמת, ששניהם היו צעירים, לסאם היה הרבה יותר אופי מלדין. דין די נגרר אחרי אבא שלו והיה ילד טוב כזה. וסאם וואלה, עמד על שלו. היה לו את האומץ להתנגד לג'ון, להיות חנון-לימודים בעולם של ציידים ושל גבר-מי-שגומר-יותר-פחיות-בירה. אני לא חושבת שאפשר לקרוא לזה "בגידה"... תראי, ג'ון היה אבא נורא שתלטני. אמרו את זה באחד הפרקים שהוא הסתכל על הילדים שלו בתור חיילים, הוא היה רגיל לתת להם פקודות ושהם יצייתו.... לא כל אחד יכול לסבול דבר כזה. ומעבר להכל- סאם חזר בסוף. ונשאר עם דין. וכיפר על הרבה לדעתי בעונה האחרונה.

משי22

New member
והנה התשובות שלי-

דין- אני חייבת לומר שג'נסן עשה עבודה פשוט מעולה בלהציג דין שונה אחרי שחזר מהגיהנום, אבל אני ממש מקווה שעכשיו, אחרי שהאפוקליפסה נגמרה, החיים הפכו להיות קצת פחות מלחיצים וגם סאם חוזר, אני מקווה שדין יחזור להיות הבחור המצחיק והמגניב מעונות 1-3, ולא המריר והעצבני מהעונות האחרונות (שוב אני אגיד- המון כבוד לג'נסן, לתסריטאי ולבמאי שהפכו את דין לדמות מאוד מציאותית, אבל אני מתגעגעת פשוט לדין הישן) סאם- דבר ראשון, וזאת בקשה משרה גמבל במיוחד- בבקשה שהחזרה שלו תהיה הגיונית. כי לפי מה שידוע לנו, הוא ממש לא היה אמור למצוא דרך לצאת מהכלא הזה. אז איך בחוץ? ואיפה לוציפר? לי אין מושג, ואני ממש מקווה שלהם יש. מעבר לזה- סאם היה נפלא בעונה האחרונה, מקווה שישאר כזה וימשיך לסמוך קצת יותר על אח שלו. קסטיאל- אני חשבתי שזה יהיה ממש מעניין עם קסטיאל, שאיבד בהדרגה את הכוחות שלו בעונה הקודמת, יאבד אותם לגמרי ויאלץ ללמוד לחיות כמו בן אדם. זה היה יכול להיות אחד הדברים המצחיקים. לרוע המזל, אלוהים תיקן אותו בפרק האחרון, וככה חזרנו לקסטיאל המקורי. עם כל אהבתי למישה, אני מקווה שקסטיאל לא יהיה דמות מרכזית בסדרה אלא רק יבוא לבקר מידי פעם. ליסה- הייתה מיותרת מלכתחילה, וככל שיקדימו להיפטר ממנה כן ייטב. לדין מגיעמישהי טובה ממנה. בן (הבן של ליסה)- אתם יודעים מה יכול להיות מגניב? שבן ירצה להיות צייד כמו האחים, עכשיו הם בטח ינסו למנוע את זה ממנו כי זה חיים קשים וכו', אבל הוא יתעקש, ואז הם ילמדו והוא יתלווה אליהם במהלך הסדרה וכאלה (כן, אני משליכה את כל מה שבניתי על אדם לבן. זה כי הם הרסו לי את אדם בעונה הקודמת
) בובי- בובי תמיד ישאר היועץ הנאמן של דין וסאם וזה שצועק להם את האמת בפנים שהם שקועים מידי ברחמים עצמיים. שישאר ככה. למרות זאת, אם יצטרכו להרוג איזה דמות במהלך העונה, זה בסדר מבחינתי שזה יהיה הוא. לוציפר- שישאר עמוק עמוק בתוך הכלא שלו ושלא יעז לצאת משם. סבלתי מספיק מהתיאוריות הפלצניות שלו על "אהבתי את אלוהים יותר מידי, והוא גירש אותי! בוהו הו!!!" כל העונה החמישית. אין שום דבר שיבאס אותי יותר מאשר אם הוא יחזור קראולי- השד הכי חמוד בהיסטוריה. שישאר ויעשה קצת צחוקים עם האחים. חוץ מזה, יש לו עסק לא סגור עם בובי. מקווה רק שזה לא יגמר *שוב* באיזה עסקה שמישהו מקריב את חייו למען השני, כי הקונספט הזה מיצה את עצמו. צ'אק- לאור התיאוריות שהיו באינטרנט בסוף העונה החמישית, אני מכריזה כאן שאני ממש-לא-רוצה-שצ'אק-יהיה-אלוהים! כי זה יהיה דפוק, ומלא סתירות עם העונה הקודמת. פשוט לא! אבל שימשיך לבקר וללגלג על הפאנגירליות, זה מצחיק
משפחת קמפבל (המשפחה של מרי, שלפי הפרומואים הולכת להיות נוכחת)- אממ, זה נשמע ממש מעניין, וזה באמת היה חסר בעונות הקודמות. שיהיו אנשים מגניבים, נחמדים ולא מאנייקים, וישלימו לדין וסאם את כל החסכים במשפחה שיש להם. האימפלה- עבר זמנה. הגיע הזמן לקנות אוטו חדש
מלאכים- שישארו בשמים ולא יתערבו לי בסופרנטורל שלי
שדים- הם יכולים לבוא לבקר מידי פעם, אבל שישאירו את הבוס שלהם בכלוב שלו, בבקשה. סוג הפרקים שהייתם רוצים לראות- אני בעד שיחזרו למתכונת של העונה הראשונה, של ציד של הרבה דברים קטנים, אבל עדיין שיהיה איזה שהוא סיפור מסגרת שיגרום לזה להיות עונה ולא סתם רצף אקראי של פרקים. כמובן, הרבה אקשן והרבה הומור יתקבלו בברכה, באימה אפשר להפחית. סגנון מוזיקלי לעונה החדשה- אני לא מבינה בכלל במוזיקה לועזית, אבל הפסקול עד עכשיו היה סבבה! דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)- לא מתות. בחייאתתת, הבנו את הרעיון. וזה גם הורס את הקטע של המוות, העובדה שתמיד אפשר לחזור ממנו. דמויות חיות זה תמיד כייף שהן חוזרות. אגב, גם מג יכולה לחזור. לא הרגו אותה בעונה הקודמת או משהו, נכון? בקושי ראו אותה. והנה דמות שאני מתה מהעונה הראשונה שתחזור- שרה! זוכרים? הבחורה הראשונה שסאם נישק אחרי המוות של ג'סיקה? היא עדיין אחת הדמויות הנשיות הכי אהובות עלי בסדרה. מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם- דחוף!!! כמה עוד אפשר לחכות? אני רוצה אישה, אני רוצה בית, אני רוצה נכדיםםםםם! איזה פלאשבקים מעניין אתכם לראות- אני מתה על פלאשבקים. הכי כייף מתקופת ההורים של דין וסאם, כדי שנזכה שוב לראות את ג'ון הצעיר והחתיך.
אבל כל פלאשבק יתקבל בברכה. כל דבר אחר שהייתם רוצים שיקרה בעונה האחרונה של על טבעי- את זה אני כבר אשאיר לדמיון של היוצרים... שולחת להם הרבה תקוות שלא יהרסו לי את הסדרה הכי אהובה עלי בעולם. ושישחקו אותה עם פרקים מגניבים.

נכון,ג'ון צריך להיות אלוהים../images/Emo23.gif

אני מסכימה לך ללגלג עליי...גם ככה אני קטנת אמונה. "בוהו הו!!"

G Baby

New member
מסכימה כמעט עם כל מה שכתבת..

רק כמה דברים- חצופה, האימפלה עבר זמנה?!?!
איך אפשר לומר זאת?? זאת ה-אימפלה! והאמת שאני דווקא אוהבת את הרעיון שגם אם דמות מתה, זה לא סופי בסדרה הזאת, היא עוד עלולה לשוב. הרגת אותי עם הנכדים..

משי22

New member
חחח, צחקתי על האימפלה ../images/Emo6.gif

למרות שתכלס, ג'ון קנה אותה ביד שנייה לפני איזה ארבעים שנה. לא הגיע זמן לשחרר את המכונית המסכנה?

delilos

New member
אוקיי

דין- טוב, אז מה שאני בעיקר רוצה זה שיחזור לעשות צחוקים, שבר את ליבי שהוא במשך 2 העונות האחרונות היה עצוב ומדוכא ועייף כל הזמן :( אני אוהבת לראות אותו שמח, מצחיק, מציק לסאמי P: לא שלא היו לו את הרגעים שלו כמובן P: סאם- קודם כל אני מתה לדעת מה לעזעזל נסגר עם הבחור! מי הוא? מה הוא? איך הוא יצא? אחרי מיליון ואחת תיאוריות אני כבר רוצה לגלות מהו! וחוץ מזה כמובן שהוא יחזור איכשהו, ואז.. טוב אני מקווה שהוא יחזור להיות האח טוב הלב עם הפאפי אייז שכולנו אוהבים, ובלי שטויות עם דם שדים! קסטיאל- הו קאס, אני מקווה שגם בעונה הזאת הוא יהיה לצד האחים,יעזור להם ובעיקר יבדר אותי P: אני מתה עליו! ליסה- מה ליסה מה, אף פעם לא אהבתי אותה ואת פרצוף הכלבלב העזוב שלה, אני ממש מקווה שהיא לא תהיה דמות משמעותית בעונה הזאת. בן (הבן של ליסה)- חמוד והכל, אבל אני לא רואה איך הדמות שלו מתפתחת לדמות משמעותית במהלך הסדרה. בובי- תכלס אין על בובי, הוא תמיד לצידם ותמיד אומר מה שצריך להגיד בזמן הנכון, נקווה שגם העונה הוא יעזור להם כשצריך, רק בבקשה, תחסכו ממני פרקים מדכאים רצח כמו הפרק בו אשתו חזרה, לא אוהבת כאלה. לוציפר-שישאר בכלא, אני לא באמת מבינה איך יכול להיות שהוא חזר, כי מה הקטע של כל העונה ה5? אני מקווה שישאר בכלא, אולי הוא ישלח איזה שליחים שיעשו לאחים בעיות, אבל באמת אין לי כח שהוא יחזור, כמו שנאמר מעליי, תיאוריית ה'אלוהים לא אוהב אותי ואני מורד' כבר לא עובדת. קראולי- אני ממש מקווה שהוא יהיה גם העונה הזאת! מתה עליו ועל המבטא הבריטי שלו, שלא נדבר על זה שצחקתי בערך כמה דקות בפרק שהוא ובובי התנשקו! אחלה דמות, חוץ מזה שאם קאס ישאר יהיה משעשע לראות איך הוא וקראולי מסתדרים.. צ'אק- חסר לו שהוא אלוהים, מה הקטע שלו? ומה הוא מחייך ונעלם לי בסוף העונה? הוא נביא, הוא מספר מה שקורה, איך יכול להיות שהוא אלוהים? לא הגיוני.מה שאני מקווה זה שהוא ימשיך להוציא ספרים ולארגן מפגשי על טבעי. P: משפחת קמפבל (המשפחה של מרי, שלפי הפרומואים הולכת להיות נוכחת)- אממ לא יודעת, הם לא עניינו אותי במיוחד.. האימפליה- ה-אוטו!
אסור להחליף אותו בשום הון שבעולם, זה תמיד ישאר האוטו המגניב שסאם ודין נוסעים איתו בדרכים, וחוו בו את כל הילדות שלהם, אין מצב בעולם להחליף אותה! מלאכים-רובם מעצבנים, שישארו בגן עדן ויחפרו לאלוהים. שדים- הם כבר קצת יותר מגניבים, ואי אפשר באמת להפטר מהם, אז לפחות שיעשו מעניין P: סוג הפרקים שהייתם רוצים לראות- מצחיקים בטירוף סטייל צ'יינג'ינג צ'אנלס (אין לי כח לכתוב באנגלית נו!) או מעניינים ממש כמו הפרק האחרון, אבל כמובן שכל פרק של על טבעי יתקבל בברכה, כי מה שעושה את הסדרה הזאת מושלמת זו העובדה שיש בה הכל, אקשן, הומור, אימה, ורומנטיקה לעיתים :) סגנון מוזיקלי לעונה החדשה- שלא ישתנה! אני אוהבת את כל השירים שהם שמים, בעיקר מה שדין שם באימפלה, לבחור יש טעם במוזיקה כמעט זהה לשלי :) דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)- \הפריקית שמכורה לספרי על טבעי שהייתה עם צ'אק (ששכחתי את שמה כמו שניתן לראות) הדמות שלה הורגת אותי מצחוק! מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם- אני בסדר עם הרומנים המזדמנים שיש להם על הדרך, כי אין לי כח לדמות נשית קבועה עכשיו! אני אוהבת כשזה רק שניהם, עם גיחות של קאס P: אולי בסוף העונה שיהיה איזה מבט לעתיד ויראו אותם נשואים באושר כדי שאפשר יהיה לסיים את הסדרה בראש שקט P: איזה פלאשבקים מעניין אתכם לראות- אני תמיד אוהבת פלאשבקים של פעם, אז זה יתקבל בברכה :) כל דבר אחר שהייתם רוצים שיקרה בעונה האחרונה של על טבעי- למה להזכיר לי שזאת עונה אחרונה? :( בכל אופן אני מקווה שלא יטחנו מיים וימציאו דברים חדשים, חדל דם שדים וכל זה, אני רוצה משהו חדש, מקווה שיפתיעו אותי :) והיי , פעם ראשונה פה שאני עונה על משהו מהסוג הזה, מקווה שהייתי בסדר

משי22

New member
היית מצויינת ../images/Emo8.gif

קאס וקראולי- חחח, מזכיר לי את הפעם שאנה ורובי היו צריכות לשתף פעולה כדי להחזיר לאנה את ה"חסד" שלה. (נראה לי שככה תרגמו את זה... Grace)

to the end1

New member
עונה../images/Emo252.gif

דין- הייתי רוצה להמשיך לראות אותו לצד ליסה ובן.זה היה יכול להיות די מצחיק עם בן וליסה היו מצטרפים מידי פעם לצייד יחד עם האחים בין החיים הנורמלים שהם בנו סביבם. סאם- לגבי סאם הייתי שמחה עם הדמות שלו תמצא מרגוע לנשמה שלו שפשוט, לא מקבלת באמת את מי שהוא.אני שומעת מידי פרק שמאותו הלילה שהשד צהוב העיניים נכנס לחדר הוא הרגיש שונה אז הגיע הזמן אחרי יותר מידי עונות להתחיל לחבק את המוזריות והשוני שלך ולחיות איתה כי זה מי שאתה עכשיו וככה גם תהיה לשארית חייך. קסטיאל- קסטיאל כ"כ מצחיק עם איך שהוא מנסה להסתגל לאנשים המשוגעים שחיים על האדמה.הייתי רוצה לראות אותו במקרים קריטים שנדמה כאילו כבר אין הרבה סיכוי שאחד מהאחים ייצא חי ואז קאס מגיע ומציל את המצב כדי לשמור על החשיבות והכבוד שלו בסדרה ולא,להיות עם האחים באימפלה וללמוד לירות בשדים זה יהיה מגוחך. ליסה- ליסה כנסי לאימפלה,תלמדי לירות,לשתות,לפזר מלח ותקני את כול האלבומים של לד זפלין כי זה יהיה ענק בעונה החדשה. בן (הבן של ליסה)- שיישאר בדיוק כמו שהוא לצד האחים אבל שוב לא בכול צייד שהם יוצאים אליו רק מידי פעם כי זה כיף לראות את דין כ"כ מאושר לצד בן וליסה ולא הייתי רוצה שזה יידעך בעונה החדשה. בובי- אני אוהבת מאוד את בובי והייתי רוצה לראות אותו יותר מעורב בצייד עם הבנים כי אני חושבת שלאורך העונות שבהם בובי היה מעורב ניסו להבהיר לנו עד כמה הוא ממלא מקום של אב עבור הבנים והגיע הזמן שהוא ייצא קצת מהבית ויעזור מבחוץ כי אז זה ייתן יותר דגש על החשיבות שלו ועל הביטחון שהוא מקרין לבנים. לוציפר-לא רוצה לראות או לשמוע את השם הזה יותר טוב שהיה ומקווה שנגמר ייאלה הביתה. קראולי-לא אוהבת מקווה שגם הוא לא יחזור לעונה החדשה הוא יותר מידי מתנשא והוא חושב שהוא מחזיק את כולם קצר וזה נורא מעצבן אז אני ממש לא רוצה לראות אותו. צ'אק-צ'אק חייב לקבל יותר דקות משחק.עדיין לא הבנתי מה הקטע שלו והוא נורא מסתורי וזה משגע אותי אז מצידי שיביאו לו פרק שלם רק שאני יבין קצת מי הוא. משפחת קמפבל (המשפחה של מרי, שלפי הפרומואים הולכת להיות נוכחת)-משעממים.לא כ"כ אכפת לי מה היה עם מרי לפני החתונה עם ג'ון נכון שזה חלק חשוב בעלילה אבל המשפחה הזאת ממש לא צריכה להיות במרכז של פרק מידי פעם סבבה אבל על בסיס קבוע יבאס אותי מאוד. האימפליה- שלא יגמר לעולם!אני מאוהבת במכונית הזאת אחת השאיפות האישיות שלי היא להשיג מכונית כזאת לעצמי היא פשוט מושלמת ואני חושבת שאני מאוהבת בה כמו שבחיים לא אהבתי בחיי... מלאכים-שישמרו עלינו מלעמלה ושיפסיקו להציק לנו עם הסכסוכים המשפחתים שלהם. שדים-מאוהבת בהם.כול הזמן הם עושים צרות ועד הדקות האחרונות יש המון בלאגן ופחד בקיצור שיחיו. סוג הפרקים שהייתם רוצים לראות-הפרקים שבהם דין זולל פאי תפוחים,ציזבורגר ובדיחות על כול דבר שזז.את סאם צוחק על דין ומרגיש מובך מהבנות שדין מתקתק בקיצור העונות הראשונות והתמימות שהיו כ"כ מצחיקות ולא כבדות כמו היום. סגנון מוזיקלי לעונה החדשה-רוק ישןהכי מושלם.עוד בון ג'ובי,לד זפלין,קנזס אני פשוט מאוהבת בסגנון הזה. דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)- ברור שהייתי רוצה שג'ון יחזור כי המוות שלו היה מיותר ואכזרי. אש עוד דמות שלא הפסקתי לצחוק ממנה אני חושבת שהוא תרם לסדרה הרבה עם השטויות שלו וגם המוות שלו מיותר. מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם-המערכת יחסים היחידה שאהבתי אצל דין היא ליסה.לפניה כולם היו סתם שרלילות..
ואני לא יכולה להגיד שאני מצטערת על המוות המוקדם של ג'סיקה כי אם היא הייתה נשארת אז סאם לא היה הולך כזה מהר עם דין וזה סתם היה מתיש...מעבר לזה כול הבנות האחרות שהיו לסאם לא השאירו עליי רושם של אהבה ענקית שנרקמת. איזה פלאשבקים מעניין אתכם לראות-פלאשבקים מהימים של סאם בקולג' זה משהו שאנחנו לא רואים הרבה אבל ממה שכן סאם נראה מאוד שמח ומשוחרר וזה מעניין אותי מאוד.פלאשבקים מהילדות של האחים גם מאוד מעניין ויפה בעיניי. כל דבר אחר שהייתם רוצים שיקרה בעונה האחרונה של על טבעי-שההומור של האחים יחזור עליהם כדי שנוכל לצחוק לעיתים קרובות יותר כי,זה מאוד חסר לי.

משי22

New member
וואו

כל כך רואים את האהבה שלך לסאם באמת
איזה חמודה! טוב, אחד מהשניים- או שליסה תעלם במהירות, או שהיא תהפוך למין ממלאת מקום של ג'ו בתור ציידת נשית בסדרה. שתי האופציות טובות בעיני. ופלאשבקים מהקולג'- רעיון גדול! הוא באמת היה שם ארבע שנים מהחיים שלו ובקושי מזכירים את זה! (חוץ מזה שלפעמים הוא מפציץ עם ידע באומנות או בספרדית או משהו וגורם לדין להביט בו בהלם XD)

to the end1

New member
../images/Emo252.gifחחחח כן המבטים של דין כסאם קורא בספרדית

ענקיים חח ואת סאם אהבתי כבר מהפרק הראשון וגם שהדמות שלו סטתה קצת מהמסלול אהבתי אותו חיבוק בחזרה חח

Saphiel

New member
אופס.. הנה זה...../images/Emo250.gif

אממ... מכיל את הציפיות שלי אחרי שראיתי טריילר וטיפה ספויילרים.
דין- שיחזור להיות דין המצחיק, הצייד, אחרי שאיש המשפחה ימצה את עצמו
סאם- יש יותר מדי לגביו
שיחזור להיות סאם הרגיל מהר ככל האפשר. קסטיאל- שלא יחזור להיות עצמו הישן, ואולי שימצא אהבה
ליסה- שלא תטריד את דין כשהם יפרדו
בן (הבן של ליסה)- שלא יקרה בגללו משהו רע כשדין יצטרך להציל אותו ממשהו
בובי- שיממש את אהבתו הנסתרת לקראולי
וברצינות, שישאר כמו שהוא. לוציפר- שישאר בשקט בכלא שלו וישחק שש בש עם מייקל
קראולי- יהיה נחמד אם הוא יבגוד בווינצ'סטרז, זה יכול להיות משעשע
צ'אק- שלא יהיה אלוהים. בבקשה.
משפחת קמפבל (המשפחה של מרי, שלפי הפרומואים הולכת להיות נוכחת)- לא יקרה להם משהו מיוחד, למרות שמעניין שסמואל גורם לריב בין דין לסאם (לפי מה שהבנתי). האימפליה- שתצא מהמוסך הכי מהר שאפשר
מלאכים- לא חושבת שהם ישתנו במיוחד... היהפוך נמר חברבורותיו?
שדים- יהיו מעצבנים כתמיד. סוג הפרקים שהייתם רוצים לראות- דין, סאם, קאס; או דין, סאם, מפלצת. סגנון מוזיקלי לעונה החדשה- רוק קלאסי
דמויות שהייתם רוצים שיחזרו (מתות או חיות, לא משנה בSN...)- ג'סי וגייב
מערכות יחסים רומנטיות בחיים של דין וסאם- רק לא בינם לבין עצמם או בינם לבין קאס!
איזה פלאשבקים מעניין אתכם לראות- אולי של חייו המוקדמים של קאס. כל דבר אחר שהייתם רוצים שיקרה בעונה האחרונה של על טבעי- שיהיה סוף מספק, וזה הכול

למעלה