שבועת רחל

GOG 1

New member
לא טעית

וזה בדיוק מה שנגע לי שם, אני הייתי נשארת עם הראשון. לא הייתי מעיזה לטוס לאילת לזה שאני רוצה.

גוג

תגידי איך החלטת שזה פיספוס זה כמו צומת היו לך האופציות ואת פנית לאן שהיה לך טוב בו בזמן ונגיד היית פונה למקום אחר בטוח שהיה לך טוב יותר??? אולי רע יותר??? הפיספוסים האלה נבעו מבחירה ואם היית בוחרת הפוך ...מי יודע אם היום לא היית כותבת על למה לא בחרת אחרת בקיצור אין פה פיספוס בנקודת זמן מסויימת עשית את שהיה טוב בשבילך.

"דלתות מסתובבות" רק סרט

שמראה את 2 המצבים בחייה של אישה .. אם הייתה מגיבה כך.. ואם הייתה מגיבה אחרת.. אבל זה סרט.. פנטזיה של"אילו יכולנו לבחור" בדיעבד..

יעלילה1

New member
זה נראה לי סוג של חיבור לעצמך

הקשבה לעצמך ואיזון פנימי שנותנים את הכוח לעשות את הבחירות הנכונות ולא לפספס דברים.... מתת אל להיות במקום כזה. היום חשבתי לעצמי: זה כל כך טוב, להרגיש טוב. אני יכולה, אבל קשה לי להשאר שם, במקום הזה. טראומות מתמשכות מזמנים בהם הייתי קטנה ונשלטת, נורא קשה למחוק אותן. לפעמים מספיק ריח, אויר או אוירה, כדי להפיל אותי בחזרה. מסגרת של שגרה עוזרת לי, אבל אם אינה.. חרדת נטישה היא כל כך איומה להתמודדות. מפילה אותי תמיד לתוך בור של איום קיומי. אני עובדת על זה כל הזמן, אבל בכל זאת, בזמנים של פרידה וגירושים, זה יותר קשה להתמודד. ואם זה בשילוב עם חופשה ושבירה של שגרה, אז בכלל.. בראשית קיומנו, אנו זקוקים לאמנו כדי לפתח תחושת עצמי קיים, אונטולוגי. אם נעשים שם חורים כבר בהתחלה, נורא קשה להטליא אותם... וגם אז, אם יש לחץ חזק על הטלאים, התפרים נמתחים והרווחים מתגלים.. יש לי חברה, שיש לה בן זוג נהדר שמבין את זה, את הצורך שלה, את הבורות והפצעים האלה, ואת זה שהיא זקוקה לאישור ממנו בכל פעם, שהוא לא נעלם. אין לו שום קושי לתת לה את זה... לי היה בעל שהתנהג הפוך: השתמש בזה כדי לשלוט בי. אבל הצלחתי לצאת מהקשר הזה... יש לי חלקים אמיצים ואחרים שהם פחות. אלה שפחות, גורמים לי סבל... והעבודה עליהם היא כדי להפוך אותם ליותר חלק מהמכלול שהוא אני.

ל י M ו ר

New member
פיספוס

אם הוא היה צריך להיות הוא לא היה מתפספס, חלק מהדברים שחשבתי שפיספסתי סגרתי לעצמי. חלק פשוט יודעת שהם לא נועדו להיות. הבנתי שעדיף להתחיל מחדש ליצור מחדש, ואם שוב ארגיש שלא רוצה לאבד משהו אעשה הכל כדי להישאר שם ואם הוא יאבד פשוט אשלים עם העובדה שזה פשוט לא נועד להיות.

Netta79

New member
../images/Emo41.gifפיספסתי את שלב הפיספוסים ...../images/Emo8.gif

לא נראה לי שפיספסתי משהו ... איזה פיספוס!!!

shemesh22

New member
אמצתי לפני הרבה שנים

גישה או אמונה לא להתחרט על שום דבר שקורה לי בחיים, כל מה שעשיתי, כל אדם שפגשתי והיתה לו משמעות מבחינתי הוביל אותי לגילויים של עולמות חדשים, תובנות על עצמי לטוב ולרע. הדבר היחיד שמרגישה מפוספס, שלא עשיתי את טיול התרמילאים המפורסם אחרי הצבא, שלא חוויתי את החופש המוחלט הזה ללא מחוייבות לאף נפש חיה. אולי בפנסיה עם הקטטר והשיניים התותבות תוכלו למצוא אותי על איזה הר בטימבקטו
לחיי המסעות שבדרך ובלי חרטות

יערית

New member
גם כשיודעת

שהיו דברים שפיספסתי ושנים שחשבתי על מה היה קורה אילו? ואיך בכל זאת בחרתי בדרך אחרת?אחרי המחשבה והתהייה באה ההשלמה,כי כך זה היה נכון לאותו רגע,ככה בחרתי עם מחשבה, בלי מחשבה,אבל זה ההתסכלות על חציו המלא של הכוס. יפה לך הקריאה

יותר קל וגם לא צריך הרבה אצבעות

לספור כמה דברים עשינו נכון בחיים.. לא סופר פיספוסים..אבל זוכר אותם אסוציאטיבית..כדי לא לחזור על טעות פעמיים.

ליאל212

New member
גוג היי יש לי אולי פתרון...

יש אתר באינטרנט-חבר'ה , תנסי אולי תאתרי שם את הבחור מהצבא. ומי יודע אולי גם הוא גרוש כמוך, ובעצם הייתם שניכם צריכים לעבור דרך ארוכה כדי להיות ביחד. מה את אומרת? ואז הרגת הפיספוס כבר לא תהייה קיימת. הלוואי. .

ערסlight

New member
פיספוס

זו בעצם הערכה של מה היה יכול להיות אילו... וגם מיד מציעים תשריט. אבל יש אין סוף תשריטים. החיים שחווינו, אלה החיים שיכולנו לחיות. במשפט הזה גלומים כל המרכיבים. הפוטנציאל, החלומות, הרצון, הנחישות, הבחירה, הפחדים והשריטות. הכל מכל, כל מה שאת. לא יכולנו לחיות חיים אחרים. זו לא הייתה אופציה. בכל צומת בחרת רק את מה שיכלת. אין פיספוסים... זה תעתוע של השכל.

למעלה